słońce 2 30.09.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) ja mam ochotę na puszysty serniczek http://www.osmpiaski.pl/foto/sernik.jpg Edytowane 30 Września 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) Ale napaplałyście ...nie mam co się łudzić ...nie nadrobię .:DWychwyciłam super wiadomość ,że sofki już wkrótce będą:wave:bardzo się cieszę ,ze trafiłaś na słownych wykonawców. Może i ja skorzystam z ich usług .Na razie z niecierpliwością czekam na Twoje ,ciekawa jestem jak się będą prezentować w tym kolorku:wiggle: AAAA ,jeszcze miałam zapytać ,na jaką głębokość wsadza się cebulki krokusów i tulipanów ? i w jakiej odległości od siebie? zamierzam jutro powsadzać to ,co zakupiłam... Edytowane 30 Września 2011 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A te znowu z wypiekami.... Dacie się poodchudzać? Aga, ja podnoszę paluszek, że też czekam na chestery:) Bardzo ale to bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ten serniczek wygląda bosko! Ja chyba też nic nie piekę bo mamy wyjściowy weekend a w zasadzie mieliśmy mieć bo mąż coś mi się chyba rozchorował właśnie. Najwyżej jak wyjdzie, że zostaniemy w domu to coś upiekę dla osłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Weekend się zbliża...a tu znowu się zaczyna... wypieki....ehhhh:):) Ja nie!:no:To pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ja mam ochotę na puszysty serniczek http://www.osmpiaski.pl/foto/sernik.jpg hmmm serniczek miodzio:yes: To co, upieczesz go słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ale napaplałyście ...nie mam co się łudzić ...nie nadrobię .:DWychwyciłam super wiadomość ,że sofki już wkrótce będą:wave:bardzo się cieszę ,ze trafiłaś na słownych wykonawców. Może i ja skorzystam z ich usług .Na razie z niecierpliwością czekam na Twoje ,ciekawa jestem jak się będą prezentować w tym kolorku:wiggle: AAAA ,jeszcze miałam zapytać ,na jaką głębokość wsadza się cebulki krokusów i tulipanów ? i w jakiej odległości od siebie? zamierzam jutro powsadzać to ,co zakupiłam... Beatko, nie masz specjalnie co nadrabiać Masz rację, że najważniejsze info to to o sofkach:wiggle: Nic mi nie mów o kolorku, bo tego boję się najbardziej:( Ja właśnie dzisiaj kupiłam cebule tulipanów i szafirków (jakbym miała mało z zeszłego roku:lol2:). Na opakowaniu tulipanów jest napisane, że sadzimy na głębokość 15 cm, w odstępach 12cm. Co do krokusów, to ja wsadzałam w zeszłym roku na głębokość 10 cm i dość gęsto, bo razem wyglądają ładniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A te znowu z wypiekami.... Dacie się poodchudzać? Aga, ja podnoszę paluszek, że też czekam na chestery:) Bardzo ale to bardzo:) Maduś, ja nic nie piekę... Rozpuściłam Was kiedyś, że często coś było, ale wiecie jak to jest kiedy co tydzień parapetówka:lol2: Teraz może znowu zacznę jak zrobi się chłodno:p Dzięki mada- mam wrażenie, że pół forum czeka ze mną na te sofy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ten serniczek wygląda bosko! Ja chyba też nic nie piekę bo mamy wyjściowy weekend a w zasadzie mieliśmy mieć bo mąż coś mi się chyba rozchorował właśnie. Najwyżej jak wyjdzie, że zostaniemy w domu to coś upiekę dla osłody Oj, coś dużo osób zaczyna chorować... Noce i ranki już zimne, w ciągu dnia upał i przeziębienie gotowe:sick: Pysiaczku dużo zdrówka dla męża:D Na pewno nie zaszkodzi jak mu coś upieczesz w tej chorobie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Żartowałam;) Prawda jest taka, że piekę praktycznie co tydzień, bo mam w domu trzech facetów ze słodkim zębem;) A na chesterfieldy tak czekam, bo jestem ich bardzo ciekawa w Twoim wnętrzu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Żartowałam;) Prawda jest taka, że piekę praktycznie co tydzień, bo mam w domu trzech facetów ze słodkim zębem;) No to rozumiem, mając trzech łasuchów nie masz wyjścia:D I wiem, że żartowałaś maduś Ja się zabiorę za wypieki jak zrobi się zimno i słotno- obiecuję Tylko nowych przepisów brak... A na chesterfieldy tak czekam, bo jestem ich bardzo ciekawa w Twoim wnętrzu:) Ja też:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No tak, łasuchujecie, jak zawsze Aga, te chesterfieldy spędzają mi sen z powiek. W totka nie wygrałam, więc nadal w sferze marzeń. Ale w marzeniach nie odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No tak, łasuchujecie, jak zawsze Aga, te chesterfieldy spędzają mi sen z powiek. W totka nie wygrałam, więc nadal w sferze marzeń. Ale w marzeniach nie odpuszczam. Tolu łasuchujmy tylko w wyobraźni:lol2: Może się przyłączysz? Ja też w totka nie wygrałam, niestety... No ale sofy jakieś musiały być i padło na chestery:yes: Zmienisz sobie jak Twoje się zniszczą A może pierwszy będzie szezlong do sypialni, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Pysiaczku dużo zdrówka dla męża:D Na pewno nie zaszkodzi jak mu coś upieczesz w tej chorobie:yes: Dziękuję A skoro tak radzisz to może i mu coś upiekę, ale on monotematyczny jest bo uwielbia murzynka, więc nie będę się miała pewnie czym popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 on monotematyczny jest bo uwielbia murzynka, więc nie będę się miała pewnie czym popisać A może zrób mu czekoladowe muffinki? Zawsze to jakaś odmiana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Sypialnia tęskni okrutnie za szezlongiem i on kiedyś się w niej pojawi. Amen. A jeśli chodzi o wypieki, to ja się mogę przyłączyć...do tych w wyobraźni Chociaż nie, nie tak dawno piekłam ciasteczka owsiane, o! Nawet zjadliwe ponoć były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A może zrób mu czekoladowe muffinki? Zawsze to jakaś odmiana:D No jest to jakaś myśl Dzięki Zmykam już, bo jak na mnie to mega późna pora - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Sypialnia tęskni okrutnie za szezlongiem i on kiedyś się w niej pojawi. Amen. Na pewno tak będzie. Trzymam kciuki:yes: Chociaż nie, nie tak dawno piekłam ciasteczka owsiane, o! I się nie pochwaliłaś... Trzeba było obfocić dla nas;) Tolu widziałam Twoje zdjęcia i stwierdzam, że możesz się objadać smakołykami do woli:yes: Nic, a nic Ci nie zaszkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No jest to jakaś myśl Dzięki Zmykam już, bo jak na mnie to mega późna pora - dobranoc Nie ma za co pysiaczku Śpij dobrze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 (edytowane) Weekend i po weekendzie:( Dobrze, że był słoneczny i ciepły. Jeszcze:DW sobotę dosadziłam kilkanaście cebul tulipanów i szafirków -jakbym miała ich mało:lol2: W jakimś zeszłorocznym konkursie Muratora wygrałam ze 100 różnych cebulek i mówiąc szczerz nie bardzo mam je gdzie już wsadzać, ale nie mogłam się oprzeć pomarańczowym tulipanom:D Resztę zakupionych wsadzę, jak przestaną kwitnąć letnie kwiaty i zrobię porządek z nimi:yes: Same zobaczcie, co z nich wyrośnie... http://cdn27.ogrod.smcloud.net/s/user_photos/thumbnails/690ac556b7a8e9ff_380x285_crop_zdjecie-zajawki-rosliny.jpg http://cdn14.ogrod.smcloud.net/s/user_photos/thumbnails/cd8c3961761ca80d_380x285_crop_zdjecie-zajawki-rosliny.jpg Aaa i jeszcze dorobiłam się sadzarki do cebul:lol2: http://www.gardenshop.pl/images/GARDENA_2011/03412-20_zoom.jpg Edytowane 2 Października 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts