Beauty 15.08.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 aga.co do grilla to jestem pewna ,że będzie "w klasie " i jeszcze w tym sezonie się nim nacieszycie... cały wrzesień jeszcze ma być ładny.A co do mojego urlopu ...to własnie skończyłam pakowanie ,bo o 4-tej musimy wyruszyć .Trzymaj za mnie kciuki ,bo szczerze mówiąc trochę się boję ..lotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 aaaa o ślinka mi pociekła patrząc na Twoje ciasto .U nas w tym roku tak śliwa obrodziła ,że gałęzie się łamią od nadmiaru owocu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Ooo, a myślałam Beatko, że jesteś już w samolocie i nawet nie zdążyłam iść do Ciebie... Ciasto zrobisz po powrocie:D. A powiedz, gdzie się wypuszczacie, jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.08.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 no ,jeszcze nie .Startujemy o 9-tej rano.Cel podróży to Teneryfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 no ,jeszcze nie .Startujemy o 9-tej rano.Cel podróży to Teneryfa Nie byłam, ale znajomi tak i byli zachwyceni:D Spędzicie na pewno cudowny czas- najważniejsze, że razem z rodzinką. Fakt, że trochę długo się leci. Ja też nie lubię samolotów. 3 godziny ledwo mogę wytrzymać. Dłuższe loty odpadają Pogody chyba nie muszę Ci życzyć:cool: Wypocznij sobie Beatko i zapomnij na chwilkę o wnętrzach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Dziękuję Ci aga.o to mi chodzi ,by pobyć razem ,nieważne gdzie....niedługo student wyjedzie z domu i zostaniemy tylko we trójkę.Nie wiem ,jak ja to zniosę...:(do zobaczenia ,,,mam nadzieję ,że po powrocie znajdę u Ciebie zdjęcia nowego grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Pa Beatko i szczęśliwego lotu:D Bawcie się dobrze:cool:Zdjęcia grilla jakieś będą, nie wiem tylko czy skończonego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.08.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Madziu miałam taką samą minę jak Ty jak je zobaczyłam:lol2: Co do układów, to nie przeczę- zawsze mamy pogodę tfu, tfu:D W Hiszpanii też czasami są deszczowe lata. Znajomi wrócili z Minorki i pogoda też w kratkę i woda nie za ciepła:( Nie, no aż tak źle nie było;) Zero deszczu, temperatury blisko 30 st., ale do południa dość zachmurzone niebo codziennie, przez co zamiast zostać w hotelu i się opalać woleliśmy nie tracić czasu w oczekiwaniu na słońce i od razu wyruszaliśmy na zwiedzanie, szoping itp... Efekt: opalenizna tzw. znikoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 woleliśmy nie tracić czasu w oczekiwaniu na słońce i od razu wyruszaliśmy na zwiedzanie, szoping itp... Efekt: opalenizna tzw. znikoma Też tak mam jak jesteśmy za granicą. Dlatego pisałam, że zawsze wracamy umęczeni:D A opalenizna rzecz nabyta. Za miesiąc śladu nie będzie, a wspomnienia zwiedzania pozostaną na zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Też tak mam jak jesteśmy za granicą. Dlatego pisałam, że zawsze wracamy umęczeni:D A opalenizna rzecz nabyta. Za miesiąc śladu nie będzie, a wspomnienia zwiedzania pozostaną na zawsze:) Piękna teoria - będę się jej trzymać Od razu mi lepiej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Piękna teoria - będę się jej trzymać Od razu mi lepiej:lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.08.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) róże przepiękne ciacho ach ślinka cieknie zdolna kobitka z Ciebie http://www.wobeline.pl/p/pl/4gl0174/szklany+sloj+l.html agawi widziałaś tę cenę? podobne do tych z alegro za 12 zeta (zgapilam od Cię i kupilam) Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.08.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Aga, może przepis wrzucisz na to ciasto ze śliwkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.08.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Od razu widać, że agawi wróciła bo znów kusi ciastem Jadłam w sobotę takie ze śliwkami - pycha! PS. Fajnie, że wypoczęliście i pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 16.08.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Przy tak deszczowej pogodzie jak jest od wczoraj ( po 17 -ej jak zaczęło podać to do tej pory nie może przestac ) zjadłoby się mały kawałeczek tak wypasionego ciacha Róże pięknie kwitną, a moje surfinie zaczynają pomału tracić swój urok..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.08.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dawaj przepis bo ciacho ze śliwkami uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 16.08.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ostatnio lipiec kiepskawy z pogodą,Moi rodzice z dziećmi byli w I połowie czerwca i pogoda była super-opalali się,kapali w zimnym ;)polskim morzu (to chyba jest jedyny mankament naszego morza,że mogłoby być ciut cieplejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.08.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 róże przepiękne ciacho ach ślinka cieknie zdolna kobitka z Ciebie http://www.wobeline.pl/p/pl/4gl0174/szklany+sloj+l.html agawi widziałaś tę cenę? podobne do tych z alegro za 12 zeta (zgapilam od Cię i kupilam) Dzięki słońce Odnośnie słoików, to patrząc na te z Wobeline wydaje mi się, że są takie same jak moje. Tylko cena nie taka sama:mad: Oto przykład jak można robić pieniądze;) Ja na szczęście też kupiłam dużo taniej:D I zgapiaj sobie ile chcesz:) Ja w swoich trzymam makaron i orzechy. Zaraz zrobię fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.08.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 madzikma, racja czerwiec był super a lipiec do bani. My w tym roku specjalnie wyjazdu nie planowaliśmy, spontanicznie spakowaliśmy torbę i w ostatniej chwili znalazłam wolne miejsce nad morzem. A do pogody trzeba mieć szczęście niestety;) yokasta, dobra przygotuję przepis tylko się ogarnę Ale uprzedzam, że z drożdżowym to jest babranina i trzeba mieć sporo wolnego czasu:) Andżeliko u nas na szczęście nie pada, ale dzisiaj jest pochmurno. Ale lato ma podobno jeszcze wrócić Moje surfinie też są takie sobie, załatwiły je lipcowe ulewy:( Hej pysiaczku, doczekałaś się wreszcie ciacha, cooo? Moniu wrzucę przepisik specjalnie dla Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.08.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Zanim przepis, to oto moje słoje i zaczątki grilla. Co do grilla to nie spodziewajcie się Bóg wie czego;)Ma być prosty z tej samej klinkierówki, z której jest zbudowany komin i z którym będzie połączony:) http://img855.imageshack.us/img855/5063/dsc02610v.jpg http://img88.imageshack.us/img88/2011/dsc02607i.jpg http://img197.imageshack.us/img197/8413/dsc02609nr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts