agawi74 31.08.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Bardzo chętnie, ale nie chce mi się pod sam rozmaryn jechać, kupię przy okazji chyba w OBI tyż są dzięki. Czyli wczoraj nie kupiłaś? Oby był w OBI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Postanowiliśmy jednak, że w pierwszej kolejności zamawiamy sofy, łóżko musi trochę poczekać. Dla przypomnienia będą to 2 chestery, dokładnie takie jak na zdjęciu, tylko w innym kolorze. http://www.meblemilan.pl/Files/product/570/683.jpg No i właśnie w sprawie koloru to czekam na próbki pluszu, na razie dysponuję tylko zdjęciem próbnika. kolor miał być chłodny beż, ale mówiąc szczerze nie bardzo tu taki widzę... Ponieważ musi to być jednak plusz musimy wybrać coś z tej palety;) http://forum.muratordom.pl/images/products/0305111735_0200s.JPG http://artykulytapicerskie.pl/images/products/0305111735_0198.JPG http://artykulytapicerskie.pl/images/products/0305111735_0199.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.08.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 agawi ponieważ nemi prosiła o szary kolor to wrzuciłam kilka fotek sypialni - żeby nie było, że nie robię nic Z próbnika pierwszego podoba mi się kolorek Hessian 406 a z drugiego ta kawka z mlekiem czyli Powder 435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 agawi ponieważ nemi prosiła o szary kolor to wrzuciłam kilka fotek sypialni - żeby nie było, że nie robię nic Z próbnika pierwszego podoba mi się kolorek Hessian 406 a z drugiego ta kawka z mlekiem czyli Powder 435 Ooo ale ładna sypialnia :wiggle:i żyrandol:D Dzięki za opinie o kolorkach, ten Hessian też mi się podoba, ale jest strasznie jasny... A Powder to podobno jest odcień szarości, który planujemy w sypialni;) Czekam na próbki w realu, bo komputer przekłamuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 31.08.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Agawi jak sie patrzy na Twój ogród to się zapomina że od jutra juz wrzesień niestety;)Twoje zdjcia temu przeczą a co do kanap to bardzo ładne wybrałaś w jasnym beżu będą super ale masz rację trzeba poczekać na próbki bo komputer potrafi spłatać figla Wczoraj miałam piec placek ale zanim się za niego zabrałam chłopy zjadły mi śliwki:D dzisiaj spróbuję (schowam śliwki:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Agawi jak sie patrzy na Twój ogród to się zapomina że od jutra juz wrzesień niestety;)Twoje zdjcia temu przeczą a co do kanap to bardzo ładne wybrałaś w jasnym beżu będą super ale masz rację trzeba poczekać na próbki bo komputer potrafi spłatać figla Wczoraj miałam piec placek ale zanim się za niego zabrałam chłopy zjadły mi śliwki:D dzisiaj spróbuję (schowam śliwki:D) No to masz babo placek:lol2: Mam nadzieję, że tym razem Ci się uda upiec:D Anbama, nie wiem jeszcze jaki kolor. Coś w beżach na pewno;) Babka obiecała mi więcej kolorów jeszcze innych pluszowych tkanin. Zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 31.08.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Agawi-fajnie że sofy są na nóżkach, to dodaje im lekkości, a ta czerwień z drugiego zdjęcia jest super. Ja też jak zauważyłaś szukam sofy. Na razie nic, nic mi się nie podoba. Jak rok temu byłam w Rzymie trafiłam na sklep meblowy, był co prawda zamknięty, ale witryna była olbrzymia i przykleiłam się do niej - bo w środku stał nieziemskiej urody wypoczynek, znaczy się sofa i fotel. Cena też była widoczna 1.500 E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Agawi-fajnie że sofy są na nóżkach, to dodaje im lekkości, a ta czerwień z drugiego zdjęcia jest super. Ja też jak zauważyłaś szukam sofy. Na razie nic, nic mi się nie podoba. Jak rok temu byłam w Rzymie trafiłam na sklep meblowy, był co prawda zamknięty, ale witryna była olbrzymia i przykleiłam się do niej - bo w środku stał nieziemskiej urody wypoczynek, znaczy się sofa i fotel. Cena też była widoczna 1.500 E Natalio cieszę się, że Ci się podobają Czerwone w naszym przypadku odpadają, chociaż lubię takie mocne akcenty;) Kochana, meble włoskie potrafią zawrócić w głowie (zresztą nie tylko meble:lol2:) Cena za komplet przyzwoita. A jakiej sofy poszukujesz? Ten Aris Concept ma ciekawe propozycje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.08.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Zrobiłam, bez przyprawy bo miałam po nią za daleko, ale i tak wyszło PYSZNE. Małżonek i ja + bratowa się zajadaliśmy, dla rodziców to trochę zbyt oryginalne ale też zjedli :D:D i chwalili (nie lubią potraw z winem), a winko miałam pierwsza klasa przywieziona dwa dni temu z Czarnogóry beczkowe od mieszkańca mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 31.08.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Musi być coś na wzór tej włoskiej sofy - czarna, koniecznie z białą lamówką i biały fotel z czarną lamówką. Ta cena była na fotelu ( może to tylko cena fotelu, bo faktycznie jak na zestaw taniocha) Okazuje się, że ten Aris wcale nie jest tani, ja nieco u Magdy namieszałam z cenami, ostatnia sofka ponad 7.000 zł Napisałam już do nich czy nie zrobią mi w mojej wersji kolorystycznej i zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Zrobiłam, bez przyprawy bo miałam po nią za daleko, ale i tak wyszło PYSZNE. Małżonek i ja + bratowa się zajadaliśmy, dla rodziców to trochę zbyt oryginalne ale też zjedli :D:D i chwalili (nie lubią potraw z winem), a winko miałam pierwsza klasa przywieziona dwa dni temu z Czarnogóry beczkowe od mieszkańca mniam. To się cieszę Winko musiało być obowiązkowo, a jeszcze z Czarnogóry to już obłęd:lol2: Masz kolejne danko na parapetówkę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Musi być coś na wzór tej włoskiej sofy - czarna, koniecznie z białą lamówką i biały fotel z czarną lamówką. Ta cena była na fotelu ( może to tylko cena fotelu, bo faktycznie jak na zestaw taniocha) Okazuje się, że ten Aris wcale nie jest tani, ja nieco u Magdy namieszałam z cenami, ostatnia sofka ponad 7.000 zł Napisałam już do nich czy nie zrobią mi w mojej wersji kolorystycznej i zobaczymy... Jak za sam fotel to sporo;) Rzeczywiście Aris taki tani nie jest, ale jak znalazłaś tam swój wymarzony model to warto:) Może będziesz miała szczęście i Ci zrobią, firmy teraz wychodzą naprzeciw klientowi:) Koniecznie daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.08.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Agawi, pokazałam Małżu Twoje polędwiczki i po co? Mam jutrzejszy obiad z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Agawi, pokazałam Małżu Twoje polędwiczki i po co? Mam jutrzejszy obiad z głowy;) Hi, hi jesteś kolejną, która ma obiad z głowy:rotfl: Widzisz i wymyślać nie musisz:lol2:Fajnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.08.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Fajnie:wiggle:A można część zrobić bez winka dla dzieciOków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Chyba można:D Winko dodaje specyficznego aromatu, ale dzieci i tak go nie wyczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.08.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 mada, nie martw się, z wina w daniach nic poza delikatnym aromatem nie zostaje:no: Cały alkohol wyparowuje:D A polędwiczki naprawdę wyglądają smakowiciehttp://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif Na szczęście jestem u Mamusi i przy garach stać nie muszę a pyszne jedzonko i tak trafia do brzuszka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.09.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Na szczęście jestem u Mamusi i przy garach stać nie muszę a pyszne jedzonko i tak trafia do brzuszka:D Ta to ma zawsze szczęście i spada na 4 łapki:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.09.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Hej! hej! już jestem z powrotem....aga,ależ Ty masz już piękny ogród,no normalnie mnie dobiłaś!!a my równamy ,równamy ,przenosimy ziemię i końca nie widać.No i czekam z zapartym tchem na kanapy.Będą piękne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Hej! hej! już jestem z powrotem....aga,ależ Ty masz już piękny ogród,no normalnie mnie dobiłaś!!a my równamy ,równamy ,przenosimy ziemię i końca nie widać.No i czekam z zapartym tchem na kanapy.Będą piękne.... Hej Beatko Nareszcie wróciłaś w wojaży:p Mam nadzieje, że jesteś wypoczęta i naładowałaś akumulatorki;) Dzięki za miłe słowa, ogród jeszcze sporo pracy wymaga, ale na pewno nie tyle co u Ciebie chociażby ze względu na jego wielkość. Czekamy na próbki materiałów obiciowych, żeby złożyć zamówienie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts