agawi74 03.10.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 (edytowane) Kilka komórkowych ujęć ogrodu, już jesiennego, a jeszcze letniego zarazem:D Sorki za jakość, ale tradycyjnie aparat miałam rozładowany... http://img600.imageshack.us/img600/285/zdjcie0242x.jpg http://img26.imageshack.us/img26/8261/zdjcie0241qq.jpg http://img838.imageshack.us/img838/11/zdjcie0244u.jpg http://img403.imageshack.us/img403/4880/zdjcie0246.jpg http://img708.imageshack.us/img708/8580/zdjcie0247m.jpg http://img690.imageshack.us/img690/10/zdjcie0251f.jpg http://img822.imageshack.us/img822/6886/zdjcie0249j.jpg http://img444.imageshack.us/img444/5638/zdjcie0164w.jpg Edytowane 3 Października 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pięęęknie u Ciebie Aga...tylko cieszyć oczy kwiatami:)....a jaki porządek!!!! Szkoda, że ciepła u nas tak mało i krótko:( Jaki człek by był szczęśliwy, gdyby było tak cały rok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pięęęknie u Ciebie Aga...tylko cieszyć oczy kwiatami:)....a jaki porządek!!!! Szkoda, że ciepła u nas tak mało i krótko:( Jaki człek by był szczęśliwy, gdyby było tak cały rok:) Dzięki Beatko Z tym porządkiem to bym nie powiedziała:no: Zielsko jak zawsze wyłazi... A co do lata przez cały rok- jestem za!!! Trafiłaś w 10:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Agawi jaki ty masz piekny ogród!!!!! Jaką duzą masz działkę? pieknie! naprawde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Agawi jaki ty masz piekny ogród!!!!! Jaką duzą masz działkę? pieknie! naprawde! Dziękuję psosin Działka nie jest duża, bo ceny działek w Wawie przyprawiają o zawrót głowy:( Ma 1200m2 pod bliźniak- obok mieszkają rodzice:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 aguś , jaki Ty masz porządek wokół domku..... to ja normalnie wysiadam.Pięknie...tylko się można zachwycać i aż wyleźć się nie chce.Czty ta wysadzarka do krokusów się nadaje ? chcę wysadzać w nowopowstałym trawniku ,nie uszkodzę trawki ,a może lepiej paluchem?A jeszcze jedno pytanie , jak macie podbitkę w domku ,chodzi mi o materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 aguś , jaki Ty masz porządek wokół domku..... to ja normalnie wysiadam.Pięknie...tylko się można zachwycać i aż wyleźć się nie chce.Czty ta wysadzarka do krokusów się nadaje ? chcę wysadzać w nowopowstałym trawniku ,nie uszkodzę trawki ,a może lepiej paluchem?A jeszcze jedno pytanie , jak macie podbitkę w domku ,chodzi mi o materiał? Dzięki Beatko:hug: a ja właśnie byłam u Ciebie ale jeszcze nic nie wpisałam:lol2: Odnośnie wsadzarki, to obawiam się, żę trawkę poniszczysz:( jest ona stanowczo do dużych cebul (hiacynt, tulipan, żonkil) Do krokusów to lepiej użyj pikownika (ten szpikulec) lub... palca:D Podbitkę mamy z pcv w tym samym kolorze co obróbki blacharskie. Pisałam u moni dlaczego wybraliśmy pcv- głównie z tego powodu, że nic się z nią nie dzieje i nie ulega zmianom jak drewniana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja tez sie głowie nad tymi krokusami;-)) a sadzicie je tak na chybił-trafił czy moze w jakis wzór? albo kępkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 a sadzicie je tak na chybił-trafił czy moze w jakis wzór? albo kępkami? We wzór nie:lol2: Mnie się podoba kępkami- im jest ich więcej, tym ładniej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dzięki Beatko:hug: a ja właśnie byłam u Ciebie ale jeszcze nic nie wpisałam:lol2: Odnośnie wsadzarki, to obawiam się, żę trawkę poniszczysz:( jest ona stanowczo do dużych cebul (hiacynt, tulipan, żonkil) Do krokusów to lepiej użyj pikownika (ten szpikulec) lub... palca:D Tak właśnie myślałam.. Podbitkę mamy z pcv w tym samym kolorze co obróbki blacharskie. Pisałam u moni dlaczego wybraliśmy pcv- głównie z tego powodu, że nic się z nią nie dzieje i nie ulega zmianom jak drewniana... Z tego samego powodu my tez zdecydujemy się na pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Tak właśnie myślałam.. Dobrą masy intuicję Z tego samego powodu my tez zdecydujemy się na pcv Myślę, że nie będziecie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.10.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Aga, pozazdrościłam Wam kwiatków i dokupiliśmy 30 tulipanów i 60 krokusów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 04.10.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 agawi Twój jesienny ogród ....cudo ale najładniej wygląda trawnik u nas jest tak sucho ze znowu zaczyna wysychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.10.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Aga, pozazdrościłam Wam kwiatków i dokupiliśmy 30 tulipanów i 60 krokusów . Aniu, to na wiosnę będziesz kwiatową królową :lol2: Teraz ja zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.10.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 agawi Twój jesienny ogród ....cudo ale najładniej wygląda trawnik u nas jest tak sucho ze znowu zaczyna wysychać Dzięki Anetko U nas też było suchy wrzesień i nawet teraz nie pada:no: Uratowało nas automatyczne podlewanie- to jedna z najlepszych rzeczy, którą mamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Luby właśnie przesłał mi coś fajnego:lol2: "Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro . Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu. Spać za Ciebie do jedenastej. Chodzić za Ciebie na kawę oraz na papierosa. Odbywać poobiednią sjestę, a wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce lub przed telewizorem. Za dodatkową opłatą 50 Euro może też p**********ć się za Ciebie na Facebooku ... Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora! P.S. Wpłaty należy przekazywać za pośrednictwem Komisji Europejskiej" Rewelka, ale sie usmialiśmy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 :lol2:Takiego Greka to i ja chętnie bym poudawała:D nawet za darmo:cool: Aga ,znowu będę Cie atakować o podbitkę .Powiedz mi ,czy Wy macie trzypanelową?chyba tak to się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Aga co Ty wyprawiasz z tym ogrodem ???? pytam się po dobroci .... PIĘKNIE .... czarodziejka jakaś czy cuś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Rewelka, ale sie usmialiśmy:-) My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.10.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Aga ,znowu będę Cie atakować o podbitkę .Powiedz mi ,czy Wy macie trzypanelową?chyba tak to się nazywa Beatko, tak panelowa. Ale nie jestem pewna czy trzypanelowa... jutro spytam małża:) Jeżeli chodzi Ci o konkretną firmę, to muszę pogrzebać w papierzyskach:yes: Qrczę, nie wiem, co się dzieje z moim netem dzisiaj. Chodzi jak krew z nosa albo wcale:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts