zuznka 05.11.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Agawi, to proszę napisz mi na pw, skąd one. Nie, żebym je chciała już kupić, ale zapiszę sobie namiar. Zuz@nko, no piękne są, prawda??? Mi też bardzo podoba się czarny abażur, ale mam już 2 lampy z czarnym kloszem, więc poszukuję szarości lub "szaro-beżowatości" no się chyba pobijemy bo ja też chetnie bym je kupiła ale Agawi pisze że są dwie ostatnie więc nie bedziemy się bić ja zmieniam sypialnię - tzn kolorystykę i chętnie wezmę z czarnym abażurem - bardzo chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.11.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 nieeeee, ja chcę zobaczyć, co innego ten sklep/ sprzedawca oferuje, nie chcę kupować TYCH lamp.Mam szlaban na wszelkie zakupy na razie, bo się niedługo pogubię, ile i czego już mam, a do przeprowadzki bity rok:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 nieeeee, ja chcę zobaczyć, co innego ten sklep/ sprzedawca oferuje, nie chcę kupować TYCH lamp. Mam szlaban na wszelkie zakupy na razie, bo się niedługo pogubię, ile i czego już mam, a do przeprowadzki bity rok:lol2: ja robiłam fotki zanim coś schowałam do kartonów/magazynu ja na dwa lata przed budową miałam już sporo rzeczy a jak chałupa się budowała to miałam wsiooooooo szlaban też mam (bo święta tuż tuż i na dekorację trzymam kasę) ale sklep chętnie bym odwiedziła, pomacała, pooglądała... bo zmiana sypialni i tak dopiero wiosną bo teraz malowac mi się nie chce no chyba że coś mnie najdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.11.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 aga co dzisiaj serwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 o Boże, Zuz@nka, przeczytałam i umarłam - że sama nie wpadłam na pomysł "katalogowania/dokumentowania" poczynionych zakupów!!!! Odpuściłam chwilowo zakupy, bo jednak jestem dość ostrożna i zanim cokolwiek kupię, analizuję, czy NA PEWNO będzie pasować do obranego stylu, do kolorystyki, myślę, czy na pewno mi się "nie odwidzi"; dopiero, gdy jestem pewna, kupuję, nic nie mam przypadkowego, ale zbiory mam spore - dużo dekoracji: ramki, małe drobiazgi cynowane, kilka lamp, zasłony, poduchy, sztućce, świeczniki itp - wiele rzeczy używam na bieżąco, ale te większe gabarytowo faktycznie są w "magazynku". No i tak myślę, że pewnie wprowadzimy się do pustego domu (bez mebli), za to dekoracji u nas nie braknie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.11.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 o Boże, Zuz@nka, przeczytałam i umarłam - że sama nie wpadłam na pomysł "katalogowania/dokumentowania" poczynionych zakupów!!!! Odpuściłam chwilowo zakupy, bo jednak jestem dość ostrożna i zanim cokolwiek kupię, analizuję, czy NA PEWNO będzie pasować do obranego stylu, do kolorystyki, myślę, czy na pewno mi się "nie odwidzi"; dopiero, gdy jestem pewna, kupuję, nic nie mam przypadkowego, ale zbiory mam spore - dużo dekoracji: ramki, małe drobiazgi cynowane, kilka lamp, zasłony, poduchy, sztućce, świeczniki itp - wiele rzeczy używam na bieżąco, ale te większe gabarytowo faktycznie są w "magazynku". No i tak myślę, że pewnie wprowadzimy się do pustego domu (bez mebli), za to dekoracji u nas nie braknie:lol2: jakbym nie robiła fot to bym w pewnym momencie staraciła orientację a tak wyciągałam fotki które też miałam w telefonie i jak coś kupoiwałam w sklepie wertowałam kartę pamięci i się upewniałam czy oby na pewno to cos bedzie pasować do tego co sobie kiedyś tak kupiłam i co gdzieś zalega w kartonie i czeka na swoje miejsce w domu ja meble też miałam pokupowane - majster musiał nawet jedną ściankę wydłużyć żeby mi serwantka weszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.11.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 aga.piękne ,klasyczne lampki.Bierz bez zastanowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.11.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Lampki cudnej urody będzie pięknie ... już odliczam dni do zobaczenia całości : szybciej szybciej http://emoty.blox.pl/resource/krzeslo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.11.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Odliczanie rozpoczęte ...tik-tak,tik-tak...:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.11.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Piękne te lampki PS. Ciasteczek nie było tylko była szarlotka Była ale się zmyła i fotek ni ma A jutro znów do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Sharlotko, dziękuję zaraz podam Ci priva, sklepik ma kilka ciekawych rzeczy, nie tylko lamp i co ważne okazało się, że jest bardzo bliziutko mnie, więc jutro jadę po te lampki. Pomysł katalogowania kupionych rzeczy mnie zabił Zuza, kochana ja jeszcze nie zdążyłam się urządzić, a Ty już zmieniasz kolorystykę sypialni?:eek: A na jaką, jeśli można zapytać? W sprawie lamp, to tam już takich nie ma- reszta w innym stylu, ale bardzo podobne- tylko dla mnie były za wysokie pod skosy- są w Romantic Home. Oddzielnie kupuje się podstawę i oddzielnie abażur:yes: http://www.romantic-home.pl/ Słońce, torcik z mascarpone był- to już wiesz:yes: i między innymi schab pieczony nadziewany suszonymi pomidorami i przekładany boczkiem:wiggle: Beatko, dzięki:) Jak tyle głosów jest za, to biorę. tylko abażury chcę jasnehttp://www.matrax.net/forum/images/keny/beczy.gif Kubełko, dziękuję. Coś tam niedługo zobaczycie, ale to jeszcze nie koniec, bo będzie brakowało komody i toaletki:bash: Andżeliko ja Ci zaraz poodliczam:mad: Pysiaczku- cieszę się, ze kolejny głosik jest za:yes: Szarlotka tyż pikniehttp://www.matrax.net/forum/images/keny/slini_sie.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/slini_sie.gif Szkoda, że nie ma fot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.11.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 aguśka, to ja też chcę namiar na ten sklepik - skoro fajny i w wawie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Agawi - dzięki za namiary na sklep a co do sypialni to ściany będą w kolorze cappuccino, zasłony (wrzucę materiał u siebie w Dzienniku) narzuta w kolorze brudnego beżu z taką poświatą starego srebra - niby złoto, niby srebro - musi pasować do luter które wiszą nad łóżkiem bo ich nie zmienię no i zmienię abażury na wyraźniejsze czyli czarne albo mocny brąz ale taki np. welurowy albo coś tak jakoś...musi wpaść w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 aguśka, to ja też chcę namiar na ten sklepik - skoro fajny i w wawie:wiggle: Madzia, zaraz Ci wyślę, ale jest to wyłącznie sklep wysyłkowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Agawi - dzięki za namiary na sklep a co do sypialni to ściany będą w kolorze cappuccino, zasłony (wrzucę materiał u siebie w Dzienniku) narzuta w kolorze brudnego beżu z taką poświatą starego srebra - niby złoto, niby srebro - musi pasować do luter które wiszą nad łóżkiem bo ich nie zmienię no i zmienię abażury na wyraźniejsze czyli czarne albo mocny brąz ale taki np. welurowy albo coś tak jakoś...musi wpaść w oko Nie ma za co Zuza:) Hmm, to zapowiada Ci się nowa odsłona tej sypialni:wiggle: I tak będzie cudnie, nawet jak zrobisz różowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nie ma za co Zuza:) Hmm, to zapowiada Ci się nowa odsłona tej sypialni:wiggle: I tak będzie cudnie, nawet jak zrobisz różowy różowy....niech pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 różowy....niech pomyślę Hi, hi taki żarcik, ale wiesz co miałam na myśli:rolleyes: Z Twoimi wnętrzarskimi zdolnościami zrobisz cudo w każdym kolorze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jak sklep wysyłkowy to i mnie podrzuć linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jak sklep wysyłkowy to i mnie podrzuć linka Dobrze Dorfi, zaraz wyślę Ale ceny takie se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hi, hi taki żarcik, ale wiesz co miałam na myśli:rolleyes: Z Twoimi wnętrzarskimi zdolnościami zrobisz cudo w każdym kolorze:yes: hi hi wiem że żarcik róż mam opracowany do perfekcji wszak jestem mamą 7 latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts