Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sadziłam bezpośrednio do gruntu, bo już mam istniejący kwietnik:D Możesz ja na jeden sezon posadzić do donic- tylko pamiętaj, że cebule sadzi się ok. 15 cm w głąb ziemi, żeby nie zmarzły. Albo wsadź do donic i do garażu, a wiosną wystawisz na taras:yes:

agawi sadzarka super sprawa - bardzo ułatwia życie :) Za jej pomocą sama wysadziłam zeszłej jesieni ze 200cebul - szkoda tylko, że połowa nie wzeszła.

psosin wysadzałam też krokusy do donicy (głębokiej żeby nie było) nie wzeszły też :( Tzn.same listki im wyszły :o

Być może jakieś felerne cebule mi się ogólnie trafiły, choć brałam je od polecanego na forum sprzedawcy z allegro.

agawi sadzarka super sprawa - bardzo ułatwia życie :)

Zgadzam się, że super:yes: Sama nie wiem dlaczego dopiero w tym roku ją zakupiłam:D

A odnośnie Twoich cebul pysiaczu to też się dziwię, że część Ci nie weszła:(- mnie się to nigdy nie zdarzyło.

A może posadziłaś je za płytko i przemarzły? Mojej mamie się to zdarzyło.

Luby właśnie przesłał mi coś fajnego:lol2:

"Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro .

Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu.

Spać za Ciebie do jedenastej.

Chodzić za Ciebie na kawę oraz na papierosa.

Odbywać poobiednią sjestę, a wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce lub przed telewizorem. Za dodatkową opłatą 50 Euro może też p**********ć się za Ciebie na Facebooku :)

... Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora!

P.S. Wpłaty należy przekazywać za pośrednictwem Komisji Europejskiej"