Beauty 26.10.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Spróbuję....ale będzie radocha ,już się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.10.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dziewczyny to ciasto wyjęte z lodówki jest o niebo lepsze na drugi dzień . Jak mi się uda to zrobię za parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ja jadłam z czerwoną marmoladą/dzemem i były bardzo smaczne ale przyznam że jakoś tak dziwnie się czułam jak brałam do ust, ale po zasmakowaniu nie miałam żadnych hamulcy:) wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.10.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Sharlotko, jeszcze nie wybrałam. Najchętniej chciałabym gotową zasłonę, bo chodzi tylko o jedno duże okno w sypialni. Ale jak nic nie znajdę, to będę szyła:) W sobotę jadą na łowy;) Wczoraj mama była w LM to wysłałam ją na przeszpiegi w sprawie moich firan ale nic z gotowych w woalu to nie było. Także raczej będę musiała szyć, ale to myślę, że na wiosnę Zasłon za to było całkiem sporo gotowych No dobra girls, kubełka mi przypomniała o tych paluchach... Oto przepisik:) No tego...upiorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.10.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Straszne te paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 za.... są te paluchy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.10.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 :lol2: Aguśka......zrobię takie paluchy młodemu na urodziny i nie będę mówiła co takiego piekę ... dzieciaki będą w szoku ................................ super pomysł !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Agawi, mam ogromniastą prośbę: właśnie prztargałam do domu blachę do muffinek i szukam twojego przepisu a nie mam czasu wertować wszystkich stron twoich komentarzy a że jesteś mistrzynią muffinek to przyleciałam prosto do ciebie bo googlarka zbyt dużo wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Kubełko naprawdę? dopiero na drugi dzień? Zuzanko, dzięki i zaraz dam Ci muffinkowy przepisik;) Pysiaczku dziękuję za info w sprawie LM. W sobotę jedziemy:wiggle: yokasta a właśnie, że paluchy fajne som mrówka- no chociaż jedna się zna i nie boi:lol2: Andżeliko myślę, że to świetny pomysł. Dzieciaki lubią takie straszne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Przypominam przepis na czekoladowe muffiny dla zuzanki A tak swoją drogą, to żeśmy się zgrały zuza, bo ja dzisiaj też robię. Mój luby ma urodziny, a nie lubi tortów, więc będzie miał muffinki:wiggle: Suche: 250g mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 175 g cukru 0,5 łyżeczki sody 3 łyżki kakao tabliczka gorzkiej czekolady (lub czekoladowych chipsów) Mokre: 250 ml mleka 3/4 szklanki oleju łyżka aromatu waniliowego 2 jajka Przygotowanie: Włączyć piekarnik na 200 stopni. Składniki wymieszać w osobnych miskach, następnie mokre wlać do suchych. Wkładać ciasto do wysokości 3/4 foremki. Piec przez 15-20 minut w 200 stopniach. Studzić na kratce. Prościzna, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Przypominam przepis na czekoladowe muffiny dla zuzanki A tak swoją drogą, to żeśmy się zgrały zuza, bo ja dzisiaj też robię. Mój luby ma urodziny, a nie lubi tortów, więc będzie miał muffinki:wiggle: Suche: 250g mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 175 g cukru 0,5 łyżeczki sody 3 łyżki kakao tabliczka gorzkiej czekolady (lub czekoladowych chipsów) Mokre: 250 ml mleka 3/4 szklanki oleju łyżka aromatu waniliowego 2 jajka Przygotowanie: Włączyć piekarnik na 200 stopni. Składniki wymieszać w osobnych miskach, następnie mokre wlać do suchych. Wkładać ciasto do wysokości 3/4 foremki. Piec przez 15-20 minut w 200 stopniach. Studzić na kratce. Prościzna, co? siem okaże jak nie to kury zjedzą cholercia a gdzie ja kury kupię tzn że muszą mi wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.10.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Muffinki pycha są i robi się je w trymiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.10.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Zuzanka: mnie daj Ostatnie hobby mojego dwulatka to właśnie karmienie kur i indyków u sąsiadki:) jak woła am i pokazuje w jej kierunku, to bierzemy płatki i idziemy im rzucać przez siatkę. A Młody ma wielką radochę, bo jak krzyczy na indory, to mu odpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 siem okaże jak nie to kury zjedzą cholercia a gdzie ja kury kupię tzn że muszą mi wyjść Wierzę w Ciebie, zuza:lol2: A nie zapomnij się pochwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Muffinki pycha są i robi się je w trymiga pysiaczek dobrze prawi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 A Młody ma wielką radochę, bo jak krzyczy na indory, to mu odpowiadają :rotfl: To mus być niesamowity widok:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.10.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 wrażenia zapewnione: zarówno wizualne jak i akustyczne:) (bo młody wydziera się na pełen regulator, a indory też nie pozostają w tyle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 To jakoś go nagraj nihiru, będzie pamiątka jak ta lala za parę lat:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 po robocie muffinki są już na stole - do jednej części dodałam nutellę, a drugie naszprycowałam konfiturą malinową i polałam rozpuszczoną mocną czekoladą ale przy pierwszym pieczeniu mam wrażenie że się przepiekły bo wierch jest dziwnie lekko twardawy drugie są już całe mięciutkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 zuza, brzmi świetnie! Ja z nutellą nigdy nie robiłam, ale to jest myśl. Moje też są już gotowe, ale klasyczne z kawałkami czekolady. A ile je piekłaś? Wierzch zawsze jest lekko twardawy, także się nie stresuj:no: Pędzę do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts