agawi74 03.11.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 TAK! Dawaj Marjelko:yes: Kolejna podobna rzecz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.11.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 TAK! Dawaj Marjelko:yes: Kolejna podobna rzecz:wiggle: Już o tym nie wspomniałam, te sypialnie nasze to naprawdę mogły być identyczne:lol2: Fotka robiona tel. w eurofiranach, u mnie będzie ta sama tkanina, tylko w innej kolorystyce, na zewnątrz bardziej matowa i ma takie paski plisowane, kolor prawdopodobnie ciemny fioletowo-wrzosowy, od spodu podszyta błyszczącym grafitem. Też takie długie jak na zdjęciu, opadające na podłogę, tak samo wywinięte i sznur ten sam co na fotce. http://img695.imageshack.us/img695/5475/20110916122442.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img830.imageshack.us/img830/8664/20110916122633.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 O Matko:jawdrop: CUDNE! Marjel co to za materiał pamiętasz? Jest śliczny! Ja też chciałam fioletowe zasłony, ale luby się nie zgodził... I będą takie srebrno-szare;) Ok, pędzę teraz na zakupy, ale wrócę wieczorkiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.11.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 To taki ciemny fiolet będzie, jak widać na zasłonie który jest podszyty od wewnątrz zasłony. Szczegóły na temat jaka to tkanina będę wiedziała jutro, na te zasłony czaję się juz od roku, wreszcie nadejszła wiekopomna chwila:p Leć na zakupy a to spożywcze czy wnętrzarskie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 03.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aga ale masz tempo dziewczyno muszę znowu tyle stron przerzucić ale zrobię to z przyjemnością Znalazłam fajny jasny welur w nowej kolekcji Dekomy dokładnie Severin 093 niestety nie mam zdjęcia dzisiaj muszę zadzwonić i zapytać za ile mi zrobią meble w tej tkaninie . Mam też tańszą wersję w podobnej kolorystyce ale to jakaś chińska tkanina i w dotyku to już nie jest to. A teraz idę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dziewczyny powiedzcie mi coś, Wy się znacie... Chcę upiąć te zasłony w taki sposób, żeby karnisz był schowany za tzw falbaną. Dobrze będzie? Czy jest to bardzo kłopotliwe np. przy zdejmowania do prania- czy trzeba rozbierać cały karnisz? Mam podobnie uszyte zasłony (tylko marszczenie ciut inne). Taśmę przyszyłam troszkę niżej i górna falbanka, czyli grzywka (hihi śmieszne określenie) zakrywa karnisz. Karnisz nie jest zdejmowany. Na karniszu są kółka a na nich agrafki, które zaczepiam o taśmę od firanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 03.11.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dorfi fajnie ze wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dorfi fajnie ze wróciłaś Miło, że mnie jeszcze pamiętacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Znalazłam jeszcze określenie zasłona na kanale z grzywką http://www.dekoria.pl/offer/product/116/0/438/Zaslona-na-kanale-z-grzywka http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 To taki ciemny fiolet będzie, jak widać na zasłonie który jest podszyty od wewnątrz zasłony. Szczegóły na temat jaka to tkanina będę wiedziała jutro, na te zasłony czaję się juz od roku, wreszcie nadejszła wiekopomna chwila:p Leć na zakupy a to spożywcze czy wnętrzarskie może? Marta, zasłona będzie super elegancka:rolleyes: Kolor też cudny:yes: Na zakupach byłam spożywczych, bo w sobotę imprezkę urodzinową lubego mamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Mam podobnie uszyte zasłony (tylko marszczenie ciut inne). Taśmę przyszyłam troszkę niżej i górna falbanka, czyli grzywka (hihi śmieszne określenie) zakrywa karnisz. Karnisz nie jest zdejmowany. Na karniszu są kółka a na nich agrafki, które zaczepiam o taśmę od firanki. Znowu te agrafki... Muszę zgłębić temat;) Dzięki Dorfi za info:wiggle:No tak, Ty to sobie sama wszystko uszyjesz:p zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Akurat takie szycie to nic trudnego. Mogę Ci zrobić zdjęcie jak to wygląda od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aga ale masz tempo dziewczyno muszę znowu tyle stron przerzucić ale zrobię to z przyjemnością Znalazłam fajny jasny welur w nowej kolekcji Dekomy dokładnie Severin 093 niestety nie mam zdjęcia dzisiaj muszę zadzwonić i zapytać za ile mi zrobią meble w tej tkaninie . Mam też tańszą wersję w podobnej kolorystyce ale to jakaś chińska tkanina i w dotyku to już nie jest to. A teraz idę czytać Wreszcie się coś dzieje i u mnie:lol2: Anetko bardzo się Cieszę, że znalazłaś tą wymarzoną tkaninę Nie widziałam tej kolekcji Severin, ale jak to nowość to możliwe. Jestem za jakościowo lepszym materiałem:yes: Ciekawe jak Ci wyjdą te mebelki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Akurat takie szycie to nic trudnego. Mogę Ci zrobić zdjęcie jak to wygląda od spodu. Dorotko, jeśli Ci się chce, to bardzo poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Lampa przyszła jedna dzisiaj:wave: Jest cudna, tylko nadal w pudle, bo trzeba ją mocno skrócić- łańcuch ma chyba z 1,80m:o:o Może w weekend luby znajdzie czas i to zrobi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.11.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Wow , no to świetnie ,a która doszła ,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jedną zamówiliśmy Beatko, o taką http://1000lamp.pl/8910-4222-large/mariedal-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.11.2011 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 AAA ,o tej to wiem ,tylko zrozumiałam,ze zamówiłas jeszcze inną.;)piękna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Dzięki:hug: Muszę znaleźć coś jeszcze nad schody, też długiego i raczej w mosiądzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.11.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A może coś w rodzaju latarni? ja cały czas żałuję ,że uległam M ...moje marzenie to taka olbrzymia latarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts