Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pięęęknie u Ciebie Aga...tylko cieszyć oczy kwiatami:)....a jaki porządek!!!!

Szkoda, że ciepła u nas tak mało i krótko:( Jaki człek by był szczęśliwy, gdyby było tak cały rok:)

Pięęęknie u Ciebie Aga...tylko cieszyć oczy kwiatami:)....a jaki porządek!!!!

Szkoda, że ciepła u nas tak mało i krótko:( Jaki człek by był szczęśliwy, gdyby było tak cały rok:)

Dzięki Beatko:hug: Z tym porządkiem to bym nie powiedziała:no: Zielsko jak zawsze wyłazi...

A co do lata przez cały rok- jestem za!!! Trafiłaś w 10:lol2:

aguś , jaki Ty masz porządek wokół domku..... to ja normalnie wysiadam.Pięknie...tylko się można zachwycać i aż wyleźć się nie chce.Czty ta wysadzarka do krokusów się nadaje ? chcę wysadzać w nowopowstałym trawniku ,nie uszkodzę trawki ,a może lepiej paluchem?A jeszcze jedno pytanie , jak macie podbitkę w domku ,chodzi mi o materiał?

aguś , jaki Ty masz porządek wokół domku..... to ja normalnie wysiadam.Pięknie...tylko się można zachwycać i aż wyleźć się nie chce.Czty ta wysadzarka do krokusów się nadaje ? chcę wysadzać w nowopowstałym trawniku ,nie uszkodzę trawki ,a może lepiej paluchem?A jeszcze jedno pytanie , jak macie podbitkę w domku ,chodzi mi o materiał?

Dzięki Beatko:hug: a ja właśnie byłam u Ciebie ale jeszcze nic nie wpisałam:lol2:

Odnośnie wsadzarki, to obawiam się, żę trawkę poniszczysz:( jest ona stanowczo do dużych cebul (hiacynt, tulipan, żonkil)

Do krokusów to lepiej użyj pikownika (ten szpikulec) lub... palca:D

Podbitkę mamy z pcv w tym samym kolorze co obróbki blacharskie. Pisałam u moni dlaczego wybraliśmy pcv- głównie z tego powodu, że nic się z nią nie dzieje i nie ulega zmianom jak drewniana...

Dzięki Beatko:hug: a ja właśnie byłam u Ciebie ale jeszcze nic nie wpisałam:lol2:

Odnośnie wsadzarki, to obawiam się, żę trawkę poniszczysz:( jest ona stanowczo do dużych cebul (hiacynt, tulipan, żonkil)

Do krokusów to lepiej użyj pikownika (ten szpikulec) lub... palca:D

Tak właśnie myślałam..

Podbitkę mamy z pcv w tym samym kolorze co obróbki blacharskie. Pisałam u moni dlaczego wybraliśmy pcv- głównie z tego powodu, że nic się z nią nie dzieje i nie ulega zmianom jak drewniana...

Z tego samego powodu my tez zdecydujemy się na pcv

agawi Twój jesienny ogród ....cudo ale najładniej wygląda trawnik u nas jest tak sucho ze znowu zaczyna wysychać

Dzięki Anetko:D U nas też było suchy wrzesień i nawet teraz nie pada:no: Uratowało nas automatyczne podlewanie- to jedna z najlepszych rzeczy, którą mamy:yes::D

Luby właśnie przesłał mi coś fajnego:lol2:

"Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro .

Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu.

Spać za Ciebie do jedenastej.

Chodzić za Ciebie na kawę oraz na papierosa.

Odbywać poobiednią sjestę, a wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce lub przed telewizorem. Za dodatkową opłatą 50 Euro może też p**********ć się za Ciebie na Facebooku :)

... Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora!

P.S. Wpłaty należy przekazywać za pośrednictwem Komisji Europejskiej"

Rewelka, ale sie usmialiśmy:-)

Aga ,znowu będę Cie atakować o podbitkę .Powiedz mi ,czy Wy macie trzypanelową?chyba tak to się nazywa

Beatko, tak panelowa. Ale nie jestem pewna czy trzypanelowa... jutro spytam małża:)

Jeżeli chodzi Ci o konkretną firmę, to muszę pogrzebać w papierzyskach:yes:

Qrczę, nie wiem, co się dzieje z moim netem dzisiaj. Chodzi jak krew z nosa albo wcale:mad: