yokasta 07.09.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Jak dla mnie wałki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ja pomyślałam tak jak psosin - wałki bardziej eleganckie i lepiej wpisuję się w klimat sofy, ale poduszki chyba mimo wszystko wygodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.09.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dziewczynki dziękuję za opinię w sprawie poduszek i zgadzam się z Wami całkowicie Psosin i pysiaczek - też mi się wydaje, że poduszki są wygodniejsze, wałki raczej do sypialni yokasta- wałki też mi się podobają Ponieważ nie mogę się zdecydować, może będzie na każdej z sof jeden wałek i jedna poduszka, jak tutaj;) Co Wy na to? http://www.katalog.arismebel.pl/gfx/product/diva_m6mryb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.09.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ja optuję za wałkami...ale co z wygodą? wizualnie jeszcze raz wałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.09.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Oooo to zdjęcie pokazuje, że tylko wałki w nosie mieć wygodę albo poduszeczka gdzieś w pogotowiu jak będzie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.09.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ja optuję za wałkami...ale co z wygodą? wizualnie jeszcze raz wałki Się zgadzam:yes: wizualnie tak, ale musi być też wygodnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.09.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Oooo to zdjęcie pokazuje, że tylko wałki w nosie mieć wygodę albo poduszeczka gdzieś w pogotowiu jak będzie potrzebna Czyli muszę zamówić i to i to;) Te walki mają nieziemską urodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.09.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Patrząc na to zdjęcie to.......faktycznie wałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.09.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Patrząc na to zdjęcie to.......faktycznie wałki Qrczę to co ja mam zrobić?http://www.matrax.net/forum/images/keny/beczy.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/beczy.gif Może wezmę 4 wałki i ze 2 poduszki w razie czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.09.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) na wałku można spokojnie głowe położyć popieram 4 i 2 agawi a właściwie to poduszki niepotrzebne, najwyżej zabierzesz do sypialni Edytowane 7 Września 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.09.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 na wałku można spokojnie głowe położyć popieram 4 i 2 agawi a właściwie to poduszki niepotrzebne, najwyżej zabierzesz do sypialni Dzięki słoneczko za głos;) Pewnie tak zrobię. Tymczasem przyszły próbki pluszu, jeszcze ich nie widziałam, więc wieczorem będzie wielkie wybieranie koloru:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.09.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.09.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 I co gdzie te próbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.09.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Właśnie, właśnie i jaka decyzja ????? Wybrane kolory ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Pysiaczku, Andżeliko- kolor jeszcze nie wybrany:( Nie mogę się zdecydować, bo jak się okazało prawdziwy plusz ma bardzo niewiele kolorów i absolutnie nie ma takiego, o którym myślałam:mad: Zaraz Wam pokażę fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Oto próbnik prawdziwego pluszu, który jest najdroższy ale i najlepszy jakościowo:yes: Tradycyjnie zdjęcie trochę przekłamuje kolory;) http://img11.imageshack.us/img11/9863/dsc02625vx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 I dwa następne próbniki materiału przypominającego plusz, bardziej świecącego i moim zdaniem nadającego się na obicie łóżka, a nie sof:no: http://img823.imageshack.us/img823/1737/dsc02626m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.09.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Faktycznie ten prawdziwy plusz fajniejszy Mi oczywiście podoba się szarość, ale domyślam się, że to nie wchodzi w grę bo chciałaś coś w beżu Skoro nie ma takiego o którym myślałaś to czy jest coś co Ci w ogóle wpadło w oko i się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Pysiaczku, wszystkie kolory w realu są o ton ciemniejsze. Ten szary jest jak grafitowy i być może będzie w sypialni. W salonie nam kompletnie nie pasuje:no: Mój luby chciałby kolor trzeci od dołu, ale dla mnie trochę za bardzo wpada w oliwkę. To taka mieszanka beżu, szarości i oliwkowego. Ja natomiast jeżeli muszę wybrać z tego co mam to wolałabym kolor 3 lub 5 od góry. Mam zbliżenie tych kolorów, ale trochę niewyraźne-zaraz wrzucę Szkoda, że nie możecie zobaczyć tych kolorów na żywo, to może byście coś doradziły... Ten pierwszy to ta oliwka, a drugi ciepły beż, który jest znacznie ciemniejszy w realu http://img705.imageshack.us/img705/7823/dsc02627y.jpg http://img196.imageshack.us/img196/6484/dsc02629s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Mi się podoba 3 od góry. To taki zimniejszy beż, bardzo ładny. Tkanina prawdziwa nawet na zdjęciu wygląda na bardziej szlachetną, jest mniej ciapata . Ale ale yokasia zobaczyła próbnik dwa i pomyślała o dwóch fotelach jeden żółty drugi różowy hahah fajnie by wyglądały . A tak poważnie - Twoje sofy w pluszu będą przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts