agawi74 04.11.2011 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja bym bardzo chciała latarnię, ale nic ciekawego nie znalazłam. Trzeba poszukać chyba w starociach. Nowe widziałam kiedyś, ale po 2tys:sick: Beatko, nie marudź, bo pamiętam, że masz cudny żyrandol w holu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Tylko kiedy to łóżko będzie? Według moich wyliczeń powinno być u Ciebie za tydzień Fajnie, że żyrandol doszedł No a upięcie zasłon wymyśliłaś sobie piękne Podoba mi się bardzo ta oberżyna...a może te moje uszaki tak w oberżynkę przerobić ????Co myślisz będzie pasować ???? Aga może już jutro lampa będzie u Ciebie ( sama nie mogę się doczekać, a co dopiero Ty ???? ) Kurcze, ale mam myślenice z tym obiciem :P ( chciałam zauważyć, że to przez Ciebie )..... Andżeliko chciałam tylko powiedzieć, że ja czekam na uszaka w takiej oberżynie, więc jakbyś była ciekawa to mam nadzieję, że za dwa tygodnie będę mogła go pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.11.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aguś, fajny żyrandol, jestem ciekawa jak będzie wyglądał - z łóżkiem i lampkami nocnymi och i ach (na jakich stanęło?). Cały czas zaglądam ale co chcę coś napisać to już kolejna lampka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.11.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 tu też mi się wyświetla 100 strona http://www.weselezklasa.pl/images/gallery/4/6820_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jedną zamówiliśmy Beatko, o taką http://1000lamp.pl/8910-4222-large/mariedal-3.jpg widziałam ja wczoraj na żywo- śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.11.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 pokażę jak się prezentuje u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Andżeliko chciałam tylko powiedzieć, że ja czekam na uszaka w takiej oberżynie, więc jakbyś była ciekawa to mam nadzieję, że za dwa tygodnie będę mogła go pokazać Chetnie, chętnie tylko szkada, że tak długo Aga pokaż lampę, bo nie będę mogła spać w nocy i czemu tak długooo ją wieszacie .... oj dzieje się...a co z łóżkiem kiedy będzie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.11.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 zuz@nko, a co to za mała rozeta przy lampie? Jakiej firmy? Bardzo mi się podoba:yes:Lampa też śliczna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Chetnie, chętnie tylko szkada, że tak długo No nic na to nie poradzę, że się tak guzdrają U Agawi powinien być tydzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.11.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zuz@nko,co to za piękna roleta i listwy przysufitowe????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.11.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja też podpytuję o rozetę bo jest mała i subtelna, takiej szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) pysiaczku, mąż dzisiaj dzwonił do firmy od łóżka i mają się wyrobić przed długim weekendem 11.11:wiggle: Twój fotelik też pewnie niedługo będzie;) Dzięki za zasłonki:D yokasiu, dzięki:hug: Lampki jeszcze nie wiem... wczoraj prosiłam Magdę o pomoc, może ona coś fajnego wynajdzie? Zuzanko, ja ma 200 stronkę, dziękuję Dzięki za prezentację lampy, pięknie wygląda u Ciebie:rolleyes: Ty to masz już prawdziwy dwór:o:o Mrówko- dziękuję Twoja też jest śliczna:wiggle: Andżeliko- jak to długo wieszamy? dopiero wczoraj wieczorem kurier przyniósł, jutro mamy gości, nie wiem czy luby zdąży. Trzeba skrócić cały kabel i łańcuch, bo lampa ma ze 2 metry oraz wywiercić dziurę na hak:p Ale.. właściwie to prezentacja już jest zrobiona przez zuzę więc może ja nie muszę Uszak u pysiaczka powinien być za 2 tygodnie:rolleyes: Poczekasz? Dziewczyny o stylowe dodatki pytajcie właśnie zuzę, bo ona ma piękne wnetrza:wiggle: Ja rozet nie robię, bo przez podciągi nie bardzo mamy miejsce na listwy przysufitowe, ale bardzo je lubię- miałam w starym mieszkaniu;) Edytowane 4 Listopada 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A u nas nie będzie listew przysufitowych ale jedną rozetkę bym chciała szczególnie taką małą, bo wygląda jak zespolona z lampą i nie jest zbyt ozdobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zgadzam się yokasta, wygląda ładnie i subtelnie:yes: Zawołałam zuzę, może zaraz przyjdzie i powie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 pysiaczku, mąż dzisiaj dzwonił do firmy od łóżka i mają się wyrobić przed długim weekendem 11.11:wiggle: Ale super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ale super wieści [ATTACH=CONFIG]83079[/ATTACH] Noooohttp://forum.barcis.pl/images/smilies/jupi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.11.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Andżeliko- jak to długo wieszamy? dopiero wczoraj wieczorem kurier przyniósł, jutro mamy gości, nie wiem czy luby zdąży. Trzeba skrócić cały kabel i łańcuch, bo lampa ma ze 2 metry oraz wywiercić dziurę na hak:p Ale.. właściwie to prezentacja już jest zrobiona przez zuzę więc może ja nie muszę Moja droga ja mojego mężucha tak bym "urobiła" , że tego samego dnia powiesiłby mi lampę to się nazywa siła perswazji :lol2: U ZUZY super!!! wygląda, ale to nie jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.11.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ŁÓżko będzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Moja droga ja mojego mężucha tak bym "urobiła" , że tego samego dnia powiesiłby mi lampę to się nazywa siła perswazji :lol2: Ja z jedną też tak miałam, ale teraz nie przeszło:no: W takim razie prezentacja będzie i u mnie, tylko nie wiem kiedy... albo wiem- razem z łóżkiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Noooohttp://forum.barcis.pl/images/smilies/jupi.gif A dlaczego jak kopiujesz mój cytat to się emotka nie wyświetla a jak ja kopiuję Twój to wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts