agawi74 18.08.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 A łóżko do sypialni będzie miało taki zagłówek. Tyle mogę Wam zdradzić Aaa i będzie szare:D http://www.meblemilan.pl/Files/product/800/534.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Te "chestery" świetne:D Takie lekkie - tak jak lubię A jaki kolor planujesz? Bo ten faktycznie niewyraźny Łóżko tez zapowiada się imponująco:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.08.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Te "chestery" świetne:D Takie lekkie - tak jak lubię A jaki kolor planujesz? Bo ten faktycznie niewyraźny Łóżko tez zapowiada się imponująco:D Dzięki Madziu Właśnie takiego lekkiego szukałam, a nie grzmota:lol2: Oczywiście robi go niszowa firma produkująca stylowe meble. Koniecznie będzie w pluszu, a kolor raczej chłodny odcień beżu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.08.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 A łóżko do sypialni będzie miało taki zagłówek. Tyle mogę Wam zdradzić Aaa i będzie szare:D Aga po co ja popatrzyłam na tę Twoją inspirację łóżka co?????? pytam się !!!!! Dziewczyno poszałałaś , ale będzie cudne łożo w kolorze.....tralalala :mad: Co do ceny "chestery" to proszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Sofa zapowiada się super, ale to łóżko :jawdrop:Boskie bedzie i do tego szare! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 19.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 wszystko będzie pierwsza klasa jak zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 20.08.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Sofa klasa sama w sobie...tylko podajrzewam że cena z nóg może zwalić, ale czasami zdecydowanie warto zaszaleć Ja u siebie mam trochę droższych trochę tańszych rzeczy i ogólnie tworzy to fajny mix... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.08.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Aga po co ja popatrzyłam na tę Twoją inspirację łóżka co?????? pytam się !!!!! Dziewczyno poszałałaś , ale będzie cudne łożo w kolorze.....tralalala :mad: Co do ceny "chestery" to proszę na priva Hiii miałam nadzieję, że moje inspiracje Ci się spodobają:lol2: Podoba mi się nazwa koloru tralalala:rotfl: Zaraz machnę Ci priva;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.08.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Sofa zapowiada się super, ale to łóżko :jawdrop:Boskie bedzie i do tego szare! Dzięki pysiaczku:D U mnie szarości jest jak na lekarstwo bo ja z tych co kochają beże, ale sypialnia będzie właśnie szara z kremowymi meblami i lekko fioletowymi akcentami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.08.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Sofa klasa sama w sobie...tylko podajrzewam że cena z nóg może zwalić, ale czasami zdecydowanie warto zaszaleć Ja u siebie mam trochę droższych trochę tańszych rzeczy i ogólnie tworzy to fajny mix... Dzięki coffee Cena nie jest aż taka straszna, zapewniam Cię Masz całkowitą rację, że cena nie jest ważna, tylko umiejętność dobierania różnych przedmiotów.Dla mnie mogą być nawet z targu staroci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 21.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Zagłówek łóżka prezentuje się elegancko i materiał też fajny.Można wiedzieć co to za producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.08.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A kiedy łóżko będzie już u Ciebie bo chętnie obejrzę efekt, bo z tego co opisujesz kolorki będą super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.08.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Zagłówek łóżka prezentuje się elegancko i materiał też fajny.Można wiedzieć co to za producent? Madzikma sorry, ale na razie nie ujawnię dopóki sama nie zamówię Musisz się uzbroić w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.08.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A kiedy łóżko będzie już u Ciebie bo chętnie obejrzę efekt, bo z tego co opisujesz kolorki będą super! pysiaczku, jeszcze nie zamówiliśmy;) Pisałam, że właśnie znalazłam i prawdopodobnie takie zamówimy. Potem czeka się ok. 8 tyg na realizację, więc wszystko razem jeszcze trochę potrwa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.08.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 No to troszkę sobie poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.08.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 No to troszkę sobie poczekamy Ale tylko troszkę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.08.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 ...ale na razie nie ujawnię dopóki sama nie zamówię.... Ale z Ciebie zołza .... jednak rozumiem i doceniam taką a nie inną decyzję Musi być skończone i dopieszczone A dzisiaj przywiozą nam komodo-bieliżniarkę ( nie wiem jak mam ten mebelek nazwać ) do pokoju Klary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.08.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Przecież Ci ujawniłam Andżeliko w drodze wyjątku:lol2: A na serio to sama wiesz jak jest... Czytają setki osób, które się wcale nie ujawniają... Komodo-bieliźniarki jestem straaaasznie ciekawa- czy to taka woskowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.08.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ja to wiem i Ty to wiesz I wiem też , że będzie pięknie Aga mebelek będzie z tej serii co mamy szfy ( u małodego i w przedpokoju ) i stół, chciałam tym razem nie woskowany tylko pomalowany na biało. Biała komodo- bieliżniarka, białe biurko lub sekretarzyk ( nie mogę się zdecydować co mam kupić ), kute czarne łóżko, lniane zasłonki i jeszcze inne dziewczęce dodatki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.08.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Fajne są te mebelki, ciekawe jak będą się prezentować białe. Ja myślę właśnie o białych do gabinetu, bo pokój jest nieduży i białe wizualnie go nie zagracą Sekretarzyk jest śliczny, tylko nie wiem czy nie za mały;) Biurka są trochę większe i chyba dla dziecka lepsze jak pójdzie do szkoły. Tak czy siak, niezależnie od tego co zamówisz już widzę oczami wyobraźni, że będzie pięknie i romantycznie:cool: A takie biurko? http://www.oldstyl.com.pl/img1/319.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts