Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I ja ! Ale u mnie do szafek nocnych to ho hooooo i jeszcze troszkę :).

Ani się obejrzysz i też będziesz szukać, yokasiu:p:lol2:

słońce, szafki będą zdecydowanie w patynowanym srebrze:yes: Biały odpada, właśnie ze względu na kolor drzwi do garderoby:)

Pysiaczku- tak się cieszę, że fiolet:wave: Będzie super:yes::D

jejka, a ja te lampki przegapiłam:o w ogóle nie wiedziałam o czym gadacie od pewnego czasu:lol2:

Bo ty kochana ostatnio za dużo w garach siedzisz:lol2::lol2: Popraw się:mad::hug:

Amtla wszystkich cen nie pamiętam, ale bardzo tanie nie były. Ceny od 300-500 w górę, może jedna była tańsza. Nie zależy mi na dopasowaniu z górną, bo górny będzie żyrandol:cool: Sporo jest podobnych tu http://www.lumina.sklep.pl/oswietlenie-wnetrzowe/lampki-stolowe/stolowe-glamour/

Mrówka, to na pewno to samo? Daj namiar, porównamy:yes::D

Buszując po angielskich stronach z lampami, natknęłam się na takie cudo... Teacup Table Lamp (design by Laura Ashley). Dla mnie bomba:lol2:

http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/368481862.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1319070552&Signature=H0%2FrIcOxU%2BqMHKEkPmozpGKudMo%3D

Edytowane przez agawi74

Oj Aga szalejesz dziewczyno tyle się tu teraz u Ciebie dzieje. Moje zdanie odnośnie lampek, tak jak większość głosuję na 1i5.

Przyszłam się pochwalić, ze moje meble z holu wczoraj pojechały do renowacji............wreszcie:D

Tapicerka jeszcze na 100% nie zaklepana napewno będzie gładka i jasna, dzisiaj wieczorem mam dostać jeszcze resztę próbek bo coś wkońcu muszę wybrać:yes:Te Twoje plusze chodzą mi po głowie:lol2:

"Mrówka, to na pewno to samo? Daj namiar, porównamy"

jest u mnie na stronie w galerii, można wejść i porównać :)Nie chce wklejać u Ciebie moich domowych zdjęć.

Chętnie mrówko, tylko gdzie jest Twoja galeria :eek::eek::eek: Zniknęła? Nie masz nic w stopce...:(

Oj Aga szalejesz dziewczyno tyle się tu teraz u Ciebie dzieje. Moje zdanie odnośnie lampek, tak jak większość głosuję na 1i5.

Przyszłam się pochwalić, ze moje meble z holu wczoraj pojechały do renowacji............wreszcie:D

Tapicerka jeszcze na 100% nie zaklepana napewno będzie gładka i jasna, dzisiaj wieczorem mam dostać jeszcze resztę próbek bo coś wkońcu muszę wybrać:yes:Te Twoje plusze chodzą mi po głowie:lol2:

Dzięki Anetko za głosik w sprawie lamp:) Bardzo się cieszę, że wysłałaś mebelki w daleką podróż:lol2:

Wrócą młodsze i piękniejsze:D Jestem za pluszem, albo inną mięciutką i mięsistą tkaniną:yes::)

Dzięki Anetko za głosik w sprawie lamp:) Bardzo się cieszę, że wysłałaś mebelki w daleką podróż:lol2:

Wrócą młodsze i piękniejsze:D Jestem za pluszem, albo inną mięciutką i mięsistą tkaniną:yes::)

Piękniejsze wrócić muszą inaczej do domu nie wpuszczę :lol2:Mam nadzieję że wrócą szybko

Buszując po angielskich stronach z lampami, natknęłam się na takie cudo... Teacup Table Lamp (design by Laura Ashley). Dla mnie bomba:lol2:

Kochana, jak Ci się podoba, to nie ma co wzdychać do angileskich stron;) Tylko biegnij do FLO, tam mają podobne za 150 zł. Właśnie ostatnio w Złotych Tarasach też się nią zachwycałam:lol2: Chciłam wam nawet pokazać, ale na stronie u nich nie znalazłam.

Chętnie mrówko, tylko gdzie jest Twoja galeria :eek::eek::eek: Zniknęła? Nie masz nic w stopce...:(

Moja stopka działała tylko 3 dni a potem zniknęła:???: potem była i znowu zniknęła :) Galeria 2+2na 51m

Lampa z serii Gillenia - Candellux

Edytowane przez mrówka75