agawi74 26.11.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) oraz nasz najnowszy nabytek- lampa do jadalni- nieliczne oświetlenie, które już jest Drzwi, które są w całym domu takie same Edytowane 13 Grudnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalida 26.11.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Zapowiada się super Podoba mi się strasznie balustrada. W łazience fajna szafka pod umywalkę, no i drzwi bardzo okazałe. Kupione gotowe, czy robione u stolarza? Będę zaglądać, życzę powodzenia w urządzaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2010 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witaj Dalido! Dzięki za pochwały wnętrz. Zapraszam serdecznie. Co do drzwi to były robione u stolarza na zamówienie.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 26.11.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No to po kolei - wieszak z przedpokoju to chyba mi z głowy wyjęłaś, bo dokładnie o takim samym myślę, - lampę mam bardzo podobną w obecnej kuchni (oczywiście zabieram ją ze sobą przy przeprowadzce), - drzwi wewnętrzne będziemy mieć jeśli nie takie same to bardzo podobne . Porównamy sobie jak już nam pan stolarz zamontuje. Obiecał, że pod koniec listopada to już na pewno będą gotowe (zamawialiśmy na początku lipca), Ciekawe jakie jeszcze podobieństwa będziemy mieć w swoich domach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ale numer! Tego bym się nie spodziewała, że aż tyle podobieństw Tam gdzie kupowałam wieszak było jeszcze kilka innych wzorów. Z niecierpliwością czekam na drzwi! Koniec listopada to właściwie już jest, więc może za chwilkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.11.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 agawi74 właśnie o to chodzi dzięki, dzieki natchnęłaś mnie barierką jeszcze nie ma jej skończonej i nie wiem kiedy będzie skończona ..... No moja droga szalejesz oj szalejesz A te drzwi są po prostu cudniaste..... Z lampami też miałam duży orzech do zgryzienia, ale uważam..... co nagle to po diable, więc niech powoli dojrzewa decyz, niż potem być nie zadowolonym.... AAAAAA jeszcze te drzwi są naprawdę piękne czy może powtarzam się , no cóż,ale one są cudne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 26.11.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Szafki podumywalkowe też mamy podobne, tylko moja ma z boku szufladki. No ale styl jest ten sam. Ale uchwyt na papier toaletowy to mamy taki sam w 100% Natomiast zupełnie inne mamy podłogi i kominki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) Szafki podumywalkowe też mamy podobne, tylko moja ma z boku szufladki. No ale styl jest ten sam. Ale uchwyt na papier toaletowy to mamy taki sam w 100% Natomiast zupełnie inne mamy podłogi i kominki. Właśnie, właśnie, zaponiałam Ci Dorfi powiedzieć, że mi się Twój kominek szalenie podoba!!! Jest cuuudnyyy i bardzo by mi pasował do drzwi... No cóż nie natknęłam się na taki, jest inny choć nasz też mi się w miarę podoba... No i schody- kształt bardzo podobny, 2 pierwsze stopnie zaokrąglone- hmm skądś to znam:D Ciekawe jaka będzie barierka??? To, że kuta to już wiem! Edytowane 26 Listopada 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 26.11.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Jaka będzie barierka to sama jeszcze nie wiem. Nasz kowal ma bardzo dużo wzorów i pewnie coś wybierzemy. Przy barierkach balkonowych zrobił nam misz-masz z trzech wzorów. A co do kominka, to wzór (ale nie kolor) dobieraliśmy do mebli, które mają podobne wykończenie - zresztą właśnie takie jak Twoje drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Juszczakówka- do usług Dzięki za drzwi - pochwały należą się mojemu stolarzowi Wpadnę do Ciebie wieczorkiem i oblukam co z tą barierką... Co do lamp to mam dokładnie to samo zdanie- wolę nie mieć jakiś czas niż kupić coś na urrra i potem żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.11.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Agawi, nawet by mi do głowy nie przyszło, ze podoba mi się taki styl... a tu proszę bardzo:) Nasze wnętrza będą standardowe i bez szalenstw, ale twój dom mnie urzekł po prostu... Łazienki pierwsza klasa i te schody....Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witam Cię Lukarno- bardzo dziękuję za słowa uznania! Jak będziesz miała jakieś swoje fotki to koniecznie zakładaj galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Z wątku o łazienkach tu trafiłam, bo zachwyciła mnie konsekwencja i wyczucie stylu. I nie myliłam się. Mimo, że sama mieszkam w odmiennym stylu, to uwielbiam patrzeć na tak pięknie przemyślane wnętrza jak Twoje Czy Beauty... Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 27.11.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 konsekwencja to jest to za co dostajesz u mnie duze brawa . jest naprawde świetnie, schody bardzo bogate ale świetnie wpisują się w ten styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 28.11.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Zapowiada się piękny dom. Kibicuję. Tylko więcej zdjęć daj nam do podziwiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 rasia, betib- bardzo dziekuję. Staram się być konsekwentna i w takich klimatach czujemy się najlepiej azalka76- dzięki za kibicowanie, jeszcze kilka zdjęć będzie za parę dni, ale cóż wiele do pokazania to już nie mam Jesteśmy w trakcie urządzania, a raczej zbierania kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ja tez z lazienek przywedrowalam tutaj orginalna chyba nie bede jezeli napisze ze jest pieknie a pokazesz nam wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam googulku dzięki, dzieki- jeszcze kilka zdjęć będzie, ale tak jak pisłam post wyżej- niewiele pozostało do pokazania Wieczorkiem skoczę do Ciebie, bo coś tak czuję, że jest pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) No to zapraszam na górę http://img340.imageshack.us/img340/1530/dsc02043y.jpg Edytowane 13 Grudnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Czuję się ciut jak u siebie (przez te drzwi). Ale masz śliczny wazon. Zrobisz fotkę z bliska? A jaką farbą malowałaś hol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts