agawi74 23.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Anetko, a kradnij sobie ile chcesz:yes: hmm, jakby Cię tu motywować do gotowania i pieczenia? Spróbuj- może polubisz, to naprawdę fajna zabawa i frajda, że się coś samemu- to tak jak z samodzielnym odnawianiem mebli, tylko efekt zdecydowanie krótszy:lol2: Kubełku, zaraz pędzę do Ciebie na te czekoladowe cuda:D Beatko dzięki:hug: Miałam nadzieję, że zrobisz podobne:D Maduś, też bardzo dziękuję Do końcowego efektu sypialni jeszcze ho hooo ale małymi kroczkami... Pysiaczku, wirtualne nie tuczą także obżeraj się do woli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Weekend pracowity, bo zrobiliśmy ostateczne porządki w ogrodzie. Trawka skoszona, dalie i kany wykopane. Resztę cebul wsadziłam. Nie okryłam jeszcze roślin agrowłókniną, bo na razie za ciepło. Znalazłam karnisze do sypialni- będą prawdopodobnie w tym stylu. http://www.a-s.nazwa.pl/allegro/19_chrom_chrom_beluna.jpg http://www.a-s.nazwa.pl/allegro/19_chrom_chrom_clarex.jpg Dziewczyny, mam prośbę. Chciałabym zlokalizować jakieś fajne zasłony do sypialni z satyny lub tafty. Ponieważ na razie tylko do sypialni, to chciałabym coś gotowego, a nie zawracać sobie głowę szyciem na jedno okno. Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsca z gotowymi zasłonami? Ja jestem kompletna noga, jeżeli chodzi o dekoracje okienne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.10.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Aga, przyznaję się - zakosiłam przepisiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Aga, przyznaję się - zakosiłam przepisiki Moniko, koś ile wlezie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.10.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 jak mogę podpowiedzieć odnośnie karniszy to nie bierz tych drugich - ja je zamówiłam i wymieniłam na te z kula bo są dużo efektowniejsze można by pomysleć że te z kulą to oklepane ale na pewno ładniejsze a do zasłon to byłam wczoraj w LM i mają tydzień dekoracji i jest duuuuuuuuuuuuuuuuuży wybór zasłon w bardzo atrakcyjnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 jak mogę podpowiedzieć odnośnie karniszy to nie bierz tych drugich - ja je zamówiłam i wymieniłam na te z kula bo są dużo efektowniejsze można by pomysleć że te z kulą to oklepane ale na pewno ładniejsze [ATTACH=CONFIG]80853[/ATTACH] a do zasłon to byłam wczoraj w LM i mają tydzień dekoracji i jest duuuuuuuuuuuuuuuuuży wybór zasłon w bardzo atrakcyjnych cenach Zuzanko z nieba mi spadłaś! Bardzo dziękuję za info i fotkę:hug: Ja raczej skłaniałam się ku tym kulom, a teraz to już jestem pewna:D Śliczny ten karnisz- u mnie w sypialni będzie wersja w chromie:) Do Leroya wybierzemy się w sobotę- mam nadzieje, ze zdążę na jakieś promocje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Qrczę, strasznie mały wybór z tych gotowych zasłon. Póki co znalazłam to, dwie pierwsze to zwykła tafta, a trzecia to francuski blackout;) http://decorativa.sklep.pl/galeria/zas%20top%20clasic%20srebro.JPEG http://decorativa.sklep.pl/galeria/zaslona%20stalowy_m.jpg http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/74/16/92/1874169273 http://img811.imageshack.us/img811/424/zaslonaoccultant551col9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.10.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja o zasłonach jeszcze nic nie wiem:no: Nie pomogę Ale z chęcią posłucham na przysłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ale z chęcią posłucham na przysłość Ja też, bo zielona jestem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.10.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 aguś.widzę ,że zamiast spać to Ty urządzasz....z tymi zasłonami to może poczekaj ,aż ci łóżko przywiozą,bo rozumiem ,ze te zasłony to do sypialni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2011 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 aguś.widzę ,że zamiast spać to Ty urządzasz....z tymi zasłonami to może poczekaj ,aż ci łóżko przywiozą,bo rozumiem ,ze te zasłony to do sypialni??? Hej Beatko, jesteś nareszcie:hug:Jak się udał zlocik? Tak, tak te zasłonki to do sypialni. Mam próbkę tego materiału na łózko, więc może uda mi się coś dobrać... w sobotę jadę na łowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.10.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Było super .... niezapomniane przeżycie ! sporo nas dojechało z czego się bardzo uciszyłam...odżyły wspomnienia.eccchchchUdanych łowów zasłonowych życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2011 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To fajnie, że się udał Co do zasłon, to dopiero robię rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.10.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 W lm mają ostatnio dość ciekawe tkaniny ,na pewno coś wybierzesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2011 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No właśnie zuzanka też mi to pisała:) Jak nie, to będę szyła:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.10.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a kolorystycznie to pewnie będziesz chciała zgrać z tapicerką łóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Nooo, Ty to mnie znasz Beatko Tylko myślę o satynie lub tafcie- ciekawe czy dorwę taki odcień jak łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 agawi wydaje mi się, że do tej jasnej szarości łóżka na pewno dobierzesz coś z zaslon. W Leroyu faktycznie mają ich spory wybór (tych gotowych), więc szansa jest spora. Sama chętnie bym się wybrała skoro mają tydzień dekoracji i są jakieś promocje, ale czy ktoś wie ile to potrwa? Bo jak tydzień to obawiam się, że oferta weszła w sobotę i może być tylko do piątku na sklepie. Ja muszę zapolować na jakieś firanki do salonu bo tymczasówki coś nie podeszły mężowi Aguś te co pokazałaś znalezione na necie bardzo fajne, szczególnie ten blackout - do sypialni fajne takie zaciemnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.10.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Aguśka co do zasłon to ja tylko będę kibicować i podpatrywać ( u mnie jest mało zasłonek )..... O ciastkach nic nie będę pisać KUSICIELKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 A ja na szybko podkradam przepis na ciastka do siebie bo jeszcze trochę a mi się całkiem zawieruszą i zapomnę zrobić oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts