yokasta 19.10.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 I ja ! Ale u mnie do szafek nocnych to ho hooooo i jeszcze troszkę Pasują mówisz ja tam nie wiem jeśli pasują to ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 19.10.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 aga ale chcesz białą? bo patrząc na drzwi garderoby to może taki kolor byłby lepszy, czy nie? http://www.meblonowak.com.pl/strona_produktu-asortyment-10-outlet_by_meblonowak-700.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.10.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Zamówiłam Fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 jejka, a ja te lampki przegapiłam:o w ogóle nie wiedziałam o czym gadacie od pewnego czasu:lol2: no ale się cofnęłam - i już wiem:Dale nie pomogę, bo wszystkie fajne:lol2: chyba ceną bym się sugerowała;)No to pomogłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.10.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A ja idąc za myślą Magdy, poprosiłabym o podanie cen tych lampek. Śliczne są - zwłaszcza 1 i 5, ale i ostatnia może być dopasowana fajnie do lampy głównej...o ile taka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.10.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja mam taką jak nr 5 tylko wiszącą. Ładnie wykonana i do tego tania, nie będzie żalu za jakiś czas wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 I ja ! Ale u mnie do szafek nocnych to ho hooooo i jeszcze troszkę . Ani się obejrzysz i też będziesz szukać, yokasiu:lol2: słońce, szafki będą zdecydowanie w patynowanym srebrze:yes: Biały odpada, właśnie ze względu na kolor drzwi do garderoby:) Pysiaczku- tak się cieszę, że fiolet:wave: Będzie super:yes: jejka, a ja te lampki przegapiłam:o w ogóle nie wiedziałam o czym gadacie od pewnego czasu:lol2: Bo ty kochana ostatnio za dużo w garach siedzisz:lol2: Popraw się Amtla wszystkich cen nie pamiętam, ale bardzo tanie nie były. Ceny od 300-500 w górę, może jedna była tańsza. Nie zależy mi na dopasowaniu z górną, bo górny będzie żyrandol:cool: Sporo jest podobnych tu http://www.lumina.sklep.pl/oswietlenie-wnetrzowe/lampki-stolowe/stolowe-glamour/ Mrówka, to na pewno to samo? Daj namiar, porównamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Buszując po angielskich stronach z lampami, natknęłam się na takie cudo... Teacup Table Lamp (design by Laura Ashley). Dla mnie bomba:lol2: http://3.bp.blogspot.com/_schtd5RphwI/TMNFct24jHI/AAAAAAAACbU/XsTHxis30jc/s400/860093_whi_b.jpg http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/368481862.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1319070552&Signature=H0%2FrIcOxU%2BqMHKEkPmozpGKudMo%3D Edytowane 20 Października 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Jak jest teacup lamp to musi być też teapot lamp:D http://homeinteriordesignthemes.com/wp-content/uploads/2009/05/teapot-table-lamp-for-little-girls-room.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/31MZpb%2BecbL._SL500_AA300_.jpghttp://ecx.images-amazon.com/images/I/311esmxNqdL._SL500_AA300_.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/41DFQn%2Bfz4L._SL500_AA300_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.10.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 "Mrówka, to na pewno to samo? Daj namiar, porównamy" jest u mnie na stronie w galerii, można wejść i porównać :)Nie chce wklejać u Ciebie moich domowych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.10.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Oj Aga szalejesz dziewczyno tyle się tu teraz u Ciebie dzieje. Moje zdanie odnośnie lampek, tak jak większość głosuję na 1i5.Przyszłam się pochwalić, ze moje meble z holu wczoraj pojechały do renowacji............wreszcie:DTapicerka jeszcze na 100% nie zaklepana napewno będzie gładka i jasna, dzisiaj wieczorem mam dostać jeszcze resztę próbek bo coś wkońcu muszę wybrać:yes:Te Twoje plusze chodzą mi po głowie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 "Mrówka, to na pewno to samo? Daj namiar, porównamy" jest u mnie na stronie w galerii, można wejść i porównać :)Nie chce wklejać u Ciebie moich domowych zdjęć. Chętnie mrówko, tylko gdzie jest Twoja galeria :eek: Zniknęła? Nie masz nic w stopce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Oj Aga szalejesz dziewczyno tyle się tu teraz u Ciebie dzieje. Moje zdanie odnośnie lampek, tak jak większość głosuję na 1i5. Przyszłam się pochwalić, ze moje meble z holu wczoraj pojechały do renowacji............wreszcie:D Tapicerka jeszcze na 100% nie zaklepana napewno będzie gładka i jasna, dzisiaj wieczorem mam dostać jeszcze resztę próbek bo coś wkońcu muszę wybrać:yes:Te Twoje plusze chodzą mi po głowie:lol2: Dzięki Anetko za głosik w sprawie lamp:) Bardzo się cieszę, że wysłałaś mebelki w daleką podróż Wrócą młodsze i piękniejsze:D Jestem za pluszem, albo inną mięciutką i mięsistą tkaniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.10.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dzięki Anetko za głosik w sprawie lamp:) Bardzo się cieszę, że wysłałaś mebelki w daleką podróż Wrócą młodsze i piękniejsze:D Jestem za pluszem, albo inną mięciutką i mięsistą tkaniną Piękniejsze wrócić muszą inaczej do domu nie wpuszczę :lol2:Mam nadzieję że wrócą szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Piękniejsze wrócić muszą inaczej do domu nie wpuszczę :lol2:Mam nadzieję że wrócą szybko :rotfl: A może wrzuć próbki wieczorkiem do kompa, to sobie pooglądamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.10.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Powinny przyjechać po 19 znając mnie będę miała dylemat . Mam tylko nadzieję że będzie z czego wybrać bo jak nie to trzeba wziąść urlop i szukać na cito materiału. Próbnik wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Buszując po angielskich stronach z lampami, natknęłam się na takie cudo... Teacup Table Lamp (design by Laura Ashley). Dla mnie bomba:lol2: http://3.bp.blogspot.com/_schtd5RphwI/TMNFct24jHI/AAAAAAAACbU/XsTHxis30jc/s400/860093_whi_b.jpg Kochana, jak Ci się podoba, to nie ma co wzdychać do angileskich stron;) Tylko biegnij do FLO, tam mają podobne za 150 zł. Właśnie ostatnio w Złotych Tarasach też się nią zachwycałam:lol2: Chciłam wam nawet pokazać, ale na stronie u nich nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.10.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Chętnie mrówko, tylko gdzie jest Twoja galeria :eek: Zniknęła? Nie masz nic w stopce... Moja stopka działała tylko 3 dni a potem zniknęła:???: potem była i znowu zniknęła Galeria 2+2na 51m Lampa z serii Gillenia - Candellux Edytowane 20 Października 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 anbama- wpadnę wieczorkiem na oglądanie próbek:yes: Madziu dzięki za info:hug:-Ty to oblatana jesteś, phi Matka Polka:lol2: Ale lampka fajna, w sam raz do którejś z sypialni:D Mrówka- zaraz pędzę, a w sprawie stopki poproś adminkę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 20.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Aga próbki już som:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts