Dorfi 15.12.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Masz rację Dorfi- środkowa jest śliczna, tylko to trochę w stylu Ludwika i nie bardzo do moich wnętrz pasuje... Za to do moich pasuje. Tylko tapicerkę trzeba wymienić na inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 tak.... przestałam kupować wędliny przed szałem świątecznym...szynkę surowa kupujemyi ją doprawiamy....pasztety są zawsze dwa rodzaje jeden z królika a drugi mieszany, pieczenie ze schabu na zimno...i tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 tak.... przestałam kupować wędliny przed szałem świątecznym...szynkę surowa kupujemyi ją doprawiamy....pasztety są zawsze dwa rodzaje jeden z królika a drugi mieszany, pieczenie ze schabu na zimno...i tyle ;) Aaaa takie wędliny- myślałam, że macie swoją masarnię :D Ja też upiekę schab ze śliwką i karkówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 masarni nie mamy ale za to wędzarnię ze znajomymi i czasami lubimy powędzić.... z pasztetami też trochę jest zabawy, ale jakie smaczne, kiełbasy nie robimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 O tak! Wędzarnia to świetny pomysł. Aż się głodna zrobiłam http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/essen.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.12.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witaj agawi74 domek cudowny ,piękne klimatyczne wnętrza tworzysz, pozwolę sobie czesto tu zaglądać, trzymam kciukasy za dalsze dekorowaniemnie także ta sofa nr 2 najbardziej wpadła w oko , ale fakt pasować do reszty musi smaczyście i światecznie tu u was się zrobiło, swoja wędzarnia to super pomysł my planujemy coś takiego kieeedyś zrobić razem z grillem w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 15.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 WitamBardzo ładne wnętrza, w moim stylu. Już wcześniej w wątku łazienkowym pytałam się o meble, o ten komplet z ciemnego drewna. Możesz powiedzieć gdzie kupiłaś te mebelki? pozzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.12.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A dla mnie pierwsza sofa rewelacyjna! Skąd pochodzi, jeśli mozna spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.12.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Co przeglądam Twój wątek, to czuję się, jakby jakiś mafioso tam mieszkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Sofy rzeczywiście wszystkie piękne....ja optuję za 1 i 3,na ludwiczki już nie mogę patrzeć(mam nadzieję ,że nikt nie będzie urażony).Ja przymierzam się do chesterfielda,muszę szukać wariantu bez poduszek ,bo mojego m wkurzają i wszystkie jakie mam na kanapie to lądują ....na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A dla mnie pierwsza sofa rewelacyjna! Skąd pochodzi, jeśli mozna spytać? Moniu, pierwsza sofa była do kupienia tutaj http://royaldecor.pl/Meble-amerykanskie/ ale dowiedzialam, że nie jest już dostepna. Podobno sprowadzają je z USA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Co przeglądam Twój wątek, to czuję się, jakby jakiś mafioso tam mieszkał Dario, DLACZEGO http://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/icon31.gif Edytowane 15 Grudnia 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Beauty, ludwiczki są bardzo specyficzne i muszą pasować do otoczenia, prawda ? Chesterfieldy są też w tej samej firmie, co sofa nr 1http://royaldecor.pl/Meble-Chesterfield/Mogę Ci podać jeszcze jedną stronkę producenta, która możę Ci się przyda http://www.meblemilan.pl/ Ja szukam czegoś pośredniego, chesterfieldy są fajne, tylko mojemu M jakoś nie leżą... Edytowane 15 Grudnia 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 jeżeli już się zdecyduję to będzie coś na obraz i podobieństwo tegohttp://www.meblemilan.pl/Files/product/570/27.jpg Na pewno bez tych ozdobnych ćwieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Witaj WERI w moich wnętrzach... Zapraszam jak najczęściej! Trzymaj, trzymaj te kciuki, na pewno się przydadzą. A wędzarnia nie jest moja tylko Juszczakówki! Pozdrawiam Edytowane 15 Grudnia 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 jeżeli już się zdecyduję to będzie coś na obraz i podobieństwo tego Na pewno bez tych ozdobnych ćwieków Ładniutka A kolor właśnie ten?? Ten producent sprzedaje też na Allegro- myślę, że bez problemu zrobi Ci dokladnie taką jaką chcesz. Kiedyś już o coś tam pytałam- oni są bardzo elestyczni. Podobną z Twojego zdjęcia wlaśnie sprzedają na Allegro http://allegro.pl/producent-chesterfield-w-materiale-i1366653031.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam chopinetko - dziękuję bardzo. Meble są polskiej firmy Deftrans. My zamawialiśmy w sklepie pod Warszawą- są na zamówienie. Jeżeli bardzo Ci zależy to odszukam fakturę z adresem. Nie wiem skąd jesteś- na ich stronie jest sieć sprzedaży. Podaję link do mebli: http://www.deftrans.com.pl/pl/sklep/category/35/natura-drewna/klasis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Co do koloru to jeszcze się waham .Kiedyś marzyłam właśnie o takim... nawet wyszukiwałam kolor tapicerki krzeseł pod ten kolor ,ale nie wiem ,czy mi się czasem nie za szybko znudzi...Zobaczę jak wyjdzie zabudowa ściany telewizyjnej i dopiero wtedy zadecyduję... To jest kolor ,który z beżem ładnie współgra i wtedy myślałam o zasłonach z opalizującej tafty. Dzięki za linka .Ja widziałam te kanapy w living roomie ,ale cena była tam na pewno wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Nie ma za co - w living roomie ceny na pewno trochę wyższe są, ale z drugiej strony to znana marka na rynku. Trzeba kupić dobrą jskość, bo sof tak często się nie zmienia. A ten kolorek bardzo mi się podoba. Też będę miała zagwozdkę, bo kocham beże, ale chyba będę musiała zrobić tymi sofami jakiś akcent kolorystyczny, żeby nie było mdło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No właśnie o to mi chodziło,żeby nie było za monotonnie...a ws umie to ja bardzo lubię ten kolor.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts