Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Postanowiliśmy jednak, że w pierwszej kolejności zamawiamy sofy, łóżko musi trochę poczekać.

Dla przypomnienia będą to 2 chestery, dokładnie takie jak na zdjęciu, tylko w innym kolorze.

http://www.meblemilan.pl/Files/product/570/683.jpg

No i właśnie w sprawie koloru to czekam na próbki pluszu, na razie dysponuję tylko zdjęciem próbnika. kolor miał być chłodny beż, ale mówiąc szczerze nie bardzo tu taki widzę...:( Ponieważ musi to być jednak plusz musimy wybrać coś z tej palety;)

http://forum.muratordom.pl/images/products/0305111735_0200s.JPG

http://artykulytapicerskie.pl/images/products/0305111735_0198.JPG

http://artykulytapicerskie.pl/images/products/0305111735_0199.JPG

agawi ponieważ nemi prosiła o szary kolor to wrzuciłam kilka fotek sypialni - żeby nie było, że nie robię nic :D

Z próbnika pierwszego podoba mi się kolorek Hessian 406 a z drugiego ta kawka z mlekiem czyli Powder 435 :)

Ooo ale ładna sypialnia :wiggle:i żyrandol:D

Dzięki za opinie o kolorkach, ten Hessian też mi się podoba, ale jest strasznie jasny...

A Powder to podobno jest odcień szarości, który planujemy w sypialni;) Czekam na próbki w realu, bo komputer przekłamuje:)

Agawi jak sie patrzy na Twój ogród to się zapomina że od jutra juz wrzesień niestety;)Twoje zdjcia temu przeczą a co do kanap to bardzo ładne wybrałaś w jasnym beżu będą super ale masz rację trzeba poczekać na próbki bo komputer potrafi spłatać figla :D

Wczoraj miałam piec placek ale zanim się za niego zabrałam chłopy zjadły mi śliwki:D dzisiaj spróbuję (schowam śliwki:D)

Agawi jak sie patrzy na Twój ogród to się zapomina że od jutra juz wrzesień niestety;)Twoje zdjcia temu przeczą a co do kanap to bardzo ładne wybrałaś w jasnym beżu będą super ale masz rację trzeba poczekać na próbki bo komputer potrafi spłatać figla :D

Wczoraj miałam piec placek ale zanim się za niego zabrałam chłopy zjadły mi śliwki:D dzisiaj spróbuję (schowam śliwki:D)

No to masz babo placek:lol2::lol2: Mam nadzieję, że tym razem Ci się uda upiec:D

Anbama, nie wiem jeszcze jaki kolor. Coś w beżach na pewno;) Babka obiecała mi więcej kolorów jeszcze innych pluszowych tkanin. Zobaczymy:)

Agawi-fajnie że sofy są na nóżkach, to dodaje im lekkości, a ta czerwień z drugiego zdjęcia jest super.

Ja też jak zauważyłaś szukam sofy. Na razie nic, nic mi się nie podoba. Jak rok temu byłam w Rzymie trafiłam na sklep meblowy, był co prawda zamknięty, ale witryna była olbrzymia i przykleiłam się do niej - bo w środku stał nieziemskiej urody wypoczynek, znaczy się sofa i fotel. Cena też była widoczna 1.500 E ;)

Agawi-fajnie że sofy są na nóżkach, to dodaje im lekkości, a ta czerwień z drugiego zdjęcia jest super.

Ja też jak zauważyłaś szukam sofy. Na razie nic, nic mi się nie podoba. Jak rok temu byłam w Rzymie trafiłam na sklep meblowy, był co prawda zamknięty, ale witryna była olbrzymia i przykleiłam się do niej - bo w środku stał nieziemskiej urody wypoczynek, znaczy się sofa i fotel. Cena też była widoczna 1.500 E ;)

Natalio cieszę się, że Ci się podobają:) Czerwone w naszym przypadku odpadają, chociaż lubię takie mocne akcenty;)

Kochana, meble włoskie potrafią zawrócić w głowie (zresztą nie tylko meble:lol2:) Cena za komplet przyzwoita.

A jakiej sofy poszukujesz? Ten Aris Concept ma ciekawe propozycje:D

Zrobiłam, bez przyprawy bo miałam po nią za daleko, ale i tak wyszło PYSZNE. Małżonek i ja + bratowa się zajadaliśmy, dla rodziców to trochę zbyt oryginalne :lol2: ale też zjedli :D:D:D i chwalili (nie lubią potraw z winem), a winko miałam pierwsza klasa przywieziona dwa dni temu z Czarnogóry beczkowe od mieszkańca :) mniam.

Musi być coś na wzór tej włoskiej sofy - czarna, koniecznie z białą lamówką i biały fotel z czarną lamówką. Ta cena była na fotelu ( może to tylko cena fotelu, bo faktycznie jak na zestaw taniocha) Okazuje się, że ten Aris wcale nie jest tani, ja nieco u Magdy namieszałam z cenami, ostatnia sofka ponad 7.000 zł ;) Napisałam już do nich czy nie zrobią mi w mojej wersji kolorystycznej i zobaczymy...

Zrobiłam, bez przyprawy bo miałam po nią za daleko, ale i tak wyszło PYSZNE. Małżonek i ja + bratowa się zajadaliśmy, dla rodziców to trochę zbyt oryginalne :lol2: ale też zjedli :D:D:D i chwalili (nie lubią potraw z winem), a winko miałam pierwsza klasa przywieziona dwa dni temu z Czarnogóry beczkowe od mieszkańca :) mniam.

To się cieszę:D Winko musiało być obowiązkowo, a jeszcze z Czarnogóry to już obłęd:lol2:

Masz kolejne danko na parapetówkę:D:D:D

Musi być coś na wzór tej włoskiej sofy - czarna, koniecznie z białą lamówką i biały fotel z czarną lamówką. Ta cena była na fotelu ( może to tylko cena fotelu, bo faktycznie jak na zestaw taniocha) Okazuje się, że ten Aris wcale nie jest tani, ja nieco u Magdy namieszałam z cenami, ostatnia sofka ponad 7.000 zł ;) Napisałam już do nich czy nie zrobią mi w mojej wersji kolorystycznej i zobaczymy...

Jak za sam fotel to sporo;) Rzeczywiście Aris taki tani nie jest, ale jak znalazłaś tam swój wymarzony model to warto:)

Może będziesz miała szczęście i Ci zrobią, firmy teraz wychodzą naprzeciw klientowi:)

Koniecznie daj znać!:D

mada, nie martw się, z wina w daniach nic poza delikatnym aromatem nie zostaje:no: Cały alkohol wyparowuje:D

A polędwiczki naprawdę wyglądają smakowiciehttp://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif Na szczęście jestem u Mamusi i przy garach stać nie muszę a pyszne jedzonko i tak trafia do brzuszka:D

Hej! hej! już jestem z powrotem....aga,ależ Ty masz już piękny ogród,no normalnie mnie dobiłaś!!a my równamy ,równamy ,przenosimy ziemię i końca nie widać.No i czekam z zapartym tchem na kanapy.Będą piękne....

Hej Beatko:D Nareszcie wróciłaś w wojaży:p Mam nadzieje, że jesteś wypoczęta i naładowałaś akumulatorki;)

Dzięki za miłe słowa, ogród jeszcze sporo pracy wymaga, ale na pewno nie tyle co u Ciebie chociażby ze względu na jego wielkość. Czekamy na próbki materiałów obiciowych, żeby złożyć zamówienie:cool: