Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

aga ,a gdzie się dokładnie wybieracie?

Beatko, ponieważ jedziemy teraz tylko na tydzień to wybraliśmy jedną z najbliższych odległości z Wawy, czyli Krynicę. Może zahaczymy też o Sopot. Zachodnie wybrzeże znam bardzo dobrze, a tu jedziemy pierwszy raz. ;)

A czemu pytasz-czyżbyś wybierała się też na Wybrzeże w tym samym czasie?:lol2:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Herbatkę też polecam :)bez dobrej herbatki żyć nie umiem;)

Aga gdzie konkretnie na te wakacje wyjeżdzacie? u mnie taki sajgon ze nie wiem jak mam zgrać terminy żeby gdzieś pojechać. Już nawet chciałam wysłać dzieci do mamy ale jak przeliczę ich ceny biletów w obie strony to dochodzę do wniosku zę za tę kasę wszyscy byśmy obskoczyli wakacje jeśli byśmy pojechali swoim samochodem. Tylko jak to zgrać logistycznie ....cholerka:bash:

Anbama, odnośnie miejsca wyjazdu, patrz post wyżej:)

Jakbym miała mamę w Italii, to bym latała raz w miesiącu:lol2: Także postaraj się zrobić wszystko, żeby koniecznie pojechać samochodem z całą gromadą;) Organizuj się szybciutko, bo wakacje się skończą...:(

Agawi przed Krynicą jest taka mała miejscowość Kąty Rybackie tam ludzi mniej na plaży niż w Krynicy i woda jakaś badziej czysta jest.:)

Anbama, za późno- mam już rezerwację... Najbardziej lubię jeździć do Międzyzdrojów, bo tam wbrew pozorom, plaża jest bardzo długa, jest co chwila zejście i tłumów się zupełnie nie odczuwa. A najbardziej wyludnioną plażą na której byłam jest Jurata;)

Anbama, za późno- mam już rezerwację... Najbardziej lubię jeździć do Międzyzdrojów, bo tam wbrew pozorom, plaża jest bardzo długa, jest co chwila zejście i tłumów się zupełnie nie odczuwa. A najbardziej wyludnioną plażą na której byłam jest Jurata;)

o, a Międzyzdroje bardzo się w tym roku "podniosły":) Był już taki moment, że stały się strasznie zapyziałe, zniszczone, smutne takie. Nikt nic nie robił, nikt nic nie remontował. Gdy pojachałam tam w te wakacje (podczas ostatniego pobytu w Szczecinie byłam) - to normalnie nie poznałam:jawdrop: Wszystko odnowione, deptak, plac przed molem, amfiteat, pełno nowych restauracji, kawiarenek - super to wygląda:yes:

o, a Międzyzdroje bardzo się w tym roku "podniosły":) Był już taki moment, że stały się strasznie zapyziałe, zniszczone, smutne takie. Nikt nic nie robił, nikt nic nie remontował. Gdy pojachałam tam w te wakacje (podczas ostatniego pobytu w Szczecinie byłam) - to normalnie nie poznałam:jawdrop: Wszystko odnowione, deptak, plac przed molem, amfiteat, pełno nowych restauracji, kawiarenek - super to wygląda:yes:

My byliśmy w Międzyzdrojach 2 lata temu i już wtedy było super. Jest bardzo dużo nowych obiektów, hoteli i kafejek. Lubię tam być:yes: A ze Szczecina to miałaś rzeczywiście rzut beretem:)

Niezmiennie uwielbiam Twój ogród!

My byliśmy w Międzyzdrojach 2 lata temu i już wtedy było super. Jest bardzo dużo nowych obiektów, hoteli i kafejek. Lubię tam być:yes: A ze Szczecina to miałaś rzeczywiście rzut beretem:)

Ja ostatno byłam jakieś 3-4 lata temu - nie podobało mi się:no: No, ale jeśli mówicie, że się pozmieniało... Choć szczerze mówiąc, jak już jestem w Szczecinie i jest akcja pod hasłem morze, to wolę skoczyć do Ahlbecku:D

Sama mieszkam 10 km od morza, ale Mielna szczerze nie znoszę, wolę Dąbki i tam właśnie jeździmy z dzieciakami.

Edytowane przez mada1412

Niezmiennie uwielbiam Twój ogród!

Ja ostatno byłam jakieś 3-4 lata temu - nie podobało mi się:no: No, ale jeśli mówicie, że się pozmieniało... Choć szczerze mówiąc, jak już jestem w Szczecinie i jest akcja pod hasłem morze, to wolę skoczyć do Ahlbecku:D

Sama mieszkam 10 km od morza, ale Mielna szczerze nie znoszę, wolę Dąbki i tam właśnie jeździmy z dzieciakami.

Ogród niezmiennie dziękuje:)

Zazdroszczę Ci strasznie, mada. Jak można mieszkać 10km od morza? :mad::hug::lol2:

Mielna też nie znoszę, a w Dąbkach nie byłam:(

Ano można;)

Choć wolałabym na ten przykład w Krakowie:)

Dąbki są jeszcze dość dzikie, sporo odludnych miejsc;) Prawie jak puste plaże Juraty;)

Farciara:p A w Krakowie to i ja chętnie:yes:

Dzięki za info odnośnie Dąbek, może się kiedyś wybierzemy. A w tym roku to jedziemy tak jakoś z chęcią, bo nad polskim morzem to nie byliśmy ze 4 lata:eek:

Farciara:p A w Krakowie to i ja chętnie:yes:

Dzięki za info odnośnie Dąbek, może się kiedyś wybierzemy. A w tym roku to jedziemy tak jakoś z chęcią, bo nad polskim morzem to nie byliśmy ze 4 lata:eek:

przecież byliście w Międzyzdrojach 2 lata temu;)

A ja jak mieszkałam w Koszalinie, to właśie najbardziej to Mielno sobie ceniłam:D Potrafiłam tam być 4x w ciągu dnia:cool: Strasznie mi potem tego brrakowało:roll: ehhhh... rozmarzyłam się:)

Ahlbeck Ahlbeckiem, ale w Heringsdorfie jaki sklep wnętrzarski jest:D Znasz? Moja mama kupuje tam masę rzeczy, ostatni nabytek to ta piękna lampa, którą koło świat wielkanocnych pokazywałam.

Edytowane przez MagdaZZZ

A ja jak mieszkałam w Koszalinie, to właśie najbardziej to Mielno sobie ceniłam:D Potrafiłam tam być 4x w ciągu dnia:cool: Strasznie mi potem tego brrakowało:roll: ehhhh... rozmarzyłam się:)

Nie wiem kiedy tam byłaś, ale teraz Mielno to brud, ciasnota i totalny całonocny hałas:sick: Dyskoteka na dyskotece;)

Jedyne fajne miejsce, to hotel i kawiarenka Meduza tuż przy plaży:yes:

No ja własnie w Meduzie całe lato przesiadywałam ze znajomymi:D

A w Koszalinie pomieszkiwałam przez 3 lata, ale jedynie do 2005/06 roku, więc to już z dobrych 5-6 lat temu było:o

Edit: Ale przypomniałam sobie, ze latem'07 w mieleńskim senso ostro imprezowałam:D

Edit2: Boże, jaka ja stara:cry:

Edytowane przez MagdaZZZ

No ja własnie w Meduzie całe lato przesiadywałam ze znajomymi:D

A w Koszalinie pomieszkiwałam przez 3 lata, ale jedynie do 2005/06 roku, więc to już z dobrych 5-6 lat temu było:o

Edit: Ale przypomniałam sobie, ze latem'07 w mieleńskim senso ostro imprezowałam:D

Edit2: Boże, jaka ja stara:cry:

Oj tam zaraz stara;) Mów lepiej, że doświadczona:lol2:

Wspomnienia masz miłe, bo dość długo w tym Koszalinie mieszkałaś. Mielno stamtąd jest rzut beretem. Poza tym Mielno jest fajne, ale nie w sezonie:no:

Oj tam zaraz stara;) Mów lepiej, że doświadczona:lol2:

Wspomnienia masz miłe, bo dość długo w tym Koszalinie mieszkałaś. Mielno stamtąd jest rzut beretem. Poza tym Mielno jest fajne, ale nie w sezonie:no:

Dokładnie aguś, najlepiej wspominam te plaże wczesną wiosną czy jesienią, a nawet zimą (spacer w mroźny, słoneczny dzień po plaży skutej lodem - poezjaaaa:rolleyes:)

To były fajne czasy;)

Dokładnie aguś, najlepiej wspominam te plaże wczesną wiosną czy jesienią, a nawet zimą (spacer w mroźny, słoneczny dzień po plaży skutej lodem - poezjaaaa:rolleyes:)

To były fajne czasy;)

Wspomnienia fajne są:yes::) Ja uwielbiam morze jesienią i jodu jest najwięcej;)

Ahlbeck Ahlbeckiem, ale w Heringsdorfie jaki sklep wnętrzarski jest:D Znasz? Moja mama kupuje tam masę rzeczy, ostatni nabytek to ta piękna lampa, którą koło świat wielkanocnych pokazywałam.

Tego w Heringsdorfie nie znam - daj proszę jakiś bliższy namiar, będę w Szczecinie w sierpniu, więc być może skorzystam;)

W Ahlbecku też jest fajny wnętrzarski - zaraz przy pier;)

Co do Mielna, to rzeczywiście jest pięknie - po sezonie. Ja w ogóle uwielbiam Bałtyk:)