agawi74 27.10.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Wyrosły dzisiaj jak głupie:lol2: Jeszcze cieplutkie stygną sobie:wiggle: http://img850.imageshack.us/img850/9000/dsc02688f.jpg http://img18.imageshack.us/img18/5725/dsc02691d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał moje konsumowali jeszcze ciepłe - mam nadzieję że ich brzuchy nie rozbolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Noo trzeba uważać na ciepłe:yes: Ale musisz przyznać, że robi się je błyskawicznie. Można upiec w tym samym czasie jak goście jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 O raaaany! a ja zajrzałam na szybko żeby zapytać o namiar na karnisze które wkleiłaś kilka stron wcześniej, a tu takie smakowite ciasteczka mym oczom się ukazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dzięki MarJelkohttp://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Zachęcam do zrobienia:pA karnisze są z Allegro- cena zależy od ich grubości i długości http://allegro.pl/karnisze-diamand-karnisz-pojedynczy-19-mm-200-cm-i1868335828.htmlhttp://allegro.pl/karnisze-luxor-karnisz-pojedynczy-krysztal-280-cm-i1875718979.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dzięki za namiar:) Właśnie zamierzam robić z ciasta francuskiego ala zapiekanki:p Muffinki nie dziś ale zrobię na dniach moje dzieci wprost przepadają za nimi. Szkoda że nie ma czarnych i białych karniszy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ooo francuckie też uwielbiam, ja robię koperty z różnym nadzieniem, mniam:D A białe karnisze gdzieś widziałam, tylko drogie były. Zaraz poszukam i dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ooo francuckie też uwielbiam, ja robię koperty z różnym nadzieniem, mniam:D A białe karnisze gdzieś widziałam, tylko drogie były. Zaraz poszukam i dam Ci znać Białych w sumie potrzebuje jeden, góra dwa, to przełknę cenę Dostaję wściku du... na 3 tyg. przed przeprowadzką Obiecałam sobie kiedyś, że przeprowadzę się jak już wszystko będzie, no prawie wszystko, w oknach coś będzie wisieć i narzuty z poduszkami będą na łóżkach a tu się nie zapowiada:o;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Białych w sumie potrzebuje jeden, góra dwa, to przełknę cenę Wkleiłam u Ciebie namiar na białe:) Obiecałam sobie kiedyś, że przeprowadzę się jak już wszystko będzie, no prawie wszystko, w oknach coś będzie wisieć i narzuty z poduszkami będą na łóżkach a tu się nie zapowiada:o;) H, hi jak też tak myślałam... A tu mieszkamy ponad roki i dopiero rozglądam się za zasłonami i to nie na wszystkie okna... Niestety dom to skarbonka i zawsze jest coś pilniejszego, a to ogrodzenie, a to ogród, napęd do bramy, kostka itd:sick: Trzymam kciuki za Waszą przeprowadzkę (11.11 pamiętam:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.10.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Agawi jakie mufffinyyy mi nigdy tak nie rosną , a masz do nich taką specjalną blaszkę bo ja nie ? A tak właściwie wpadłam zapytać się o tą piękną tapetę , Pysiaczek mi podpowiedziała ,że masz a ja nie pamiętam na której stronie... proszę przypomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Kubełko, blaszka do muffin jest niezbędna:yes: Myślę, że jej brak to powód czemu Ci nie wyrastają Tak, mam tą tapetę ale ja mam w kolorze fioletu z szarym, a pysiaczek ma jaśniutkoszarą. Zaraz poszukam fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Tapeta dla Kubełki Sorki za jakoś, ale nie mam lepszego póki co:no: http://img522.imageshack.us/img522/7997/dsc02032k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.10.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Niezły numer:p, miałam mieć identyczną u siebie w sypialni tapetę, o łóżku i szafkach nie wspomnę, bo już wiesz że też planowałam takie:rotfl: Naprawdę nie mogę doczekać się tej twojej sypialni, będzie taaka moja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.10.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 O Jezusiczku jakie one piękne a to wejście , jeżeli już będę mieć kiedykolwiek tapetę to tylko taką . Jednak w tej chwili bardziej skłonna jestem ku jaśniejszej bo łóżko będę robić z grubych belek , a zagłówek wysoki jaśniutki i najlepiej pikowany. Chcemy sami się z tym pobawić więc pewnie efekt nie będzie tak spektakularny jak gotowiec , a moje aktualne łóżko z Vox-u zostawię u mamy... zresztą ostatniej niedzieli urządziłam sobie już u niej sypialkę bo niestety będę nocować tam ok. trzech razy w tygodniu ....buuuu Pięknie u Ciebie bez dwóch zdań , posiedzę i poczekam na resztę sypialki , jak zgłodnieję to podjem popkornu:popcorn: Czasem wszystko zmieniłabym w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.10.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 agawi skąd takie drzwi się bierze przecudnej urody. Czy to robota na zamówienie? Tapetę podobną wczoraj macałam i może się pokusimy o kawałek ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.10.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Agawi, jakie muffinki bajeczne!!!!! Daj parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 No i pięknie...znowu przepisy....ja się wykończę!!!:) I znowu muszę skopiować, "coby" mi nie umknął:) A muffinki wyglądają tak pysznie, że się ośliniłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.10.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 agawi super te muffinki Ci wyszły Ja dziś już nie dałam rady bo byliśmy na zakupach ale jutro coś machnę na szybko chyba My też mieszkamy już prawie rok, a jeszcze nie wszystko skończone Także spokojnie, wszystko w swoim czasie a najważniejsze, że jest na czym spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Naprawdę nie mogę doczekać się tej twojej sypialni, będzie taaka moja.... :hug:no i moja chyba też, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Kubełku dzięki:hug:Jak wiesz ta tapeta jest dostępna również w wersji jaśniejszej, więc... Podziwiam, że sami chcecie pikować łóżko, będę obserwowała z zaciekawieniem:yes: Ja też czasami zmieniłabym wszystko. Dlatego potrzebuję jeszcze jednego domu:rotfl: Gosiek, bardzo dziękuję. Tak te drzwi od garderoby były robione na zamówienie przez naszego stolarza, który robił też wszystkie drzwi w całym domu, tylko w innym kolorze;) A na tapetę - jakąkolwiek namawiam, bo bardzo ociepla wnętrze:wiggle: Sharlotko- częstuj sięhttp://emoty.blox.pl/resource/000672828.gif Beatko, nie wykańczaj się tylko zakasaj rękawki i zrób koniecznie, bo pychotka:p;) Pysiaczku w takim razie czekam na coś jutro:p:D Odnośnie wykończenia, to ja raczej nie lubię się śpieszyć, czasami wolę dozbierać i mieć to co chcę, bo z doświadczenia wiem, że ciężko później jest coś wymienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts