yokasta 07.10.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Olimp ehh...Bogowie Przelicz to na to ile czasu spędzasz na napisaniu jednego posta i przemnóż....AAA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.10.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 O Bogowie:rolleyes:... to nieźlehttp://emoty.blox.pl/resource/jump.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.10.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Przelicz to na to ile czasu spędzasz na napisaniu jednego posta i przemnóż....AAA! no własnie tez o tym pomyslałam! NAŁOGOWIEC;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.10.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ło rany nastukałaś tych postów Gratulacje "oświeconej górze" Truskaweczki chętnie..... Samo się nastukało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.10.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Olimp ehh...Bogowie Przelicz to na to ile czasu spędzasz na napisaniu jednego posta i przemnóż....AAA! Hi, hi ... i kto to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.10.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 O Bogowie:rolleyes:... to nieźlehttp://emoty.blox.pl/resource/jump.gif http://emoty.blox.pl/resource/jump.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.10.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 no własnie tez o tym pomyslałam! NAŁOGOWIEC;-)))) Dobra idę na ODWYK i nie pokażę Wam sofek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.10.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Sofki przyjechały punktualnie o 8:30:wave: Na szybko foty dla Was:cool:ps. Kolor okazał się fajny, niepotrzebnie się bałam:) http://img850.imageshack.us/img850/8411/dsc02654g.jpg http://img444.imageshack.us/img444/9539/dsc02658x.jpg Edytowane 8 Października 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.10.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Oświecona Góro Ty mi tu foch proszę nie pokazywać :lol2: tylko SOFY Więcej już nie zniosę... P I Ę K N A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.10.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Więcej już nie zniosę... P I Ę K N A :hug: a teraz uciekam na zakupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 a siedzaca Agawi gdzie? piekna;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.10.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No jestem! Mimo wyskakujących dziś korków udało mi się dotrzeć na prezentację sof Faktycznie piękne, ale ale na zdjęciu jest tylko jedna? I czemu tak mało tych zdjęć Rozumiem, że jak wrócisz z zakupów będą kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 łeeeee taaaam,wcale mnie nie zaskoczyłaś .....spodziewałam się cuda i jest cudo:wiggle::)wprawdzie u mnie kolor jest brązowy ,ale łocyma wyobraźni widzę ten ,który miał być ...Gratuluję ..Napisz ,czy jest równie wygodna jak piękna.... i szukaj dla mnie Aga tego łóżka ,:Dczekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Nieeee noooo, kolor jest fantastyczny:) W ogóle całe są obłędne:roll: Znaczy jedna jest obłędna, bo druga to nie wiem:mad: Jak zwykle agawi ucina kadry:mad: Ale wybaczam, bo ja Ci wszystko umiem wybaczyć Tylko malutkie pytanko: Czy one miały być takie krótkie? Dwuosobowe? Bo wydają mi się jednak troszkę za małe. Jeśli druga jest taka, to zmieszą się na nich jedynie 4 osoby, a i poleżeć się nie da:roll: Chyba, ze jest coś, o czym nie wiem? Edit: No tak, pewnie druga jest 3 os. i się wygłupiłam z pytaniem:lol2: Edytowane 8 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Aga...na wstępie gratuluję osiągnięcia "Olimpu" A teraz....ŚLICZNA SOFKA!!! Moje kolorki...uwielbiam takie:) Tylko jeszcze chcę zobaczyć drugą....czy jest większa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.10.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Łooooooo matko obędna po prostu ja bym z niej nie schodziła wcale i kolorek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 08.10.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 no piękna sofka... fantastyczne pikowanie i ten aksamitny połysk... bardzo mi się podoba! podłączam się do pytania Magdy...druga jest taka sama czy większa? pokaż drugą, plisssss edit: widok z okna...och i ach... jak ja bym chciała mieć tak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 08.10.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Śliczna, śliczna, śliczna, musiałam się dokopać do forum i zobaczyć fotki. A ciężko z telefonu, o właśnie przejeżdżam przez "centrum janki" wybrałam się do teatru do stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.10.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Muszę się przyznać, że westchnęłam z zachwytu - a nawet podwójnie... z ulgą....bo trochę wiedziałam, że namieszałam z kolorami i potem to już z niecierpliwością czekałam. \ Najważniejsze, że jesteś zadowolona U mnie kolor zupełnie na jasnobeżowy wygląda...to jak z nim jest? Edytowane 8 Października 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 piękna sofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts