agawi74 10.10.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Winek wspaniały i kto tutaj marudzi, że nie umie CO ????? Wyszedł śliczny !!!!! Kolory wianeczka cudne Dzięki Andżeliko, ale Twój był jakiś równiejszy... Kolorki to nie moja zasługa:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 nie no nie no, slicznosci;-) eh ja tez kocham hortensje ale niestety przegapiłam ich najlepszy czas i teraz juz nie wygladaja u mnie ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 nie no nie no, slicznosci;-) eh ja tez kocham hortensje ale niestety przegapiłam ich najlepszy czas i teraz juz nie wygladaja u mnie ładnie... Dzięki psosin ale szkoda, że nie masz już hortensji... ja zerwałam swoje dopiero dzisiaj i to nie wszystkie:) A może pożycz od kogoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 bukietowe mam tylko ja w okolicy a ogrodowe mi juz tez klapły;-(a swoja drogą nie przymarzają ci ogrodowe? bo ja miałam jedna która mi nie kwitnie bo ciagle przymarza, a teraz dostałam jeszcze 2 i posadziłam je w donicach zeby zabierac na zime do garazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a swoja drogą nie przymarzają ci ogrodowe? Ha, i to jest dobre pytanie psosin! Nie zdążyły jeszcze przemarznąć, bo... mam je pierwszy rok:) Kupiłam już worki z agrowłokniny na zimę i mam nadzieję, że to pomoże;) Donice to dobry pomysł, ale jak się rozrośnie to już chyba nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzowianka 10.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 taaaak, jestem zainteresowana informacją na priv odnośnie kanap! poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a rozrosnie sie? nie wiem, wiem ze niektórzy tak robią...w donicach do garazu a wiosna wystawic juz po mrozach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 taaaak, jestem zainteresowana informacją na priv odnośnie kanap! poproszę Ok, zaraz wysyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a rozrosnie sie? Patrząc na to zdjęcie, jak myślisz psosinku?http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmmm.gif Takiej to już nawet owinąć się nie da...http://forum.barcis.pl/images/smilies/biggrin.gif http://img41.imageshack.us/img41/8641/hortensje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.10.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ej ale to chyba nie w Polsce, u nas jest za zimno, zadnemu sasiadowi wokoło one nie rozrastają sie tak bardzo bo przymarzają własnie, a one kwietną na zeszłorocznych pedach. Mi Bukietowa pieknie kwitnie i u mojej mamy pieknie sie rozrosła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ej ale to chyba nie w Polsce, u nas jest za zimno, zadnemu sasiadowi wokoło one nie rozrastają sie tak bardzo bo przymarzają własnie, a one kwietną na zeszłorocznych pedach. Mi Bukietowa pieknie kwitnie i u mojej mamy pieknie sie rozrosła... Tak, wiem, że na zeszłorocznych:) Jak byliśmy nad morzem, to widziałam całkiem spore okazy tej ogrodowej- takie ok. 1,5m Bukietowa jest dużo łatwiejsza w hodowli, tylko nawóz i dużo wody i... rośnie pięknie:) Poczekamy do wiosny- mam nadzieje, ze mi ogrodowe nie padną tfu, tfu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Agawi, dołączę do grona zachwyconymi sofkami. Piękne i bardzo pasują do Twego salonu.Z owijaniem hortensji trzeba uważać, by nie przedobrzyć.Ponoć powinny mieć zostawiony taki komin powietrzny, czyli nie przykrywać z samej góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Agawi, dołączę do grona zachwyconymi sofkami. Piękne i bardzo pasują do Twego salonu. Z owijaniem hortensji trzeba uważać, by nie przedobrzyć. Ponoć powinny mieć zostawiony taki komin powietrzny, czyli nie przykrywać z samej góry. Dziękuję Tolu Dobrze, że piszesz o tych hortensjach, bo to i moja i ich pierwsza ogrodowa zima:) Czyli najbardziej trzeba otulić korzeń, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Agawi ja opatuliłam swoją na zime a przymarzła mi jak wtedy w maju chyba były przymrozki.. wiec nie mozna ich za szybko odsłaniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 przymarzła mi jak wtedy w maju chyba były przymrozki.. Tak, pamiętam tegoroczną majówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Sofki wygladaja razem mniodzio :jawdrop:i wianek fajniutki...:)ja u siebie planuje sporo hortensji tylko to zabezpieczanie przed zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dzięki Anetko Niestety ja oprócz hortensji mam jeszcze całe mnóstwom innych roślin do zabezpieczenia...:(Kiepski mamy klimat:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.10.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 agawi super dekoracja na tym stoliku singera tylko czemu tak mało samego stolika widać po renowacji? Wianek bardzo bardzo ładny, nie bądź już taka skromna Mi by taki w życiu nie wyszedł bo z cierpliwością u mnie słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.10.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 OOO ,następna zdolniacha nam się objawiła:wiggle:i kto to mówił ,że nie zdolności plastycznych....;)moge tylko podziwiać i zazdrościć ....przede wszystkim chęci..... bo mnie chyba jesień (życia) dobija i na nic nie mam ochoty:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.10.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Aga, wspaniałe te sofki! Nie mogę się napatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts