Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Materiał na kanapach zmieniony ,jak miałaś wątpliwości to z pewnością słusznie osobiście ten drugi też mi się podobał tylko pamiętałam że nie lubisz koloru zielonego, łóżko się kroi i jak zwykle to wszystko poprzeplatane słodkościami;)

Anetko, zobaczymy czy słuszne;) Ten kolor nie jest zielony, tylko z bardzo lekką domieszką khaki, beżu i szarości. Taki dziwny. A czysto zielonego nie lubię:no::no:

Słodkości polecam -w umiarze oczywiście:lol2:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga jestem pod ogromny wrażeniem końca lata w Waszym ogrodzie :yes:. Wierzyć się nie chce ,że za parę dni pierwszy dzień jesieni ..... ale jak ma być tak pięknie ja teraz jest u Agawiątek to chcę tej jesieni :lol2:

Berberys i jego owoce cudne też mam taki okaz ale bez owocka ani jedniusieńkiego :no:

ps

widziałam zmianę koloru sof i muszę przyznać też będzie ŁADNIE :D

ładnie u Ciebie. szczególnie berberys mi sie podoba

wianeczek miałaś zrobic, czy kompozycję jesienną, może by się nadał:p

Dzięki słoneczko:D Berberys w wianku dobry pomysł:yes: Miałam, miałam robić z hortensji i zrobię, jak już wszystkie będą się nadawały do ususzenia:yes: A jak tam zdrówko? Wykurowałaś się?

pięknie ja teraz jest u Agawiątek to chcę tej jesieni :lol2:

Hi, hi Agawiątek :lol2::lol2: Fajnie, że jesteś Andżeliko:hug: jakoś nie możemy się czasowo zgrać...:(

Moje berberysy wsadzałam w zeszłym roku- były już całkiem spore. Może Twój jest jeszcze malutki i dlatego nie ma owoców...:(

Wiesz, jesień może być, aby nie było zimy:sick: Ja jestem stworzeniem ciepłolubnym i w zimie mózg mi zamarza:yes::lol2:

A na sofki poczekamy i zobaczymy ten kolor. Podobno się robią:D