Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Te "chestery" świetne:D Takie lekkie - tak jak lubię;) A jaki kolor planujesz? Bo ten faktycznie niewyraźny;):lol2:

Łóżko tez zapowiada się imponująco:D

Dzięki Madziu:hug: Właśnie takiego lekkiego szukałam, a nie grzmota:lol2: Oczywiście robi go niszowa firma produkująca stylowe meble. Koniecznie będzie w pluszu, a kolor raczej chłodny odcień beżu;)

A łóżko do sypialni będzie miało taki zagłówek. Tyle mogę Wam zdradzić;):) Aaa i będzie szare:D

Aga po co ja popatrzyłam na tę Twoją inspirację łóżka :mad: co?????? pytam się !!!!!

Dziewczyno poszałałaś , ale będzie cudne łożo w kolorze.....tralalala :mad::mad::lol2::yes:

Co do ceny "chestery" to proszę na priva ;)

Aga po co ja popatrzyłam na tę Twoją inspirację łóżka :mad: co?????? pytam się !!!!!

Dziewczyno poszałałaś , ale będzie cudne łożo w kolorze.....tralalala :mad::mad::lol2::yes:

Co do ceny "chestery" to proszę na priva ;)

Hiii miałam nadzieję, że moje inspiracje Ci się spodobają:p:lol2:

Podoba mi się nazwa koloru tralalala:rotfl:

Zaraz machnę Ci priva;)

Sofa zapowiada się super, ale to łóżko :jawdrop:Boskie bedzie i do tego szare!

Dzięki pysiaczku:D U mnie szarości jest jak na lekarstwo bo ja z tych co kochają beże, ale sypialnia będzie właśnie szara z kremowymi meblami i lekko fioletowymi akcentami;):)

Sofa klasa sama w sobie...tylko podajrzewam że cena z nóg może zwalić, ale czasami zdecydowanie warto zaszaleć :-) Ja u siebie mam trochę droższych trochę tańszych rzeczy i ogólnie tworzy to fajny mix...

Dzięki coffee:) Cena nie jest aż taka straszna, zapewniam Cię;) Masz całkowitą rację, że cena nie jest ważna, tylko umiejętność dobierania różnych przedmiotów.Dla mnie mogą być nawet z targu staroci:D

A kiedy łóżko będzie już u Ciebie bo chętnie obejrzę efekt, bo z tego co opisujesz kolorki będą super! :)

pysiaczku, jeszcze nie zamówiliśmy;) Pisałam, że właśnie znalazłam i prawdopodobnie takie zamówimy. Potem czeka się ok. 8 tyg na realizację, więc wszystko razem jeszcze trochę potrwa:(

Ja to wiem i Ty to wiesz ;)

I wiem też , że będzie pięknie :wiggle:

Aga mebelek będzie z tej serii co mamy szfy ( u małodego i w przedpokoju ) i stół, chciałam tym razem nie woskowany tylko pomalowany na biało. Biała komodo- bieliżniarka, białe biurko lub sekretarzyk ( nie mogę się zdecydować co mam kupić :bash: ), kute czarne łóżko, lniane zasłonki i jeszcze inne dziewczęce dodatki....

:hug:

Fajne są te mebelki, ciekawe jak będą się prezentować białe. Ja myślę właśnie o białych do gabinetu, bo pokój jest nieduży i białe wizualnie go nie zagracą:) Sekretarzyk jest śliczny, tylko nie wiem czy nie za mały;) Biurka są trochę większe i chyba dla dziecka lepsze jak pójdzie do szkoły. Tak czy siak, niezależnie od tego co zamówisz już widzę oczami wyobraźni, że będzie pięknie i romantycznie:cool:

A takie biurko?

http://www.oldstyl.com.pl/img1/319.jpg