agawi74 13.10.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Agawi piekne te łózko i fotel!! co to za producent? a cene zdradzisz? moze byc na priva. Matko kiedy my bedziemy na etapie sypialni;-((( Psosin, jeszcze nie zdecydowałam u kogo zamówimy,bo czekam na ostateczną wycenę z Farmy Kolonialnej;) Priva napiszę Ci wieczorkiem i powiem co i jak, ok? I nie martw się, urządzisz swoją sypialnię i Ty:hug: Na poprawę humoru powiem Ci, że jak zamówimy łózko, to będę szukać szafek nocnych, potem komody i toaletki też do sypialni. Następnie stół z krzesłami do jadalni i szafę do wiatrołapu. Wymieniać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.10.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 oj ja tez mogłabym nawymieniac;-))) no coz ale mamy piekne domy;-) prawda;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 oj ja tez mogłabym nawymieniac;-))) no coz ale mamy piekne domy;-) prawda;-) Hi, hi to możemy się policytować, czemu nie... A domki mamy piękne, to prawda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dostałam wreszcie próbki materiału na łóżko i fotel. Prosiłam tylko o szarości i fiolet;) http://img683.imageshack.us/img683/4893/zdjcie0278f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 aaaale tu smakowicie:rolleyes: szarości super! fiolet... taki se:roll: , i bardzo fotelik mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.10.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie wiem jak ten fiolet na żywo Też taki prawie szary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Madziu, szarości też mi się podobają łoże będzie w tym jaśniejszym odcieniu;)yokasiu, ten fiolet to taka oberżyna, bakłażan- nie jest szary tylko bardzo ciemny. Moim zdaniem fotel może wyglądać ciekawie w tym kolorku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.10.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 na fotce jest bardzo przygaszony dlatego nie wiem jak na żywo, kolor bakłażana jest piękny i głęboki. Mogę wrzucić fotkę? Ktoś ją chyba już pokazywał, fotele tu są super http://bi.gazeta.pl/im/3/8575/z8575333X,SALON--Bogactwo-odcieni----Fotele-ludwiki--obite-aksamitem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.10.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 agawi to jest też welur prawda? Przed chwilą widziałam wzronik kolorów, ale cofnęłam się na poprzednią stronę żeby sprawdzić czy tam nie mam czegoś do nadrobienia i teraz mi się już to zdjęcie nie ładuje Ale jak mi mignął ten wzronik to poznałam, że takie same próbki mam właśnie w domu bo wybieram kolor fotela od sprzedawcy z allegro Poprosiłam dokładnie o te same kolory tzn.szarości i fiolet, ale mąż się uparł na zielony fotel i mam jeszcze taki Jedyne co mnie martwi to to, że welur tak fajnie prezentuje się na dużym kawałku (jak fotele wklejone przez yokastę) jest taki mięsisty jakby i zmienia jakby kierunek włosa od tego jak się go ręką zaczesze, a na tej próbce jest jednolity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Pysiaczku, tak to ta sama firma- wyceniają mi łóżko (bo okazało się, że je również robią) Spróbuj odświeżyć stronkę, to może fotka zadziała:D Powiem Ci tak, ta tkanina to nie jest welur (tylko go przypomina). Ona jest do kupienia w sieci za 67 zł- nie mówię, że to mało, ale dla porównania mój włoski plusz na sofach kosztuje ponad 120zł/mb i jest to prawdziwy plusz. Dlatego na sofy szukałam właśnie porządnego, ale na fotel i łóżko może być ten niby-welur. Jest dość gruby i troszeczkę się mieni;) Zresztą to najlepszy materiał, jaki ta firma oferuje. Jeżeli chcesz, żeby bardziej się mienił, to weź materiał Alcantara. Zdecydowanie ma więcej cieni:yes: No i na jaki kolor stawiasz? Aaa i jak się udał włoski wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 na fotce jest bardzo przygaszony dlatego nie wiem jak na żywo, kolor bakłażana jest piękny i głęboki. Mogę wrzucić fotkę? Ktoś ją chyba już pokazywał, fotele tu są super Dzięki z fotkę yokasiu jest bossska- nic nie usuwaj:no: Ten fiolet z Twojego zdjęcia jest ładniejszy, bardziej brudny. Mój jest trochę żywszy- jak bakłażan. Widziałam próbniki takich tkanin jak na tych fotelach- niestety ok. 300 zł/mb:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 14.10.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Agawi jak dla mnie ten jaśniejszy szary na łóżko i fotel w fiolecie będzie grało. Chociaż za fioletem nie przepadam to taki welurowy fotel sama bym chętnie do sypialni przygarnęła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.10.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Powiem Ci tak, ta tkanina to nie jest welur (tylko go przypomina). Ona jest do kupienia w sieci za 67 zł- nie mówię, że to mało, ale dla porównania mój włoski plusz na sofach kosztuje ponad 120zł/mb i jest to prawdziwy plusz. Dlatego na sofy szukałam właśnie porządnego, ale na fotel i łóżko może być ten niby-welur. Jest dość gruby i troszeczkę się mieni;) Zresztą to najlepszy materiał, jaki ta firma oferuje. Jeżeli chcesz, żeby bardziej się mienił, to weź materiał Alcantara. Zdecydowanie ma więcej cieni:yes: No i na jaki kolor stawiasz? Aaa i jak się udał włoski wieczór? Już widzę wzornik Więc tak jak u Ciebie stawiam na jasnoszare łóżko i fioletowy fotel to u siebie nie umiem się zdecydować na fiolet bądź zieleń A szarego już nie chcę bo za dużo już go w salonie mamy. Fotel ma być takim freak'iem, że tak to ujmę Faktycznie na droższe materiały to się nie skuszę Sofy bardziej reprezentacyjne, więc dobrze zrobiłaś a tu faktycznie można coś tańszego dać Z tą alcantarą na pewno masz rację, ale kurcze ten welur mimo wszystko bardziej mnie przekonuje i jakiś milszy w dotyku jest. Zresztą miałam poprzednią kanapę z antary i chcę teraz coś innego i już Wieczór włoski prawie się udał Ciasto pięknie wyrosło, składniki na pizzę były smaczne (mozarella oczywiście była ), ale ja głupia zamiast posmarować blaszkę i na nią wyłożyć ciasto to wyłożyłam je sobie na folię - jak to się czepia! Ale znajomi mówili, że było smacznie Edytowane 14 Października 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Agawi jak dla mnie ten jaśniejszy szary na łóżko i fotel w fiolecie będzie grało. Chociaż za fioletem nie przepadam to taki welurowy fotel sama bym chętnie do sypialni przygarnęła:) Dzięki Anetko No mam nadzieję, że wszystko się zgra. W salonie nie mamy fotela i nie wiem czy będzie. Ten w sypialni jest mi absolutnie niezbędny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 A szarego już nie chcę bo za dużo już go w salonie mamy. Fotel ma być takim freak'iem, że tak to ujmę Jak ma być freak to zielony:D Najmniej przewidywalny:yes: kurcze ten welur mimo wszystko bardziej mnie przekonuje i jakiś milszy w dotyku jest. Zgadzam się, że jest milszy, alcantara bardziej przypomina zamsz:) ja głupia zamiast posmarować blaszkę i na nią wyłożyć ciasto to wyłożyłam je sobie na folię - jak to się czepia! Ooo, to niedobry pomysł pysiaczku:no: Jeśli już, to można podłożyć papier do pieczenialub sama oliwa na blachę. Najważniejsze, że było smaczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.10.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 no nie, kolejne pogaduchy o jedzeniu a ja bidna nie mogę zgubić kg ciążowych seee idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.10.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) aga szybko działasz mnie się podoba ten najciemniejszy na łóżko i bakłazan na fotel, ale już wybralaś najładniejsze 3 kolory, więc który byś nie dała będzie cudo yokasta zdjęcie też cudo tu same cuda Edytowane 14 Października 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 14.10.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dzięki Anetko No mam nadzieję, że wszystko się zgra. W salonie nie mamy fotela i nie wiem czy będzie. Ten w sypialni jest mi absolutnie niezbędny:lol2: Mowa, też byłby mi niezbędny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 no nie, kolejne pogaduchy o jedzeniu a ja bidna nie mogę zgubić kg ciążowych seee idę Zostań zuza:hug:Lulu zacznie biegać, a Ty z nim:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 aga szybko działasz mnie się podoba ten najciemniejszy na łóżko i bakłazan na fotel, ale już wybralaś najładniejsze 3 kolory, więc który byś nie dała będzie cudo yokasta zdjęcie też cudo . tu same cuda Słoneczko:hug:Ten najciemniejszy szary wygląda w świetle dziennym jak grafit, a wieczorem jak czarny... Jest stanowczo za ciemny. Ale Ty czemu nie może coś sobie zamówisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts