betib 25.09.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 inspiracje świetne....drzwi do garderoby bezblędne a ogrod czarujacy......az nie chce się wierzyc ze to juz jesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.09.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 inspiracje świetne....drzwi do garderoby bezblędne a ogrod czarujacy......az nie chce się wierzyc ze to juz jesien Dziękuję Betib Mam nadzieję, że reszta sypialni też nam jakoś wyjdzie...:rolleyes: Masz rację, żę w ogrodzie poza malutkimi wyjątkami nadal panuje lato:wiggle: Najbardziej przypominają o jesieni chłodne noce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.09.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 I chłodne poranki! Właśnie próbuję się zagrzać po porannej drodze do pracy Cieszę się, że murzynek się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.09.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ooo, nie wydawało mi się to dziwne, bo 2 szklanki to zwykle norma. Ale jak 1 to 1;) Dzięki dorbie Bo własnie wczoraj zrobiłam z 2 i zrobiło sie tak gęste, że nie mogłam rozprowadzić w formie, a normalnie jest lejące:-) Takie ciasto jest wilgotne i fajne jak jest niskie, bo owoce troszkę wpadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 I chłodne poranki! Właśnie próbuję się zagrzać po porannej drodze do pracy Cieszę się, że murzynek się podobał Noo ranki już są zimne, zgadzam się A murzynek był cacy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Bo własnie wczoraj zrobiłam z 2 i zrobiło sie tak gęste, że nie mogłam rozprowadzić w formie, a normalnie jest lejące:-) Takie ciasto jest wilgotne i fajne jak jest niskie, bo owoce troszkę wpadną Aaa, teraz rozumiem:) Tak myślałam, że ciasto jest wilgotne, bo ma w przepisie olej:wiggle: składniki przypominają trochę muffinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Zamówiłam podkłady wiklinowe do wianków:wiggle: http://dziewczyna222.strefa.pl/OZDOBY1/lll2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Tak jak napisałam czekam na wianki i nie ruszam się ani na krok !!!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Tak jak napisałam czekam na wianki i nie ruszam się ani na krok !!!! :lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.09.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Agawi, ja zamówiłam słomiane. Jak przyszły to mąż powiedział "jakieś precle do Ciebie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Agawi, ja zamówiłam słomiane. Jak przyszły to mąż powiedział "jakieś precle do Ciebie" . Yokasiu to niezłe precle zamówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Agawi, ja zamówiłam słomiane. Jak przyszły to mąż powiedział "jakieś precle do Ciebie" . http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/rofl.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/rofl.gifFajnego masz małża yokasta http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/rofl.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/rofl.gif Ciekawe, co mój powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Aaa, teraz rozumiem:) Tak myślałam, że ciasto jest wilgotne, bo ma w przepisie olej:wiggle: składniki przypominają trochę muffinki:) Może być margaryna, pół kostki to tyle co ol szklanki oleju, ale ja nie lubie rozpuszczac margaryny, potem schładzać, poza tym wole zapach oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.09.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Agawi to nie pleciesz sama? heheh jak połowa FM? A te podkłady gdzie i po ile? prosze o namiary;-) i co z nich bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ciekawe te precelki trza pomyśleć. Święta tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Agawi to nie pleciesz sama? heheh jak połowa FM? A te podkłady gdzie i po ile? prosze o namiary;-) i co z nich bedzie? Psosin- ja jestem w tej drugiej połowie:rotfl: Podkłady to groszowa sprawa są po 6-7 zł zależnie od wielkości. Kupowane były na Allegro. A będzie z nich wianek z hortensji ogródkowych i później dekoracje świąteczne:) Są u kilku sprzedawców http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wianek+wiklinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ciekawe te precelki trza pomyśleć. Święta tuż, tuż Myśl słońce, myśl:lol2: Do Świąt jeszcze kawałek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Może być margaryna, pół kostki to tyle co ol szklanki oleju, ale ja nie lubie rozpuszczac margaryny, potem schładzać, poza tym wole zapach oleju Ja też wolę olej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a jak tak ciagle mysle co wy piszecie o tych hortensjach? hmm bukietowa czy ta kolorowa? ja nie wiem zupełnie jak ją suszyc i nie widziałam jeszcze takich wianków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a jak tak ciagle mysle co wy piszecie o tych hortensjach? hmm bukietowa czy ta kolorowa? ja nie wiem zupełnie jak ją suszyc i nie widziałam jeszcze takich wianków? Można i z bukietowej i z ogrodowej. Możesz ususzyć wieszając do góry nogami lub zrobić wianej ze świeżych- same też się ususzą Oto zdjęcie wianka z hortensji, którego właścicielką (jakże uzdolnioną) jest Juszczakówka czyli nasza Andżelika prawda, że piękny? http://img534.imageshack.us/img534/1548/16191671.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts