agawi74 12.08.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Hej moniu, no aż strach się bać tych dzików:D Niby są oswojone, ale jak chodzą z małymi to trzeba bardzo uważać, bo mogą być agresywne:(A pogoda rzeczywiście wyjątkowo się udała:D Pędzę do Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.08.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 agawi ja chcę zobaczyć twoją opaleniznę a Ty tu jakieś d...y świń pokazujesz:)pogoda się udała to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.08.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dziki !? Tragedia! Niestety służby powinny się tym zająć, przeprowadzić dziki do ich środowiska i to środowisko odpowiednio zabezpieczyć. Bo to nie służy ani ludziom ani dzikom . Ale ale.....widoczki ładne. Ja najczęściej fotografuję ludzi . I w ten sposób ostatnio robiłam zdjęcia naszej 80-letniej sąsiadce stojącej tyłem, a ta....nagle się odwraca i patrzy mi w obiektyw! (Zdjęcie robione na superzoomie, z 1-go piętra....czarownica czy co?). A tak poważnie to fajnie, że odpoczęliście. Zazdroszczę, nie powiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ja bym się bała dzików - bądź co bądź to dzikie i bardzo silne zwierzęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.08.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Fajnie aga ,że wróciłaś ...wypoczęta i zadowolona:)te dziki nie robią na mnie dobrego wrażenia,to jest jakieś nienormalne... gdzie są służby?? wszystko jest "pięknie ,ładnie" dopóki się coś tragicznego nie wydarzy.. Ciekawa jestem Twojego grilla no i sof ,które wybrałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.08.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Z tymi dzikami to normalnie... niezła akcja;) A pogody, to wręcz zazdroszczę Musisz mieć niezłe ukłądy, tam na górze:lol2: Mnie zła pogoda prześaduje w tym roku. Nawet w Hiszpani za mną chodziła:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.08.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Aga, gdzieście byli, że ta pogoda dopisała? Aż zazdroszczę Ja, mimo kilku wyjazdów, załapałam się na może z 6 dni słońca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 13.08.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 witaj Agawi pourlopowo , piekne zdjecia oczywiscie te morskie , dziki przerażajace ale pamietam ze w Świnoujsciu też przychodziło do nadmorskiej dzielnicy na deptak i przechadzały sie między wczasowiczami którzy niestety je takze dokarmiali, ja takowych zwierzat sie mega boję ba ja nawet żaby sie boję mimo ze ma 4 wielgachne psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 15.08.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 ale jazda z tymi dzikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.08.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witaj po urlopie, ale nadal w lecie ;).... Dziki faktycznie podporządkowały sobie miasteczko i rządzą otoczeniem.... A jak postępy grillowego kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 agawi ja chcę zobaczyć twoją opaleniznę a Ty tu jakieś d...y świń pokazujesz:) pogoda się udała to super :rotfl: Kochana opalenizna będzie"inną razą":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Dziki !? Tragedia! Niestety służby powinny się tym zająć, przeprowadzić dziki do ich środowiska i to środowisko odpowiednio zabezpieczyć. Bo to nie służy ani ludziom ani dzikom . Ale ale.....widoczki ładne. Ja najczęściej fotografuję ludzi . I w ten sposób ostatnio robiłam zdjęcia naszej 80-letniej sąsiadce stojącej tyłem, a ta....nagle się odwraca i patrzy mi w obiektyw! (Zdjęcie robione na superzoomie, z 1-go piętra....czarownica czy co?). A tak poważnie to fajnie, że odpoczęliście. Zazdroszczę, nie powiem :) Zgadzam się z Tobą yokasta-też byłam w dzikim szoku;) Fotografia ludzka jest bardzo ciekawa. Wymaga tylko trochę cierpliwości o którą trudno na wakacjach:D Do wypoczynku zachęcam, bo to fajna sprawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Fajnie aga ,że wróciłaś ...wypoczęta i zadowolona:)te dziki nie robią na mnie dobrego wrażenia,to jest jakieś nienormalne... gdzie są służby?? wszystko jest "pięknie ,ładnie" dopóki się coś tragicznego nie wydarzy.. Ciekawa jestem Twojego grilla no i sof ,które wybrałaś. Beatko, grill się robi i tylko luby wie jak będzie ostatecznie wyglądał Obawiam się jednak, że teraz go jeszcze nie skończy:( Sofy pokażę w swoim czasie, choć nie jest to tajemnica, że będą w stylu chesterów. Jakoś tylko takie widzę u siebie;) Trzymam kciuki za Twój urlop:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Z tymi dzikami to normalnie... niezła akcja;) A pogody, to wręcz zazdroszczę Musisz mieć niezłe ukłądy, tam na górze:lol2: Mnie zła pogoda prześaduje w tym roku. Nawet w Hiszpani za mną chodziła:roll: Madziu miałam taką samą minę jak Ty jak je zobaczyłam:lol2: Co do układów, to nie przeczę- zawsze mamy pogodę tfu, tfu:D W Hiszpanii też czasami są deszczowe lata. Znajomi wrócili z Minorki i pogoda też w kratkę i woda nie za ciepła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Aga, gdzieście byli, że ta pogoda dopisała? Aż zazdroszczę Ja, mimo kilku wyjazdów, załapałam się na może z 6 dni słońca:( Maduś, nad polskim morzem:D Fakt, lipiec był okropny, ale sierpień jest całkiem całkiem:) Podobno końcówka ma być jeszcze upalna, więc jak masz czas to ruszaj w Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 ale jazda z tymi dzikami Tak samo pomyślałam betib Dziwne, że nikt nic nie robi. Pewnie czekają aż się coś komuś stanie:( Obym nie wykrakała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 ba ja nawet żaby sie boję mimo ze ma 4 wielgachne psy Oj Weri, Ty to zawsze mnie rozbawisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witaj po urlopie, ale nadal w lecie ;).... Dziki faktycznie podporządkowały sobie miasteczko i rządzą otoczeniem.... A jak postępy grillowego kominka ? Hej Andżeliko, jesteś nareszczie Masz rację jeszcze mamy lato:wave: Grill się robi, jutro cyknę fotkę, ale urlop się powoli kończy, więc nie wiem kiedy mąż go skończy. W tym sezonie pewnie na nim już nie pogrillujemy. I jak na złość prawie wszystkie weekendy mamy zajęte:( Albo my mamy gości, ale jedziemy w gości, ehh życie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Róże ponownie rozkwitły:D http://img705.imageshack.us/img705/2151/zdjcie0135a.jpg [/url]http://img13.imageshack.us/img13/3525/zdjcie0133xh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Zrobiłam pyszne drożdżowe ciasto ze śliwkami i kruszonką Polecam bardzo http://img200.imageshack.us/img200/6165/zdjcie0137b.jpg [/url]http://img823.imageshack.us/img823/6568/zdjcie0138pw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts