Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Dzięki yokasiu za opinię:D

Tylko taka jest prawda, ze ten 3 od góry jest dość ciepły w realu...:cry: Najchłodniejszy jest 5 od góry ten ucięty niestety:mad:

Na razie stawiam na 3 i 5:D

ps. Różowy fotel bomba i jeszcze fioletowy, te kolory są przepiękne, nie???:lol2:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, jeszcze wygrzebałam 2 zdjęcia- wczoraj zrobiłam całą sesję:lol2:-które najbardziej oddają kolory. Jedno jest z fleszem, drugie bez;)

http://img263.imageshack.us/img263/5494/dsc02633d.jpg

[/url]http://img828.imageshack.us/img828/1460/dsc02631m.jpg

Teraz widzę, szczególnie na ostatnim zdjęciu. Najbardziej podoba mi się szary ale dla Ciebie 5 od góry :yes:.

Też mi się ta 5 najbardziej widzi:yes: W sumie to bardzo ciekawy kolor, mam tylko nadzieje, że nie będzie zbyt ciemno w salonie przy dwóch takich sofach:( Chciałam coś jaśniejszego, ale nie mahttp://www.matrax.net/forum/images/keny/smutny1.gif

Aguś, ale u Was wszystko jest dość ciemne :D (takie moje wrażenie) na pewno będą ładnie pasowały.

yokasiu, u nas jest baardzo jasno:yes: Cały dół jest otwarty- może tak się wydaje na migawkach zdjęć. Meble i drzwi są brązowe, ale ściany jaśniutkie i ogólnie mamy bardzo słoneczny dom i spore okna:D

Jakbym wybrała ten szary kolor, to on w realu wcale nie jest jaśniejszy od tej 5:no:

Póki co zostaje 5 - ciekawe co na to luby?:p

5 od góry ta ucięta najfajniejsza wg mnie jak tak wszystkie te zdjęcia szczegółowo obejrzałam :yes:

3 na moim monitorze wpada bardziej w brąz/karmel.

A dla mnie szary - sprawię sobie kiedyś taki fotel :D

Dzięki pysiaczku za głos, zostaje ta ucięta:lol2: Masz rację, nr 3 ma domieszkę rudości:yes:

Szary jest bardzo ładny i chciałabym go na łóżko, tylko tam są skosy i nie wiem, czy nie powinien być trochę jaśniejszy.

Fotel wyglądałby pięknie w tym kolorze:D

dobry wybór :yes:

ach, sprawicie sobie prezencik na gwiazdkę

O słońce, troszeczkę spóźniłaś na wybór, ale widzę, ze gust mamy podobny:yes::D

No i mam nadzieję, że sofy będą trochę szybciej niż na gwiazdkę:lol2:

Tak czy siak, zamówienie zostało złożone:wave:

ps. Pamiętam o tapecie:yes: