agawi74 06.10.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Agawi - ale jak czyścisz te nogi? Szlifujesz czy taką chemiczną mazią do usuwania starych powłok? Bo w przypadku takich trudnych powierzchni zdecydowanie tą drugą metodę polecam:) Nihiru czyściłam elektryczną szczotką drucianą, tzn jest to szlifierka z różnymi końcówkami;) Chemii nie używałam, ale jest to jakiś sposób na przyszłość- dzięki za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 no to czekamy na sobote;-)))) eh Singer, molestuje mame ale nie chce mi oddac maszyny...;-((( a strasznie mi sie podoba! Fajnie dziewczynki, że czekacie ze mną Psosin, koniecznie zabieraj mamie maszynę:yes:Nie masz czasami jakiś urodzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.10.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 eh mama twarda, bo ma domek na wsi i jej tam pasuje, no to fakt....brat tez juz sie sępił na ta maszyne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.10.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kochanieńka, wzięłam broszurę reklamową tego sklepu, ale zostawiłam w aucie:roll: Jak przytaszczę do domu, to ci powiem:) Ogólnie sklep jest na dole w środkowej alejce (tej prowadzącej wprost do Jyska) po prawej stronie. Ja też się chesterków doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.10.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Przebieram nóżkami z niecierpliwością i cieszę się razem z Tobą!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.10.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 czyżby w sobotę miały być czesterki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kochanieńka, wzięłam broszurę reklamową tego sklepu, ale zostawiłam w aucie:roll: Jak przytaszczę do domu, to ci powiem:) Ogólnie sklep jest na dole w środkowej alejce (tej prowadzącej wprost do Jyska) po prawej stronie. Ja też się chesterków doczekać nie mogę Dzięki Madziu W takim razie czekam. Może mają stronkę w sieci to sobie pooglądamy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 eh mama twarda, bo ma domek na wsi i jej tam pasuje, no to fakt.... brat tez juz sie sępił na ta maszyne.... Pozostaje Ci losowanie lub.. kupienie na Allegro. Znam sprzedawcę, który ma całe mnóstwo oryginalnych nóg Singer, pozostaje tylko dorobić blat:wiggle: http://allegro.pl/stolik-zeliwny-singer-najwiekszy-wybor-60szt-rach-i1837593519.html Ja tez kupowałam od kogoś, bo moja babcia wyrzuciła swoją maszynę na śmietnik:eek: (kochana babcia:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Przebieram nóżkami z niecierpliwością i cieszę się razem z Tobą!!!!!!! Dzięki Beatko, mam nadzieję, że będziemy zadowoleni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 czyżby w sobotę miały być czesterki?? Tak moniu Trzymaj kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) Zdjęcie na szybko dla Ash- okno w sypialni http://img843.imageshack.us/img843/7130/dsc02653gg.jpg Edytowane 7 Października 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 matko, on produkuje te maszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 matko, on produkuje te maszyny? Chyba nie, bo jest napisane że są oryginalne. Każdy oryginał powinien mieć nr seryjny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Też 3mam kciuki za sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Też 3mam kciuki za sobotę Dzięki Amtla:hug:Matko, żeby tylko nie zapeszyć, tyle osób trzyma kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.10.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Suuper duże okno . Zabijesz mnie za to pytanie czemu macie beżowe kontakty? Pytam z ciekawości bo mi się w oczy rzuciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Suuper duże okno . A dziekować, dziękować Zabijesz mnie za to pytanie czemu macie beżowe kontakty? Pytam z ciekawości bo mi się w oczy rzuciły A dlaczego miałabym Cię zabić, yokasiu? Każdy kolor rzuci się na tle szarawej ściany;) Kontakty i włączniki Legrand zrobiliśmy wszędzie jednolicie dopasowując je do okien, drzwi i podlóg. Mam zasadę, że te rzeczy robię jednakowe, nie dopasowuję do koloru ścian każdej sypialni. A w ogóle to fotka jest do bani, bo tam jest kiepskie oświetlenie, szarego nie widać wcale, a ten beż też wyszedł jakiś dziwny. W rzeczywistości jest dużo jaśniejszy. Może jutro rano zdążę zrobić lepszą, to podmienię Te włączniki musiały tam być, bo jeden jest do włączania światła na balkonie, a drugi do rolety, jakby automat wysiadł. Gniazdko na dole będzie do jakiegoś oświetlenia toaletki, która stanie przy oknie. A wszystko to mam nadzieję zakryje zasłona, która niedługo tam zawiśnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.10.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 E no to ja rozumiem ale mi wykładzik zrobiłaś :lol2:. Wiesz, że u mnie ściana wygląda na fioletową ? dlatego kontakty zobaczyłam Też się nad Legrandem zastanawialiśmy ale mi kształt Schneidera się spodobał. Jeszcze zwróciłam uwagę, że macie w pionie - tak woleliście czy po prostu elektryk zrobił? U nas zrobił w poziomie i nie pytał. Tzn. mi to nie przeszkadza ale fakt faktem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.10.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Eee, nie wykładzik to raczej sobie:lol2: No to ekstra mam fioletową ścianę Jest jaśniusieńko szara:) Mnie też się podobały inne włączniki, ale wiadomo... szkoda mi było kasy. Te też sporo kosztowały na cały dom:sick: Włączniki w pionie my chcieliśmy:) W starym mieszkaniu miałam w poziomie, to teraz dla odmiany pion:cool: I tak przy użytkowaniu nie ma to żadnego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.10.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 wiem więcej pytań nie mam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts