Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

CO JA CZYTAM - KOLOR ZMIENIONY.....ale mnie zdziwienie naszło i myślę, czy w nocy spałaś, czy myślałaś?

agawi, trudne te wszystkie decyzje, oj trudne. Sądzę jednak, że będziesz zadowolona :yes:

Oj trudne, trudne te wybory, Amtla...:( Pamiętam, że ten kolor wcześniej się Tobie podobał:yes: Myśle, że będzie ok.

W nocy spałam bardzo dobrze:p. Decyzję o zmianie podjęłam już wieczorem:D

Mi się bardziej podobał poprzedni, bo w tym za dużo oliwki, ale jednocześnie będzie się fajnie wybijał u Was :yes: i na pewno będzie pasował :) dotychczas widać że wybory są trafne to i ten na pewno jest.

yokasta wiem, wiem- dzielnie pomagałaś w wyborze:hug: a tu jednak zmiana.

Po głębszej analizie stwierdziliśmy, że na ciemnej podłodze tamte będą mało widoczne, wszystko się zleje i byłby kłopot z zasłonami. A tak będzie jaśniej i wizualnie przestrzenniej:D Ten nowy kolor o magicznej nazwie TRUFFLE:lol2: jest rzeczywiście dość ciekawy. To taka mieszanka beżu, szarości i khaki. Może będzie nieźle. I hope so...:rolleyes::rolleyes:

aga ,cieszę sie ,że trochę pomogłam w podjęciu decyzji ....będzie pięknie....już widzę te sofki oczami wyobraźni w Twoim salonie...

Dzięki Beatko:D Ty to potrafisz podkręcić wyobraźnię:lol2: Sama się strasznie niecierpliwię i czekam trochę z duszą na ramieniu... Co innego próbka, a co innego cała sofa, ale będzie dobrze, MUSI:yes::D I bardzo pomogłaś :hug: