Beauty 08.09.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Aga,pewnie się spóźniłam ,ale i tak zagłosuję nie czytając Waszych postów.Najbardziej podoba mi się piąteczka ,ten ucięty skrawek,ale powiem Ci ,że ta oliwka w Twoim salonie tez byłaby ciekawa.Cholerka ,mojego koloru w tym próbniku nie ma.:(poszukuję takiego pluszu w odcieniu jaśniejszego bakłażana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 A ja postawiłabym na te trufle....tylko nie doczytałam, które kolory są"prawdziwe", bo na obu fotkach dosyć się różnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 (edytowane) Aga,pewnie się spóźniłam ,ale i tak zagłosuję nie czytając Waszych postów.Najbardziej podoba mi się piąteczka ,ten ucięty skrawek,ale powiem Ci ,że ta oliwka w Twoim salonie tez byłaby ciekawa.Cholerka ,mojego koloru w tym próbniku nie ma.:(poszukuję takiego pluszu w odcieniu jaśniejszego bakłażana Beatko dzięki za głos, większość była za 5 i ja też... Cieszę się, że i tobie się podoba:D Nie dobijaj mnie tą oliwką bo luby będzie triumfował Powiem Ci tak, rzeczywiście ten oliwkowy jest ładny i do niego dużo łatwiej można dobrać zasłony, ale ja nie lubię odcieni zieleni. Tak mam i już Rzeczywiście bakłażanowych kolorów nie ma, ale dam Ci namiar na firmę, która imponuje sporo tkanin i jest najlepsza na rynku- może Ci coś sprowadzą Edytowane 8 Września 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 A ja postawiłabym na te trufle....tylko nie doczytałam, które kolory są"prawdziwe", bo na obu fotkach dosyć się różnią... No nie Amtla... zamówienie już złożone... Dwa ostatnie zdjęcia oddają realne kolory, szczególnie to jaśniejsze z fleszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzwoniła jeszcze pani z pytaniem jakiego koloru ma być listwa i gwoździe tapicerskie:sick: Już mam dosyć tych wyborów na dziś... Będzie oczywiście w mosiądzu, ale postarzanym. http://sklep.etapicer.com/images/gwozdzie/ozdobne1_0012.JPG http://www.4b.pl//File.aspx?FileID=62857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.09.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 aguś, no nie... i ja przegapiłam akcję pt. "wybieramy kolor chestera":( Na szczęście sobie ładnie beze mnie poradziłyście;) A czy mogę nieśmiało prosić o namiar na firmę, w której zamawiasz te meble? Z chęcią już zapoznam się z ofertą, ale poczekam na opinię z pierwszej ręki;) - moze być na priva oczywiście:) Rzeczywiście bakłażanowych kolorów nie ma, ale dam Ci namiar na firmę, która imponuje sporo tkanin i jest najlepsza na rynku- może Ci coś sprowadzą Ja też, ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 No właśnie Madziu przegapiłaś... myślałam, że Ci się nie podoba i dlatego cicho siedzisz... Sama widziałaś, wybór trudny nie był bo i kolorów mało. Chciałam inny, ale jak się nie ma co się lubi to... Oczywiście, że namiar dam Ci na priv:D Odnośnie tkanin, to nasz plusz nosi nazwę HAITI i jest z firmy Dekoma. Firma na stronie ma niewiele, ale można u nich zamówić przeróżne próbki. http://www.dekoma.pl/ Dzisiaj jeszcze dostałam od babki zdjęcie typowego chestera w kolorze z próbnika- Graphite 801. Wygląda tak, może Ci się kolor spodoba? http://img607.imageshack.us/img607/1271/chester00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.09.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Piękny ten grafit! Fajnie, że sofki juz zamówione Dwie takiej samej wielkości tak? Mosiądz postarzany jak najbardziej pasuje i do koloru tapicerki i do stylu w Twoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Piękny ten grafit! Fajnie, że sofki juz zamówione Dwie takiej samej wielkości tak? Mosiądz postarzany jak najbardziej pasuje i do koloru tapicerki i do stylu w Twoim domu Tak, pysiaczku sofy będą dwie takie same. W zasadzie nie lubie kompletów, ale w przypadku chesterów każda inna wyglądałaby śmiesznie. No może jedynie szezlong nie:D Za to kiedyś fotel uszak będzie kompletnie inny:yes: Grafit też mi się bardzo podoba i gdyby mi tylko pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.09.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Agawi a dobrze sie na nich siedzi? jakos tak fajne sa no ale wydaja mi sie niewygodne?;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Agawi a dobrze sie na nich siedzi? jakos tak fajne sa no ale wydaja mi sie niewygodne?;-( Psosin siedziałam kilka razy na różnych chesterach i było ok... wymiary siedziska ma prawie identyczne jak nasze stare sofy, więc mam nadzieję, że będą wygodne... A masz inne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.09.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 nie, nie, nie siadziałam na nich ale wydaja mi sie niskie te oparcia.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 nie, nie, nie siadziałam na nich ale wydaja mi sie niskie te oparcia.? Wiesz co, oparcie może nie jest tak niskie jak wysokie są jej boki i to jest główna różnica w porównaniu do klasycznej sofy. Tak czy siak okaże się jak przyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Zapomniałam Wam napisać, że wreszcie montujemy napęd do bramy. Napęd został już zakupiony- firmy Nice, model ROBUS 600. http://sklep.peiter.pl/userdata/gfx/c09cfce9d044f0340d0836c05ea918ef.jpg http://automatykasklep.pl/img/p/177-210-thickbox.jpg http://sklep.peiter.pl/environment/cache/images/300_0_productGfx_cd7f715d484cb886e33d9cc642e6ebc6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.09.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 nice ten twój nice;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.09.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 zazdroszczę pilota moje przy Caamie są brzydkie choć wiem że mega wytrzymałe bo w firmie korzystamy z nich od kilku lat ale mogliby stylistykę poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.09.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Odnośnie tkanin, to nasz plusz nosi nazwę HAITI i jest z firmy Dekoma. Firma na stronie ma niewiele, ale można u nich zamówić przeróżne próbki. http://www.dekoma.pl/ Dzisiaj jeszcze dostałam od babki zdjęcie typowego chestera w kolorze z próbnika- Graphite 801. Wygląda tak, może Ci się kolor spodoba? http://img607.imageshack.us/img607/1271/chester00.jpg OOOO ,moja znajoma hurtownia.Byłam tam na macaniu taft,niestety ceny mieli poza moim zasięgiem cenowym.:(ale rzeczywiście wybór tkanin tam mają szalony ,można oczopląsu dostać. Aga ,a jaka jest cena tego pluszu? Sofki będziesz miała prześliczne,też poproszę o namiar na tę firmę No i gratuluję napędu ,pilocik bardzo ułatwia życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.09.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 nice ten twój nice;) To nice, że nice:lol2: Dzięki Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.09.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 zazdroszczę pilota moje przy Caamie są brzydkie choć wiem że mega wytrzymałe bo w firmie korzystamy z nich od kilku lat ale mogliby stylistykę poprawić A my to mamy nie ze względu na jego urodę, tylko cała reszta też jest Nice (brama garażowa) i dokompletowaliśmy. Swoją drogą polecam, bo system ma wiele możliwości, jest mocno rozbudowany, nowoczesny i się sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.09.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 OOOO ,moja znajoma hurtownia.Byłam tam na macaniu taft,niestety ceny mieli poza moim zasięgiem cenowym.:(ale rzeczywiście wybór tkanin tam mają szalony ,można oczopląsu dostać. Aga ,a jaka jest cena tego pluszu? Sofki będziesz miała prześliczne,też poproszę o namiar na tę firmę No i gratuluję napędu ,pilocik bardzo ułatwia życie.... Dzięki Beatko. Fajnie, że znasz Dekomę, choć u nas tej firmy nie ma. Czasami niektóre punkty czy to z zasłonami czy materiałami tapicerskimi mają część próbników:yes: Mój plusz HAITI kosztuje 120zł/mb, więc cena jest przyzwoita. Wiem, ze mają też włoskie plusze za 270zł/mb:sick: ale wtedy cena sofy przekroczy 10000 zł Dam Ci namiar na prvia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts