agawi74 25.07.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dziewczyny, wczoraj będąc w pewnej kawiarni, przypadkowo odkryłam wspaniałą markę herbaty, a musicie wiedzieć, że jestem straszną herbaciarą Ja piłam jedną z owocowych, o smaku owoców leśnych. Sprawdziłam w necie i firma ma również sklep internetowy. Polecam bardzo:) http://www.sklep.richmont.pl/ http://richmont.pl/img/gallery/forest_fruits50.png http://www.sklep.richmont.pl/data/gfx/pictures/large/2/0/1202_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 25.07.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dziewczyny, wczoraj będąc w pewnej kawiarni, przypadkowo odkryłam wspaniałą markę herbaty, a musicie wiedzieć, że jestem straszną herbaciarą Ja piłam jedną z owocowych, o smaku owoców leśnych. Sprawdziłam w necie i firma ma również sklep internetowy. Polecam bardzo:) http://www.sklep.richmont.pl/ Wow, dobra herbatka nigdy nie jest zła:lol2: Zwłaszcza, w taki dzień jak dzisiaj. W Gdańsku 14'C i od rana lało- dopiero pół godziny temu przestało. U nas w domku picie popołudniowej i wieczornej herbatki, to już rytuał Zimą obowiązkowy- wtedy często sama kombinuję i do imbryczka dorzucam plasterki cytrusów, goździki, czy imbir. Twojej herbatki koniecznie muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Wow, dobra herbatka nigdy nie jest zła:lol2: Zwłaszcza, w taki dzień jak dzisiaj. W Gdańsku 14'C i od rana lało- dopiero pół godziny temu przestało. U nas w domku picie popołudniowej i wieczornej herbatki, to już rytuał Zimą obowiązkowy- wtedy często sama kombinuję i do imbryczka dorzucam plasterki cytrusów, goździki, czy imbir. Twojej herbatki koniecznie muszę spróbować No to coś nas łączy;) Coś, czyli dobra herbata. Ja też uwielbiam zimą tworzyć kompozycje smakowe z goździkami, pomarańczami i cynamonem, mniam... Aguś, nie strasz z tą pogodą My za tydzień jedziemy nad morze... MUSI być ładnie i ciepło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Zapisuję ku pamięci fajny, angielski sklep z oświetleniem. Szukam fajnej latarni nad schody, a wybór mają ogromny. (dzięki Gosiek33) http://www.limehouselighting.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 25.07.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 No to coś nas łączy;) Coś, czyli dobra herbata. Ja też uwielbiam zimą tworzyć kompozycje smakowe z goździkami, pomarańczami i cynamonem, mniam... Aguś, nie strasz z tą pogodą My za tydzień jedziemy nad morze... MUSI być ładnie i ciepło:yes: Aguś jest szansa,że jak teraz się spieprzy, to potem się tylko polepszy EDIT: Jak chcesz, będę cię na bierząco o pogodzie w Trójmieście informować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Aguś jest szansa,że jak teraz się spieprzy, to potem się tylko polepszy EDIT: Jak chcesz, będę cię na bierząco o pogodzie w Trójmieście informować Trzymam Cię za słowo, Aguś Ma być podobno ładnie i bardzo Ci dziękuję, że zechciałaś być moją pogodynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.07.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 aga ,dostałam wycenę latarni ,którą sobie upatrzyłam w galerii roccoco .-cena miażdżąca 2,8tys zł.Pani mnie zapewniała ,że jest to egzemplarz pojedynczy i niepowtarzalny .ale co mi po tym?:bash: Czy ja tylko muszę takie egzemplarze wyłapywać??? Na urlop wybrałaś dobry termin:wiggle:ma być upalnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.07.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Dziewczyny, wczoraj będąc w pewnej kawiarni, przypadkowo odkryłam wspaniałą markę herbaty, a musicie wiedzieć, że jestem straszną herbaciarą Ja piłam jedną z owocowych, o smaku owoców leśnych. Sprawdziłam w necie i firma ma również sklep internetowy. Polecam bardzo:) http://www.sklep.richmont.pl/ Potwierdzam Kiedyś w restauracji też dostałam herbatę tej firmy i to w takim właśnie dzbanuszku - pyszna choć miałam chyba zwykłego EarlGrey'a agawi trzymam kciuki żeby Ci się pogoda na urlop wyklarowała w takim razie U nas nie wiem sama jak będzie z wyjazdem, ale jeśli już to w drugiej połowie sierpnia chyba dopiero i w kierunku odwrotnym niż morze o 180 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 aga ,dostałam wycenę latarni ,którą sobie upatrzyłam w galerii roccoco .-cena miażdżąca 2,8tys zł.Pani mnie zapewniała ,że jest to egzemplarz pojedynczy i niepowtarzalny .ale co mi po tym?:bash: Czy ja tylko muszę takie egzemplarze wyłapywać??? Na urlop wybrałaś dobry termin:wiggle:ma być upalnie .... Przeca pisałam u Ciebie Beatko jakie mają ceny:bash: Pewnie pytałyśmy o tą samą Druga ciut tańsza i tylko 1800zł:jawdrop:Chyba poupadali na głowę Pocieszę Cie, że ja też wyłapuję tylko takie rzeczy. Położysz mi 100 rożnych a ja i tak wybiorę najdroższą No nic, szukam dalej.... Mam nadzieję, że prognozy pogodowe się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Potwierdzam Kiedyś w restauracji też dostałam herbatę tej firmy i to w takim właśnie dzbanuszku - pyszna choć miałam chyba zwykłego EarlGrey'a agawi trzymam kciuki żeby Ci się pogoda na urlop wyklarowała w takim razie U nas nie wiem sama jak będzie z wyjazdem, ale jeśli już to w drugiej połowie sierpnia chyba dopiero i w kierunku odwrotnym niż morze o 180 stopni To fajnie, że też Ci smakowała ta herbatka, pysiaczku Chyba zamówię ją sobie do domku:) No tak, dopiero teraz spojrzałam skąd jesteś i wcale Ci się nie dziwię, że wybieracie kierunek odwrotny do morza:lol2: Zazdraszczam Ci miejsca okrutnie My za to z racji położenia Wawy wszędzie mamy daleko:(. No może Mazury najbliżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.07.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Agawi74, Ty wiesz co ja chcę powiedzieć, Ty wiesz, że jestem zachwycona, Ty wiesz, że będę chwalić piękniście jest ! I też herbaciara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Przeca pisałam u Ciebie Beatko jakie mają ceny:bash: Pewnie pytałyśmy o tą samą Druga ciut tańsza i tylko 1800zł:jawdrop:Chyba poupadali na głowę Pocieszę Cie, że ja też wyłapuję tylko takie rzeczy. Położysz mi 100 rożnych a ja i tak wybiorę najdroższą No nic, szukam dalej.... Mam nadzieję, że prognozy pogodowe się sprawdzą Mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 26.07.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 W Gdańsku dziś wieczorem się wypogodziło Chociaż prognozy zapowiadają na jutro deszcz. Czwartek i piątek mają byc burzowe. Weekend z przelotnymi opadami. Za to od poniedziałku ma być 'plażowa' pogoda To byłam ja, twoja osobista pogodynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Agawi74, Ty wiesz co ja chcę powiedzieć, Ty wiesz, że jestem zachwycona, Ty wiesz, że będę chwalić piękniście jest ! I też herbaciara jestem Tolu dziękuję Z Twoich ust to wielki komplement, naprawdę Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo bym Cię herbatką ugościła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Mam to samo Witaj w klubie, Moniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 W Gdańsku dziś wieczorem się wypogodziło Chociaż prognozy zapowiadają na jutro deszcz. Czwartek i piątek mają byc burzowe. Weekend z przelotnymi opadami. Za to od poniedziałku ma być 'plażowa' pogoda To byłam ja, twoja osobista pogodynka Kochana dziękuję My właśnie wybywamy od poniedziałku, więc mam nadzieję, że będzie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.07.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 No tak, dopiero teraz spojrzałam skąd jesteś i wcale Ci się nie dziwię, że wybieracie kierunek odwrotny do morza:lol2: Zazdraszczam Ci miejsca okrutnie My za to z racji położenia Wawy wszędzie mamy daleko:(. No może Mazury najbliżej;) Ja za to na Mazurach nigdy nie byłam - też daleko mamy jak w góry (tzn. niby bliżej, ale czasowo pewnie to samo bo droga gorsza) Do morza to od nas ok.100km i w wakacje są tam takie tłumy, że jeśli już jeździmy to poza sezonem A miejsca zamieszkania to i ja Ci zazdraszczam okrutnie, że tak się zrewanżuję Zawsze jak jestem w Warszawie to mam ochotę tam zostać, no ale niestety nie można mieć wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.07.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 aga ,a gdzie się dokładnie wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.07.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Herbatkę też polecam :)bez dobrej herbatki żyć nie umiem;)Aga gdzie konkretnie na te wakacje wyjeżdzacie? u mnie taki sajgon ze nie wiem jak mam zgrać terminy żeby gdzieś pojechać. Już nawet chciałam wysłać dzieci do mamy ale jak przeliczę ich ceny biletów w obie strony to dochodzę do wniosku zę za tę kasę wszyscy byśmy obskoczyli wakacje jeśli byśmy pojechali swoim samochodem. Tylko jak to zgrać logistycznie ....cholerka:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ja za to na Mazurach nigdy nie byłam - też daleko mamy jak w góry (tzn. niby bliżej, ale czasowo pewnie to samo bo droga gorsza) Do morza to od nas ok.100km i w wakacje są tam takie tłumy, że jeśli już jeździmy to poza sezonem A miejsca zamieszkania to i ja Ci zazdraszczam okrutnie, że tak się zrewanżuję Zawsze jak jestem w Warszawie to mam ochotę tam zostać, no ale niestety nie można mieć wszystkiego Pysiaczku, powtórzę, że baaardzo Ci zazdroszczę odległości do morza. Od nas najbliżej to ok. 330km:( Warszawę kocham, bo to moje rodzinne miasto z dziada i pradziada- ale myślę, że mogłabym też zamieszkać w Trójmieście lub Krakowie;) Mazury bardzo Ci polecam. Dla nas z racji odległości to najczęściej odwiedzane miejsce i świetna baza wypadowa na przedłużone weekendy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts