Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tylko kiedy to łóżko będzie?:confused:

Według moich wyliczeń powinno być u Ciebie za tydzień :wiggle:

Fajnie, że żyrandol doszedł :yes:

No a upięcie zasłon wymyśliłaś sobie piękne :o :D

Podoba mi się bardzo ta oberżyna...a może te moje uszaki tak w oberżynkę przerobić ????Co myślisz będzie pasować ????

Aga może już jutro lampa będzie u Ciebie :wiggle: ( sama nie mogę się doczekać, a co dopiero Ty ???? )

Kurcze, ale mam myślenice z tym obiciem :p:P ( chciałam zauważyć, że to przez Ciebie :lol2: ).....

Andżeliko chciałam tylko powiedzieć, że ja czekam na uszaka w takiej oberżynie, więc jakbyś była ciekawa to mam nadzieję, że za dwa tygodnie będę mogła go pokazać :D

Andżeliko chciałam tylko powiedzieć, że ja czekam na uszaka w takiej oberżynie, więc jakbyś była ciekawa to mam nadzieję, że za dwa tygodnie będę mogła go pokazać :D

Chetnie, chętnie tylko szkada, że tak długo ;)

Aga pokaż lampę, bo nie będę mogła spać w nocy ;) i czemu tak długooo ją wieszacie :lol2::D.... oj dzieje się...a co z łóżkiem kiedy będzie ?????

pysiaczku, mąż dzisiaj dzwonił do firmy od łóżka i mają się wyrobić przed długim weekendem 11.11:wiggle::wiggle:

Twój fotelik też pewnie niedługo będzie;) Dzięki za zasłonki:D

yokasiu, dzięki:hug: Lampki jeszcze nie wiem... wczoraj prosiłam Magdę o pomoc, może ona coś fajnego wynajdzie?:rolleyes:

Zuzanko, ja ma 200 stronkę, dziękuję:hug:

Dzięki za prezentację lampy, pięknie wygląda u Ciebie:rolleyes::rolleyes: Ty to masz już prawdziwy dwór:o:o

Mrówko- dziękuję:D Twoja też jest śliczna:wiggle:

Andżeliko- jak to długo wieszamy?:o dopiero wczoraj wieczorem kurier przyniósł, jutro mamy gości, nie wiem czy luby zdąży. Trzeba skrócić cały kabel i łańcuch, bo lampa ma ze 2 metry oraz wywiercić dziurę na hak:p Ale.. właściwie to prezentacja już jest zrobiona przez zuzę:lol2: więc może ja nie muszę:D

Uszak u pysiaczka powinien być za 2 tygodnie:rolleyes: Poczekasz?:p

Dziewczyny o stylowe dodatki pytajcie właśnie zuzę, bo ona ma piękne wnetrza:wiggle::rolleyes: Ja rozet nie robię, bo przez podciągi nie bardzo mamy miejsce na listwy przysufitowe, ale bardzo je lubię- miałam w starym mieszkaniu;)

Edytowane przez agawi74

Andżeliko- jak to długo wieszamy?:o dopiero wczoraj wieczorem kurier przyniósł, jutro mamy gości, nie wiem czy luby zdąży. Trzeba skrócić cały kabel i łańcuch, bo lampa ma ze 2 metry oraz wywiercić dziurę na hak:p Ale.. właściwie to prezentacja już jest zrobiona przez zuzę:lol2: więc może ja nie muszę:D

Moja droga ja mojego mężucha tak bym "urobiła" ;), że tego samego dnia powiesiłby mi lampę ;) to się nazywa siła perswazji :lol2::lol2::lol2:

U ZUZY super!!! wygląda, ale to nie jest to samo ;):no:

Moja droga ja mojego mężucha tak bym "urobiła" ;), że tego samego dnia powiesiłby mi lampę ;) to się nazywa siła perswazji :lol2::lol2::lol2:

Ja z jedną też tak miałam, ale teraz nie przeszło:no: W takim razie prezentacja będzie i u mnie, tylko nie wiem kiedy...:rolleyes: albo wiem- razem z łóżkiem:lol2: