Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to już chyba zboczenie jeśli chodzi o te beże i brązy;)

:lol2: nieee dlaczego... :lol2: tam jest też trochę szarości. Nasza sypialnia ściany już ma szare, tapeta to szarość z fioletem i łóżko też będzie szare :p więc odmiana od brązów będzie:D Ale brązy i tak kocham najbardziej :rolleyes::rolleyes:

Aga ,u Ciebie końcówka lata ,jakby nie końcówka:Dpięknie masz w ogrodzie ,aż się nie chce wychodzić. Inspiracje sypialniane jak najbardziej moje ....ale naj .podoba mi się ten ostatni turkusik.:wiggle:pozdrawiam

Dzięki Beatko:D Ogród jeszcze kwitnący, ale zdaję sobie sprawę, że już niedługo...:(

Turkusik jest boossski. Mam sentyment do błękitów- poprzednią sypialnię mieliśmy biało-błękitną;)

Ale, ale czy ty przypadkiem jutro nie wyjeżdżasz? Zaraz pędzę do Ciebie doczytać:D

Piękne inspiracje :) Tak naprawdę mogłabym mieć każdą z tych jadalni gdyby tylko ktoś mi je tak ładnie urządził (i resztę chałupki przy okazji też :D).

agawi zaraz kończę pracę i lecę do domu upiec coś :D A co! W weekend poszaleć można z jedzeniem :lol2:

Piękne inspiracje :) Tak naprawdę mogłabym mieć każdą z tych jadalni gdyby tylko ktoś mi je tak ładnie urządził (i resztę chałupki przy okazji też :D).

agawi zaraz kończę pracę i lecę do domu upiec coś :D A co! W weekend poszaleć można z jedzeniem :lol2:

Dobrz powiedziane pysiaczku "mogłabym mieć każdą z tych jadalni". Ja też:lol2:

A odnośnie ciacha, to czekam z wielką niecierpliwością i masz oficjalne pozwoleństwo pysiaczku, żeby wkleić u mnie jego foty:p

Ja na pewno tym razem nic nie upiekę, bo mamy urodzinową imprezkę w sobotę.:D