aneta s 03.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aga piekna to upiecie zaslonki, tzn ta niby falabanka, bedzie super u Ciebie wygladalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 aga chyba o to Ci chodzi http://www.youtube.com/watch?v=n4v0xxIu-uA Jezuuuu, nie wiem czy o to... to jest zbyt skomplikowane dla mnie:cry: Ale dzięki słońce Znalazłam jeszcze określenie zasłona na kanale z grzywką http://www.dekoria.pl/offer/product/116/0/438/Zaslona-na-kanale-z-grzywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aga piekna to upiecie zaslonki, tzn ta niby falabanka, bedzie super u Ciebie wygladalo! Dzięki Anetko Będzie ładnie, jak uporam się z wytłumaczeniem krawcowej o co mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Jezuuuu, nie wiem czy o to... to jest zbyt skomplikowane dla mnie:cry: Ale dzięki słońce Znalazłam jeszcze określenie zasłona na kanale z grzywką http://www.dekoria.pl/offer/product/116/0/438/Zaslona-na-kanale-z-grzywka moja krawcowa mówi że mam zasłonkę z grzebieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 moja krawcowa mówi że mam zasłonkę z grzebieniem Dobra zuza, tego będę się trzymać. Grzebień lub grzywka i tylko spokój mnie uratuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dobra zuza, tego będę się trzymać. Grzebień lub grzywka i tylko spokój mnie uratuje... i nie bój się agrafek ja mam zasłonki na nich i to jest super rozwiązanie zawsze w tym samym miejscu co ułtatwia ponowne założenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.11.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 piszą że te haczyki zaczepia się na kółka od karnisza, tak? zuz@nka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Zuza, ja chyba przyjdę do Ciebie na korepetycje:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 piszą że te haczyki zaczepia się na kółka od karnisza, tak? zuz@nka? tak i to jest super bo ja przy pierwszym zawieszeniu perfekcyjnie ustawiam agrafki względem kółek co później ułatwia ich ponowne załóżenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Zuza, ja chyba przyjdę do Ciebie na korepetycje:o ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to kiedy??? Dzięki kochana:hug:Może kiedyś się uda... Dlaczego tak daleko mieszkasz ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dzięki kochana:hug:Może kiedyś się uda... Dlaczego tak daleko mieszkasz ode mnie? jak daleko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to jest na samochód !!!!!! pokonujesz Wisłę i mały myk i jesteś - po drodze do Milanówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 jak daleko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to jest na samochód !!!!!! pokonujesz Wisłę i mały myk i jesteś - po drodze do Milanówka Tylko wciąż czasu mało... może teraz będzie więcej, jak skończył się sezon ogródkowy. Właśnie, znajomi w Milanówku też czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Tylko wciąż czasu mało... może teraz będzie więcej, jak skończył się sezon ogródkowy. Właśnie, znajomi w Milanówku też czekają... no widzisz dwie pieczenie przy jednym ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 no widzisz dwie pieczenie przy jednym ogniu :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 :yes: nie wymigasz się kiwaniem trzymam kalendarz w ręku i czerwony pisak więc podawaj szybko datę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 nie wymigasz się kiwaniem trzymam kalendarz w ręku i czerwony pisak więc podawaj szybko datę !!! Zuza, nie wiem, bo nie jestem jeszcze z nimi umówiona:no: W ten weekend mamy zaległe urodziny lubego, a za tydzień wyjazd;) No sama widzisz, dam Ci znać jak dogadamy się z Milanówkiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Zuza, nie wiem, bo nie jestem jeszcze z nimi umówiona:no: W ten weekend mamy zaległe urodziny lubego, a za tydzień wyjazd;) No sama widzisz, dam Ci znać jak dogadamy się z Milanówkiem:wiggle: jak dobrze że ten Milanówek jest w zanadrzu bo pewnie czekałabym i czekałabym...i czekałabym i wcale nie wiem czy się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 jak dobrze że ten Milanówek jest w zanadrzu bo pewnie czekałabym i czekałabym...i czekałabym i wcale nie wiem czy się doczekam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.11.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 agwi, a ty wiesz, że ja chyba będę miała podobnie szyte zasłony w sypialni, mam nawet fote, chcesz zobaczyć? Miałam nawet dzisiaj jechać zamówić, ale przełożyłam na jutro:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts