Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak.... przestałam kupować wędliny przed szałem świątecznym...szynkę surowa kupujemyi ją doprawiamy....pasztety są zawsze dwa rodzaje jeden z królika a drugi mieszany, pieczenie ze schabu na zimno...i tyle :p;)

Aaaa takie wędliny- myślałam, że macie swoją masarnię :D:D

Ja też upiekę schab ze śliwką i karkówkę :lol2:

Witaj agawi74 domek cudowny ,piękne klimatyczne wnętrza tworzysz, pozwolę sobie czesto tu zaglądać, trzymam kciukasy za dalsze dekorowanie

mnie także ta sofa nr 2 najbardziej wpadła w oko , ale fakt pasować do reszty musi

smaczyście i światecznie tu u was się zrobiło, swoja wędzarnia to super pomysł my planujemy coś takiego kieeedyś zrobić razem z grillem w ogrodzie

Sofy rzeczywiście wszystkie piękne....ja optuję za 1 i 3,na ludwiczki już nie mogę patrzeć(mam nadzieję ,że nikt nie będzie urażony).Ja przymierzam się do chesterfielda,muszę szukać wariantu bez poduszek ,bo mojego m wkurzają i wszystkie jakie mam na kanapie to lądują ....na podłodze...

Beauty, ludwiczki są bardzo specyficzne i muszą pasować do otoczenia, prawda ? Chesterfieldy są też w tej samej firmie, co sofa nr 1

http://royaldecor.pl/Meble-Chesterfield/

Mogę Ci podać jeszcze jedną stronkę producenta, która możę Ci się przyda

http://www.meblemilan.pl/

Ja szukam czegoś pośredniego, chesterfieldy są fajne, tylko mojemu M jakoś nie leżą...

Edytowane przez agawi74

jeżeli już się zdecyduję to będzie coś na obraz i podobieństwo tego

Na pewno bez tych ozdobnych ćwieków

Ładniutka :D A kolor właśnie ten??

Ten producent sprzedaje też na Allegro- myślę, że bez problemu zrobi Ci dokladnie taką jaką chcesz. Kiedyś już o coś tam pytałam- oni są bardzo elestyczni. Podobną z Twojego zdjęcia wlaśnie sprzedają na Allegro

http://allegro.pl/producent-chesterfield-w-materiale-i1366653031.html

Witam chopinetko :D- dziękuję bardzo. Meble są polskiej firmy Deftrans. My zamawialiśmy w sklepie pod Warszawą- są na zamówienie. Jeżeli bardzo Ci zależy to odszukam fakturę z adresem. Nie wiem skąd jesteś- na ich stronie jest sieć sprzedaży. Podaję link do mebli:

http://www.deftrans.com.pl/pl/sklep/category/35/natura-drewna/klasis

Co do koloru to jeszcze się waham .Kiedyś marzyłam właśnie o takim... nawet wyszukiwałam kolor tapicerki krzeseł pod ten kolor ,ale nie wiem ,czy mi się czasem nie za szybko znudzi...Zobaczę jak wyjdzie zabudowa ściany telewizyjnej i dopiero wtedy zadecyduję... To jest kolor ,który z beżem ładnie współgra i wtedy myślałam o zasłonach z opalizującej tafty.

Dzięki za linka .Ja widziałam te kanapy w living roomie ,ale cena była tam na pewno wyższa

Nie ma za co :D- w living roomie ceny na pewno trochę wyższe są, ale z drugiej strony to znana marka na rynku. Trzeba kupić dobrą jskość, bo sof tak często się nie zmienia. A ten kolorek bardzo mi się podoba. Też będę miała zagwozdkę, bo kocham beże, ale chyba będę musiała zrobić tymi sofami jakiś akcent kolorystyczny, żeby nie było mdło.