agawi74 27.07.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 aga ,a gdzie się dokładnie wybieracie? Beatko, ponieważ jedziemy teraz tylko na tydzień to wybraliśmy jedną z najbliższych odległości z Wawy, czyli Krynicę. Może zahaczymy też o Sopot. Zachodnie wybrzeże znam bardzo dobrze, a tu jedziemy pierwszy raz. A czemu pytasz-czyżbyś wybierała się też na Wybrzeże w tym samym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Herbatkę też polecam :)bez dobrej herbatki żyć nie umiem;) Aga gdzie konkretnie na te wakacje wyjeżdzacie? u mnie taki sajgon ze nie wiem jak mam zgrać terminy żeby gdzieś pojechać. Już nawet chciałam wysłać dzieci do mamy ale jak przeliczę ich ceny biletów w obie strony to dochodzę do wniosku zę za tę kasę wszyscy byśmy obskoczyli wakacje jeśli byśmy pojechali swoim samochodem. Tylko jak to zgrać logistycznie ....cholerka:bash: Anbama, odnośnie miejsca wyjazdu, patrz post wyżej:) Jakbym miała mamę w Italii, to bym latała raz w miesiącu:lol2: Także postaraj się zrobić wszystko, żeby koniecznie pojechać samochodem z całą gromadą Organizuj się szybciutko, bo wakacje się skończą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.07.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Agawi przed Krynicą jest taka mała miejscowość Kąty Rybackie tam ludzi mniej na plaży niż w Krynicy i woda jakaś badziej czysta jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Agawi przed Krynicą jest taka mała miejscowość Kąty Rybackie tam ludzi mniej na plaży niż w Krynicy i woda jakaś badziej czysta jest. Anbama, za późno- mam już rezerwację... Najbardziej lubię jeździć do Międzyzdrojów, bo tam wbrew pozorom, plaża jest bardzo długa, jest co chwila zejście i tłumów się zupełnie nie odczuwa. A najbardziej wyludnioną plażą na której byłam jest Jurata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Anbama, za późno- mam już rezerwację... Najbardziej lubię jeździć do Międzyzdrojów, bo tam wbrew pozorom, plaża jest bardzo długa, jest co chwila zejście i tłumów się zupełnie nie odczuwa. A najbardziej wyludnioną plażą na której byłam jest Jurata;) o, a Międzyzdroje bardzo się w tym roku "podniosły":) Był już taki moment, że stały się strasznie zapyziałe, zniszczone, smutne takie. Nikt nic nie robił, nikt nic nie remontował. Gdy pojachałam tam w te wakacje (podczas ostatniego pobytu w Szczecinie byłam) - to normalnie nie poznałam:jawdrop: Wszystko odnowione, deptak, plac przed molem, amfiteat, pełno nowych restauracji, kawiarenek - super to wygląda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 o, a Międzyzdroje bardzo się w tym roku "podniosły":) Był już taki moment, że stały się strasznie zapyziałe, zniszczone, smutne takie. Nikt nic nie robił, nikt nic nie remontował. Gdy pojachałam tam w te wakacje (podczas ostatniego pobytu w Szczecinie byłam) - to normalnie nie poznałam:jawdrop: Wszystko odnowione, deptak, plac przed molem, amfiteat, pełno nowych restauracji, kawiarenek - super to wygląda:yes: My byliśmy w Międzyzdrojach 2 lata temu i już wtedy było super. Jest bardzo dużo nowych obiektów, hoteli i kafejek. Lubię tam być A ze Szczecina to miałaś rzeczywiście rzut beretem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.07.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Niezmiennie uwielbiam Twój ogród! My byliśmy w Międzyzdrojach 2 lata temu i już wtedy było super. Jest bardzo dużo nowych obiektów, hoteli i kafejek. Lubię tam być A ze Szczecina to miałaś rzeczywiście rzut beretem:) Ja ostatno byłam jakieś 3-4 lata temu - nie podobało mi się No, ale jeśli mówicie, że się pozmieniało... Choć szczerze mówiąc, jak już jestem w Szczecinie i jest akcja pod hasłem morze, to wolę skoczyć do Ahlbecku:D Sama mieszkam 10 km od morza, ale Mielna szczerze nie znoszę, wolę Dąbki i tam właśnie jeździmy z dzieciakami. Edytowane 27 Lipca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Niezmiennie uwielbiam Twój ogród! Ja ostatno byłam jakieś 3-4 lata temu - nie podobało mi się No, ale jeśli mówicie, że się pozmieniało... Choć szczerze mówiąc, jak już jestem w Szczecinie i jest akcja pod hasłem morze, to wolę skoczyć do Ahlbecku:D Sama mieszkam 10 km od morza, ale Mielna szczerze nie znoszę, wolę Dąbki i tam właśnie jeździmy z dzieciakami. Ogród niezmiennie dziękuje:) Zazdroszczę Ci strasznie, mada. Jak można mieszkać 10km od morza? Mielna też nie znoszę, a w Dąbkach nie byłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.07.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ano można;) Choć wolałabym na ten przykład w Krakowie:) Dąbki są jeszcze dość dzikie, sporo odludnych miejsc;) Prawie jak puste plaże Juraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ano można;) Choć wolałabym na ten przykład w Krakowie:) Dąbki są jeszcze dość dzikie, sporo odludnych miejsc;) Prawie jak puste plaże Juraty Farciara:p A w Krakowie to i ja chętnie:yes: Dzięki za info odnośnie Dąbek, może się kiedyś wybierzemy. A w tym roku to jedziemy tak jakoś z chęcią, bo nad polskim morzem to nie byliśmy ze 4 lata:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Farciara:p A w Krakowie to i ja chętnie:yes: Dzięki za info odnośnie Dąbek, może się kiedyś wybierzemy. A w tym roku to jedziemy tak jakoś z chęcią, bo nad polskim morzem to nie byliśmy ze 4 lata:eek: przecież byliście w Międzyzdrojach 2 lata temu;) Ja ostatno byłam jakieś 3-4 lata temu - nie podobało mi się No, ale jeśli mówicie, że się pozmieniało... Choć szczerze mówiąc, jak już jestem w Szczecinie i jest akcja pod hasłem morze, to wolę skoczyć do Ahlbecku:D Sama mieszkam 10 km od morza, ale Mielna szczerze nie znoszę, wolę Dąbki i tam właśnie jeździmy z dzieciakami. A ja jak mieszkałam w Koszalinie, to właśie najbardziej to Mielno sobie ceniłam:D Potrafiłam tam być 4x w ciągu dnia:cool: Strasznie mi potem tego brrakowało:roll: ehhhh... rozmarzyłam się Ahlbeck Ahlbeckiem, ale w Heringsdorfie jaki sklep wnętrzarski jest:D Znasz? Moja mama kupuje tam masę rzeczy, ostatni nabytek to ta piękna lampa, którą koło świat wielkanocnych pokazywałam. Edytowane 27 Lipca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 przecież byliście w Międzyzdrojach 2 lata temu;) Wiesz co, w takim razie to było 3 lata temu i w tym samym czasie popłynęliśmy stamtąd do Malmo i Kopenhagi. A raczej nie stamtąd tylko z niemieckiego Rostock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A ja jak mieszkałam w Koszalinie, to właśie najbardziej to Mielno sobie ceniłam:D Potrafiłam tam być 4x w ciągu dnia:cool: Strasznie mi potem tego brrakowało:roll: ehhhh... rozmarzyłam się Nie wiem kiedy tam byłaś, ale teraz Mielno to brud, ciasnota i totalny całonocny hałas:sick: Dyskoteka na dyskotece;) Jedyne fajne miejsce, to hotel i kawiarenka Meduza tuż przy plaży:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) No ja własnie w Meduzie całe lato przesiadywałam ze znajomymi:DA w Koszalinie pomieszkiwałam przez 3 lata, ale jedynie do 2005/06 roku, więc to już z dobrych 5-6 lat temu było:o Edit: Ale przypomniałam sobie, ze latem'07 w mieleńskim senso ostro imprezowałam:D Edit2: Boże, jaka ja stara:cry: Edytowane 27 Lipca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 No ja własnie w Meduzie całe lato przesiadywałam ze znajomymi:D A w Koszalinie pomieszkiwałam przez 3 lata, ale jedynie do 2005/06 roku, więc to już z dobrych 5-6 lat temu było:o Edit: Ale przypomniałam sobie, ze latem'07 w mieleńskim senso ostro imprezowałam:D Edit2: Boże, jaka ja stara:cry: Oj tam zaraz stara;) Mów lepiej, że doświadczona:lol2: Wspomnienia masz miłe, bo dość długo w tym Koszalinie mieszkałaś. Mielno stamtąd jest rzut beretem. Poza tym Mielno jest fajne, ale nie w sezonie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Oj tam zaraz stara;) Mów lepiej, że doświadczona:lol2: Wspomnienia masz miłe, bo dość długo w tym Koszalinie mieszkałaś. Mielno stamtąd jest rzut beretem. Poza tym Mielno jest fajne, ale nie w sezonie:no: Dokładnie aguś, najlepiej wspominam te plaże wczesną wiosną czy jesienią, a nawet zimą (spacer w mroźny, słoneczny dzień po plaży skutej lodem - poezjaaaa:rolleyes:) To były fajne czasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Dokładnie aguś, najlepiej wspominam te plaże wczesną wiosną czy jesienią, a nawet zimą (spacer w mroźny, słoneczny dzień po plaży skutej lodem - poezjaaaa:rolleyes:) To były fajne czasy;) Wspomnienia fajne są Ja uwielbiam morze jesienią i jodu jest najwięcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.07.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A ja uwielbiam Kołobrzeg - mogłabym tam mieć drugi dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 28.07.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ahlbeck Ahlbeckiem, ale w Heringsdorfie jaki sklep wnętrzarski jest:D Znasz? Moja mama kupuje tam masę rzeczy, ostatni nabytek to ta piękna lampa, którą koło świat wielkanocnych pokazywałam. Tego w Heringsdorfie nie znam - daj proszę jakiś bliższy namiar, będę w Szczecinie w sierpniu, więc być może skorzystam;) W Ahlbecku też jest fajny wnętrzarski - zaraz przy pier Co do Mielna, to rzeczywiście jest pięknie - po sezonie. Ja w ogóle uwielbiam Bałtyk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.07.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A ja uwielbiam Kołobrzeg - mogłabym tam mieć drugi dom... No i widzisz moniu, każdy ma swój typ:yes: I dobrze, przynajmniej nie jest nudno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts