Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo francuckie też uwielbiam, ja robię koperty z różnym nadzieniem, mniam:D

A białe karnisze gdzieś widziałam, tylko drogie były. Zaraz poszukam i dam Ci znać;)

Białych w sumie potrzebuje jeden, góra dwa, to przełknę cenę:p

Dostaję wściku du... na 3 tyg. przed przeprowadzką:rolleyes: Obiecałam sobie kiedyś, że przeprowadzę się jak już wszystko będzie, no prawie wszystko, w oknach coś będzie wisieć i narzuty z poduszkami będą na łóżkach :o a tu się nie zapowiada:o;)

Białych w sumie potrzebuje jeden, góra dwa, to przełknę cenę:p

Wkleiłam u Ciebie namiar na białe:)

Obiecałam sobie kiedyś, że przeprowadzę się jak już wszystko będzie, no prawie wszystko, w oknach coś będzie wisieć i narzuty z poduszkami będą na łóżkach :o a tu się nie zapowiada:o;)

H, hi jak też tak myślałam... A tu mieszkamy ponad roki i dopiero rozglądam się za zasłonami i to nie na wszystkie okna...:bash: Niestety dom to skarbonka i zawsze jest coś pilniejszego, a to ogrodzenie, a to ogród, napęd do bramy, kostka itd:sick:

Trzymam kciuki za Waszą przeprowadzkę (11.11 pamiętam:yes::lol2:)

O Jezusiczku jakie one piękne a to wejście :o , jeżeli już będę mieć kiedykolwiek tapetę to tylko taką . Jednak w tej chwili bardziej skłonna jestem ku jaśniejszej bo łóżko będę robić z grubych belek , a zagłówek wysoki jaśniutki i najlepiej pikowany. Chcemy sami się z tym pobawić więc pewnie efekt nie będzie tak spektakularny jak gotowiec , a moje aktualne łóżko z Vox-u zostawię u mamy... zresztą ostatniej niedzieli urządziłam sobie już u niej sypialkę bo niestety będę nocować tam ok. trzech razy w tygodniu ....buuuu

Pięknie u Ciebie bez dwóch zdań , posiedzę i poczekam na resztę sypialki , jak zgłodnieję to podjem popkornu:popcorn:

Czasem wszystko zmieniłabym w domu ;)

agawi super te muffinki Ci wyszły :yes: Ja dziś już nie dałam rady bo byliśmy na zakupach ale jutro coś machnę na szybko chyba ;)

My też mieszkamy już prawie rok, a jeszcze nie wszystko skończone :no: Także spokojnie, wszystko w swoim czasie a najważniejsze, że jest na czym spać :lol2:

Kubełku dzięki:hug:Jak wiesz ta tapeta jest dostępna również w wersji jaśniejszej, więc...;) Podziwiam, że sami chcecie pikować łóżko, będę obserwowała z zaciekawieniem:yes::D Ja też czasami zmieniłabym wszystko. Dlatego potrzebuję jeszcze jednego domu:rotfl:

Gosiek, bardzo dziękuję.:hug: Tak te drzwi od garderoby były robione na zamówienie przez naszego stolarza, który robił też wszystkie drzwi w całym domu, tylko w innym kolorze;) A na tapetę - jakąkolwiek namawiam, bo bardzo ociepla wnętrze:wiggle:

Sharlotko- częstuj sięhttp://emoty.blox.pl/resource/000672828.gif

Beatko, nie wykańczaj się tylko zakasaj rękawki i zrób koniecznie, bo pychotka:p;)

Pysiaczku w takim razie czekam na coś jutro:p:D Odnośnie wykończenia, to ja raczej nie lubię się śpieszyć, czasami wolę dozbierać i mieć to co chcę, bo z doświadczenia wiem, że ciężko później jest coś wymienić...;)