Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponieważ obiecałam, to pokazuję;) Robocza fota żyrandola w sypialni. No... jak dla nas... cudny jest:D Niesamowite efekt świetlne, zarówno wieczorem, jak i w ciągu dnia w słońcu;) Brakuje mu jeszcze trzeciej żarówki i tamte też są do wymiany na mocniejsze:)

http://img208.imageshack.us/img208/2824/dsc02696i.jpg

[/url]http://img337.imageshack.us/img337/7530/dsc02700w.jpg

Witam się miło;) Jeśli chodzi o te lampki z czarnym abażurem , to obczaiłam je już przed wakacjami na allegro,ale jeszcze nie kupiłam-są piękne, gratuluję wyboru:) Bardzo miła Pani poinformowała mnie,że od lipca rusza właśnie sklep internetowy na "C" :) o którym pisze Agawi. Nie wiem czy podawać tutaj użytkownika z allegro?? Bo teraz wszystko tajne się zrobiło :cool:

Witam się miło;) Jeśli chodzi o te lampki z czarnym abażurem , to obczaiłam je już przed wakacjami na allegro,ale jeszcze nie kupiłam-są piękne, gratuluję wyboru:) Bardzo miła Pani poinformowała mnie,że od lipca rusza właśnie sklep internetowy na "C" :) o którym pisze Agawi. Nie wiem czy podawać tutaj użytkownika z allegro?? Bo teraz wszystko tajne się zrobiło :cool:

Witam Kasiu_1982 i zapraszamhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/hejka.gif

wiesz co, raczej nie ujawniaj- ja zainteresowanym dziewczynom już wysłałam na priv. Nie chcę, żeby była taka sytuacja jak u MarJelki czy innych forumek, że raptem na dany przedmiot jest chętnych 100 osób:sick:

no i się skończyło rumakowanie..

a tak było wygodnie do tej pory - nowe strony można było oblukać, nie zawracając nikomu głowy na priwie:(.

połowa przyjemności z zaglądania na forum własnie się skończyła:(

no dobra - jedna trzecia.

rozumiem, że po tej historii u Marjelki wszyscy są ostrożni, ale dziewczyny - proszę, może chociaż jak już dokonacie zakupu, to się pochwalicie na forum, skąd je macie (a nie tylko przez priwa), co?

pliis, pliis, pliss

(tutaj proszę sobie wyobrazić Kota w Butach z wiadomą miną:))

Nihiru,

no racji dużo masz, Ty Kocie Robiący Słodkie Oczy:D

Fajnie było wpadać na wątki, luknąć na nowe zdobycze, polecieć na zalinkowane strony, zobaczyć, co dają i w jakiej cenie, a nie zadręczać pytaniami na pw, co nie?

Aga,

to wielkie odliczanie do przyjazdu łóżka i fotela, co???????