agawi74 25.10.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Bo jak tydzień to obawiam się, że oferta weszła w sobotę i może być tylko do piątku na sklepie. Oby nie, bo do piątku to nie mam szans tam być Dopiero w sobotę. Może jednak coś będzie fajnego? Pysiaczku te blackouty są dość drogie, bo na jedno okno koszt ok. 500 zł a ja w sumie nie potrzebuję zaciemniających, bo mamy rolety zewnetrzne. Te zasłony będą pełniły funkcję u nas wyłącznie dekoracyjną. Ale masz racje, że są piękne:rolleyes: Ty na pewno też coś znajdziesz fajnego:wiggle: A przepisik podkradaj sobie ile tylko chcesz:D Mam nadzieję, że zrobisz i się pochwalisz w swojej nowiutkiej galerii:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Aguśka co do zasłon to ja tylko będę kibicować i podpatrywać ( u mnie jest mało zasłonek )..... O ciastkach nic nie będę pisać KUSICIELKO Andżeliko kto jak kto, ale Ty masz już doświadczenie w tych różnych zasłonkach- a to w sypialni a to roletki w kuchni:wiggle: U mnie okna są gołe i wesołe:lol2: A ciasteczka zrób, nie pożałujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.10.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Aga przyszłam spytać do Ciebie bo pewnie będzie szybciej powiedz mi czy ten pierwszy mataeriał w próbniku to aby w żółty nie wpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Aga przyszłam spytać do Ciebie bo pewnie będzie szybciej powiedz mi czy ten pierwszy mataeriał w próbniku to aby w żółty nie wpada? Anetko, muszę Cię zmartwić, bo lekkomyślnie zamówiłam tylko te kolory, które mnie interesowały. Ale zaraz spytam Beauty, ona miała wszystkie kawałki chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Salon w toskańskim stylu (chociaż moim zdaniem nie do końca) ale i tak jest ładny:) Fota z najnowszej Werandy http://www.weranda.pl/images/articles/big/13876_1318417616.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.10.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Eee mnie to w sumie obojętnie w jakim to stylu ważne ,że piękne tam i to się liczy we wnętrzu. Ciekawią mnie te zasłony ja poszłabym w coś kości słoniowej , byłoby jak dla mnie lekko . Ale to Twój dom i to Ty wybierasz a ja pocieszę oko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Piękny salon! Cudowny! Aga jak tylko upiekę ciasteczka (a myślę, że to będzie w weekend) to na pewno się pochwalę A jeśli chodzi o zasłony zaciemniające to masz rację - skoro masz rolety to zbędny wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Eee mnie to w sumie obojętnie w jakim to stylu ważne ,że piękne tam i to się liczy we wnętrzu. Ciekawią mnie te zasłony ja poszłabym w coś kości słoniowej , byłoby jak dla mnie lekko . Ale to Twój dom i to Ty wybierasz a ja pocieszę oko:D Masz rację, co do wnetrza powyżej kubełko, tylko czasami trochę mnie drażni jak ktoś wprowadza czytelników w błąd:bash: A odnośnie zasłon, to będą w szarości z lekkim połyskiem, bo sypialnie ma być lekko glamour:wiggle: Czyli jesteś bliska koloru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Piękny salon! Cudowny! Aga jak tylko upiekę ciasteczka (a myślę, że to będzie w weekend) to na pewno się pochwalę Też mi się ten salonik podoba pysiaczku- bardzo fajne zestawienie kolorków:) A na ciacha czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.10.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Aga też mi to przyszło do głowy jak czytałam ostatnią werandę Cały domek bardzo fajny ale z toskanią to mi się ten styl nie kojarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Aga też mi to przyszło do głowy jak czytałam ostatnią werandę Cały domek bardzo fajny ale z toskanią to mi się ten styl nie kojarzył Ano właśnie Anetko To kompletnie nie ten styl... Dobrze, że też tak uważasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.10.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Szarości z lekkim połyskiem???Pokaż, wybrałaś już tkaninę??? A ten salon z Werandy kojarzy mi się nieco z francuskimi naleciałościami, ale nie z Toskanią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Sharlotko, jeszcze nie wybrałam. Najchętniej chciałabym gotową zasłonę, bo chodzi tylko o jedno duże okno w sypialni. Ale jak nic nie znajdę, to będę szyła:) W sobotę jadą na łowy;) A z tym salonem to się w pełni z Tobą zgadzam:yes: Do toskańskich klimatów mu daleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.10.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Wkleiłam u siebie paluch wiedźmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Wkleiłam u siebie paluch wiedźmy Zaraz lecę, dzięki:) Ooo i tym samym mi przypominiałaś, że helloween już blisko... Też muszę wkleić ten przepisik:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 No dobra girls, kubełka mi przypomniała o tych paluchach... Oto przepisik:) PALUCHY WIEDŹMY Składniki: 225 g miękkiego masła 3/4 szklanki cukru pudru 1 jajko 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii 1 łyżeczka ekstraktu z migdałów 2 i 2/3 szklanki mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka soli 3/4 szklanki obranych migdałów Wszystkie składniki (oprócz migdałów) zmiksować i zagnieść. Ciasto owinąć w folię i włożyć do lodówki na 30 minut. Wyjąć ciasto, formować palce (powinny być trochę cieńsze od Waszych palców - w piekarniku urosną), na końcu wciskając migdał (może być przecięty na pół, by paznokcie były cieńsze) w miejsce paznokcia. Piec około 10 minut w temperaturze 200ºC . Studzić na kratce. Smacznego ? http://kidsfunreviewed.com/wp-content/uploads/2008/09/witches-finger-cookies.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ło matko ,jakie straszne!!!:omam w sobotę gości ,to może je upiekę ,ale będzie czad!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Zrób, zrób szok murowany:lol2: Tylko nie zapomnij użyć czerwonego lukru do paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.10.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jeszcze pouciekają zanim się dobrze rozsiądą:lol2:a można użyć zamiast lukru marmelady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 :rotfl: Myślę, ze możesz użyć Beatko twardą marmeladę, np. różaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts