Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Agawi - ale jak czyścisz te nogi? Szlifujesz czy taką chemiczną mazią do usuwania starych powłok? Bo w przypadku takich trudnych powierzchni zdecydowanie tą drugą metodę polecam:)

Nihiru czyściłam elektryczną szczotką drucianą, tzn jest to szlifierka z różnymi końcówkami;)

Chemii nie używałam, ale jest to jakiś sposób na przyszłość- dzięki za pomysł:)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochanieńka, wzięłam broszurę reklamową tego sklepu, ale zostawiłam w aucie:roll: Jak przytaszczę do domu, to ci powiem:) Ogólnie sklep jest na dole w środkowej alejce (tej prowadzącej wprost do Jyska) po prawej stronie.

Ja też się chesterków doczekać nie mogę:wiggle:

Kochanieńka, wzięłam broszurę reklamową tego sklepu, ale zostawiłam w aucie:roll: Jak przytaszczę do domu, to ci powiem:) Ogólnie sklep jest na dole w środkowej alejce (tej prowadzącej wprost do Jyska) po prawej stronie.

Ja też się chesterków doczekać nie mogę:wiggle:

Dzięki Madziu:hug: W takim razie czekam. Może mają stronkę w sieci to sobie pooglądamy:cool:

eh mama twarda, bo ma domek na wsi i jej tam pasuje, no to fakt....

brat tez juz sie sępił na ta maszyne....

Pozostaje Ci losowanie ;) lub.. kupienie na Allegro.:) Znam sprzedawcę, który ma całe mnóstwo oryginalnych nóg Singer, pozostaje tylko dorobić blat:wiggle:

http://allegro.pl/stolik-zeliwny-singer-najwiekszy-wybor-60szt-rach-i1837593519.html

Ja tez kupowałam od kogoś, bo moja babcia wyrzuciła swoją maszynę na śmietnik:eek: (kochana babcia:))

Suuper duże okno :yes:.

A dziekować, dziękować:)

Zabijesz mnie za to pytanie :) czemu macie beżowe kontakty? Pytam z ciekawości bo mi się w oczy rzuciły :lol2:

A dlaczego miałabym Cię zabić, yokasiu?:confused::no: Każdy kolor rzuci się na tle szarawej ściany;) Kontakty i włączniki Legrand zrobiliśmy wszędzie jednolicie dopasowując je do okien, drzwi i podlóg. Mam zasadę, że te rzeczy robię jednakowe, nie dopasowuję do koloru ścian każdej sypialni. A w ogóle to fotka jest do bani, bo tam jest kiepskie oświetlenie, szarego nie widać wcale, a ten beż też wyszedł jakiś dziwny. W rzeczywistości jest dużo jaśniejszy. Może jutro rano zdążę zrobić lepszą, to podmienię:)

Te włączniki musiały tam być, bo jeden jest do włączania światła na balkonie, a drugi do rolety, jakby automat wysiadł. Gniazdko na dole będzie do jakiegoś oświetlenia toaletki, która stanie przy oknie. A wszystko to mam nadzieję zakryje zasłona, która niedługo tam zawiśnie:cool:

E no to ja rozumiem ;) ale mi wykładzik zrobiłaś :lol2::lol2:. Wiesz, że u mnie ściana wygląda na fioletową ? :o dlatego kontakty zobaczyłam :)

Też się nad Legrandem zastanawialiśmy ale mi kształt Schneidera się spodobał.

Jeszcze zwróciłam uwagę, że macie w pionie - tak woleliście czy po prostu elektryk zrobił? U nas zrobił w poziomie i nie pytał. Tzn. mi to nie przeszkadza :lol2: ale fakt faktem :).

Eee, nie wykładzik to raczej sobie:lol2: No to ekstra mam fioletową ścianę:eek: Jest jaśniusieńko szara:)

Mnie też się podobały inne włączniki, ale wiadomo... szkoda mi było kasy. Te też sporo kosztowały na cały dom:sick:

Włączniki w pionie my chcieliśmy:) W starym mieszkaniu miałam w poziomie, to teraz dla odmiany pion:cool: I tak przy użytkowaniu nie ma to żadnego znaczenia :lol2: