Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to po kolei :D

- wieszak z przedpokoju to chyba mi z głowy wyjęłaś, bo dokładnie o takim samym myślę,

- lampę mam bardzo podobną w obecnej kuchni (oczywiście zabieram ją ze sobą przy przeprowadzce),

- drzwi wewnętrzne będziemy mieć jeśli nie takie same to bardzo podobne . Porównamy sobie jak już nam pan stolarz zamontuje. Obiecał, że pod koniec listopada to już na pewno będą gotowe (zamawialiśmy na początku lipca),

Ciekawe jakie jeszcze podobieństwa będziemy mieć w swoich domach :rotfl:

agawi74 właśnie o to chodzi dzięki, dzieki :) natchnęłaś mnie barierką jeszcze nie ma jej skończonej i nie wiem kiedy będzie skończona :( .....

No moja droga szalejesz oj szalejesz

A te drzwi są po prostu cudniaste.....

Z lampami też miałam duży orzech do zgryzienia, ale uważam..... co nagle to po diable, więc niech powoli dojrzewa decyz, niż potem być nie zadowolonym....

AAAAAA jeszcze te drzwi są naprawdę piękne czy może powtarzam się :hug:, no cóż,ale one są cudne....

Szafki podumywalkowe też mamy podobne, tylko moja ma z boku szufladki. No ale styl jest ten sam. Ale uchwyt na papier toaletowy to mamy taki sam w 100% :rotfl:

Natomiast zupełnie inne mamy podłogi i kominki.

Właśnie, właśnie, zaponiałam Ci Dorfi powiedzieć, że mi się Twój kominek szalenie podoba!!! Jest cuuudnyyy i bardzo by mi pasował do drzwi... No cóż nie natknęłam się na taki, jest inny choć nasz też mi się w miarę podoba...

No i schody- kształt bardzo podobny, 2 pierwsze stopnie zaokrąglone- hmm skądś to znam:D

Ciekawe jaka będzie barierka??? To, że kuta to już wiem!:D

Edytowane przez agawi74

Jaka będzie barierka to sama jeszcze nie wiem. Nasz kowal ma bardzo dużo wzorów i pewnie coś wybierzemy. Przy barierkach balkonowych zrobił nam misz-masz z trzech wzorów.

A co do kominka, to wzór (ale nie kolor) dobieraliśmy do mebli, które mają podobne wykończenie - zresztą właśnie takie jak Twoje drzwi.

Juszczakówka- do usług :D

Dzięki za drzwi :oops:- pochwały należą się mojemu stolarzowi :yes:

Wpadnę do Ciebie wieczorkiem i oblukam co z tą barierką...

Co do lamp to mam dokładnie to samo zdanie- wolę nie mieć jakiś czas niż kupić coś na urrra i potem żałować.

Z wątku o łazienkach tu trafiłam, bo zachwyciła mnie konsekwencja i wyczucie stylu. :) I nie myliłam się. :) Mimo, że sama mieszkam w odmiennym stylu, to uwielbiam patrzeć na tak pięknie przemyślane wnętrza jak Twoje Czy Beauty...:cool: Brawo!!!:yes:

rasia, betib- bardzo dziekuję. Staram się być konsekwentna i w takich klimatach czujemy się najlepiej :yes:

azalka76- dzięki za kibicowanie, jeszcze kilka zdjęć będzie za parę dni, ale cóż wiele do pokazania to już nie mam :( Jesteśmy w trakcie urządzania, a raczej zbierania kaski :rolleyes: