agawi74 07.11.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 róż mam opracowany do perfekcji wszak jestem mamą 7 latki No tak, to zobowiązuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 agawi nawet nie wiesz jak ja czekam na czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 agawi nawet nie wiesz jak ja czekam na czwartek Pysiaczku dziękuję, ze czekasz ze mną:hug:Nie wiem, czy to będzie czwartek, czy środa- jeszcze się nie określili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Tym lepiej! Ten czwartek to tak ostatecznie napisałam przecież http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Wiem pysiaczku, tylko mam nadzieję, że dotrzymają terminu... Edytowane 7 Listopada 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ponieważ obiecałam, to pokazuję Robocza fota żyrandola w sypialni. No... jak dla nas... cudny jest:D Niesamowite efekt świetlne, zarówno wieczorem, jak i w ciągu dnia w słońcu;) Brakuje mu jeszcze trzeciej żarówki i tamte też są do wymiany na mocniejsze:) http://img208.imageshack.us/img208/2824/dsc02696i.jpg [/url]http://img337.imageshack.us/img337/7530/dsc02700w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 nie mogę go nie zachwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.11.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 pieknie! przy okazji przypomnialam sobie twoja cudna stolarke !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dzięki zuzanko, no mamy chwilami podobny gust:wiggle: Googulku- daj spokój, Ty to dopiero masz chałupkę wykończoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 07.11.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witam się miło;) Jeśli chodzi o te lampki z czarnym abażurem , to obczaiłam je już przed wakacjami na allegro,ale jeszcze nie kupiłam-są piękne, gratuluję wyboru:) Bardzo miła Pani poinformowała mnie,że od lipca rusza właśnie sklep internetowy na "C" o którym pisze Agawi. Nie wiem czy podawać tutaj użytkownika z allegro?? Bo teraz wszystko tajne się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witam się miło;) Jeśli chodzi o te lampki z czarnym abażurem , to obczaiłam je już przed wakacjami na allegro,ale jeszcze nie kupiłam-są piękne, gratuluję wyboru:) Bardzo miła Pani poinformowała mnie,że od lipca rusza właśnie sklep internetowy na "C" o którym pisze Agawi. Nie wiem czy podawać tutaj użytkownika z allegro?? Bo teraz wszystko tajne się zrobiło Witam Kasiu_1982 i zapraszamhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/hejka.gif wiesz co, raczej nie ujawniaj- ja zainteresowanym dziewczynom już wysłałam na priv. Nie chcę, żeby była taka sytuacja jak u MarJelki czy innych forumek, że raptem na dany przedmiot jest chętnych 100 osób:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Pięknie się światło od tej lampy odbłyskuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka27 07.11.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Agawi74- piękne wnętrza! Czy mogłabyś zdradzić, gdzie kupowałaś tę lampę kryształową do sypialni? Też takiej poszukuję. Może być na priv;) Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aga super lampa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ślicznie odbija światło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aga...efekty świetlne...bajer!!! Piękny żyrandol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 no i się skończyło rumakowanie.. a tak było wygodnie do tej pory - nowe strony można było oblukać, nie zawracając nikomu głowy na priwie:(. połowa przyjemności z zaglądania na forum własnie się skończyła:( no dobra - jedna trzecia. rozumiem, że po tej historii u Marjelki wszyscy są ostrożni, ale dziewczyny - proszę, może chociaż jak już dokonacie zakupu, to się pochwalicie na forum, skąd je macie (a nie tylko przez priwa), co? pliis, pliis, pliss (tutaj proszę sobie wyobrazić Kota w Butach z wiadomą miną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nihiru,no racji dużo masz, Ty Kocie Robiący Słodkie Oczy:DFajnie było wpadać na wątki, luknąć na nowe zdobycze, polecieć na zalinkowane strony, zobaczyć, co dają i w jakiej cenie, a nie zadręczać pytaniami na pw, co nie? Aga,to wielkie odliczanie do przyjazdu łóżka i fotela, co??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 aaaa, i lampa się super prezentuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aga, jaki żerandol:jawdrop: Mogłabym tak leżeć i wgapiać się w refleksyhttp://emoty.blox.pl/resource/wow.gif Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts