agawi74 04.11.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 tata (john, czyli jasko) mnie nie skonczyl robic bo sie spieszyl na ryby (bo on taki rybak niedzielny jest). http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Ale się uśmiałamhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Fajnego masz męża:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.11.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no fajnego, chetnie ci pozycze zobaczymy czy nie zmienisz zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Nie dziękuję, ja mam skorpiona- wystarczy;) Dobra spadam do roboty, bo jutro mamy gości:wiggle: Miłego weekendu girls:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.11.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A ja spadam do domu. Siedze dlugo w pracy zeby miec pewnosc, ze jak wroce to jedzonko juz bedzie zrobione w ten wlasnie sposob unikam gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.11.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Welcome ---- jakby kto pytał to jest emota dzięki za namiary na materiał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A ja spadam do domu. Siedze dlugo w pracy zeby miec pewnosc, ze jak wroce to jedzonko juz bedzie zrobione w ten wlasnie sposob unikam gotowania Angie, Ty to jesteś niezły numer:lol2: Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Welcome ---- jakby kto pytał to jest emota dzięki za namiary na materiał.... Nie ma za co:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Strona z cudami przypomniana przez joliskę http://www.potterybarn.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zarezerwowałam sobie te dwie lampki do poniedziałku, które już kiedyś Wam pokazywałam. Nie mogą znaleźć innych dokładnie o wys 40 cm- tylko takie zmieszczą się pod skosem;) Tylko abażury raczej do wymiany na jaśniejsze:) http://img716.imageshack.us/img716/2007/lampkag.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Piękna...a i tak abażury oddzielnie co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No patrz jaka cwaniara;), najpierw zarezerwowała, dopiero pokazała:P Śliczne są kupuj Pisałam też u siebie, ta tkanina na moje zasłony to tafta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Dzięki Andżeliko- abażury są w sprzedaży razem z lampką, ale tylko czarne niestety, a ja chcę białe lub szare. Tych czarnych nie będzie widać na tle tapety:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No patrz jaka cwaniara;), najpierw zarezerwowała, dopiero pokazała:P Śliczne są kupuj Pisałam też u siebie, ta tkanina na moje zasłony to tafta. Dzięki Marjel i nieprawda:no:, bo parę stron temu już je pokazywałam:P Się namyślam, ale chyba je wezmę, bo nic innego o wys 40 cm nie mogę znaleźć ;) Pędzę do Ciebie poczytać o zasłonach:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.11.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 He, he, wiem tak tylko się droczę Już nawet nie chodzi o wysokość, choć to też bardzo ważne, one naprawdę są bardzo ładne, ja bym się nie zastanawiała tylko brała. Tak z ciekawości drogie? bo wyglądają na takie. A ja ide sobie bo już zapałki w oczach nie dają rady;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Marjelko, chciałam Ci cenę na priv wysłać, ale masz przepełnioną skrzynię Jak oczyścisz, to Ci wyślę Jak mówisz, że ładne, to biere Kolorowych snów:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.11.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Po ostatniej sytuacji z kinkietami, drugie życie forumowe teraz na priv prowadzę to się trochę zapełniła skrzynka, ale już jakby co. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Po ostatniej sytuacji z kinkietami, drugie życie forumowe teraz na priv prowadzę :rotfl: Już poszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.11.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Super lampa - piękna klasyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.11.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 też kcem takie lampki i mogą mieć czarne abażury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.11.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Agawi,to proszę napisz mi na pw, skąd one.Nie, żebym je chciała już kupić, ale zapiszę sobie namiar. Zuz@nko,no piękne są, prawda??? Mi też bardzo podoba się czarny abażur, ale mam już 2 lampy z czarnym kloszem, więc poszukuję szarości lub "szaro-beżowatości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts