Kasia_1982 07.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dziewczyny,zgadzam się z Wami,że odkrywanie nowych sklepów, przedmiotów, blogów itp to mega przyjemność,i dzięki forum (ja np) w to wsiąknęłam... Trudno żeby za każdym razem prosić daną osobę wyślij mi na priv- oszaleć można moim zdaniem... za dużo czasu schodzi i dla pytającego i dla odpowiadającego Myślę, że to nie problem napisać po fakcie kupiłam lampę o taką, tu i tu , ale sytuacja jak u Marjelki ( u której jeszcze nie zdążyłam się przywitać...) wkurzyłaby każdego. Mimo to, jestem zdania, żeby nie przerzucać się z tymi wszystkimi informacjami na priv, bo tak to już bywa,że kto pierwszy ten lepszy i nie unikniemy tego... Jeśli naprawdę mamy coś upatrzonego to poinformujmy po kupnie, a jeśli zastanawiamy się- to przecież po to jest forum ,żeby dyskutować, oglądać i doradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 07.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zapomniałam podziękować Gospodyni za miłe przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aga,.żyrandol .cudo... fantastycznie się wpisał w klimat Twojej sypialni...czekamy teraz na wyreczko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Sharlotka, Kasia - oj tak! macie rację! mam nadzieję że jakaś równowaga wkrótce się wypracuje, żeby nie było takich nieprzyjemnych historii, ale też żeby nie wszystko było "na priwa" Aga - to jakaś kwadratura koła: im więcej zdjęć pokazujesz, tym bardziej mam ochotę na WIĘCEJ. wręcz zastanawiam się komu bardziej zależy na skończeniu Twojej sypialni - Tobie czy nam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Woooooow (niestety w domu nie wiem czemu nie działa mi kopiowanie zajefajnych emotek z innych stron!) No ale może ta forumowa minka też wyrazi moje uznanie Aga żyrandol jest piękny sam w sobie, ale jeszcze to co robi ze światłem (w nocy) i jak zapewne odbija refleksy słońca w dzień to już magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dobrze, że zaczęłam odliczanie ( poskutkowało )....lampa niepowtarzalna...super wygląda w Waszej sypialni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dziewczynki dziękuję za tak liczne wpisy:hug: Ściskam Was grupowo:hug: dorfi, Anetka, mrówka, bogumił, nihiru, sharlotka, mada, Kasia, Beatka, pysiaczek i Andżelika:hug:Cieszę się, że żyrandol Wam się podoba:wiggle: mikka27 - witam serdecznie i dziekuję -Ciebie zostawiłam sobie na deser;) Pytasz, co to za lampa. To akurat żadna tajemnica, podawałam kilka stron temu. Producent Markslojd, model Mariedal. Dziewczyny, wypowiem się ogólnie odnośnie podawania źródeł zakupów. Najlepszy przykład był przed chwilą- podałam model i nazwę żyrandola dla mikki27. Jest to ogólnie znany i wielki producent oświetlenia i można kupić go dosłownie wszędzie w ilościach niezliczonych, dlatego nie widzę powodu, żeby to ukrywać. Co innego mały, niszowy sklep, który ma po 1 lub 2 szt. Nie ma potrzeby tego nagłaśniać, dla tysięcy czytających osób, które się nie ujawniają. Zainteresowanym forumkom wysłałam namiary na priva i jeżeli któraś chce, to jeszcze wyślę Może i jest to jakieś utrudnienie, ale powiem brutalnie- jest to w naszym interesie, jeżeli chcecie, żeby i dla Was starczyło. Po prostu- takie jest moje zdanie:yes: Informacja po kupnie też sprawy nie rozwiązuje, bo za chwilkę mogę tam kupować inne rzeczy, a tu niespodzianka- wyprzedane albo cena poszła w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Agawi, nawet nie dajesz szansy, by napisać, że coś do kitu. Zawsze trafiasz w dziesiątkę. Piękny żyrandol, pasuje do tych niezwykłych drzwi, tapety i pewnie całej reszty, której wszyscy nie mogą się doczekać. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Tolu, kochana jesteś, dzięki:hug: Może za parę dni będzie łoże i szafki nocne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aguś ja jeszcze mam pytanie w sprawie łóżka .Jaką wysokość ustaliłaś?Jak głęboko materac będzie w ramie osadzony??/tzn ile nad ramę będzie wystawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Beatko, zaraz wkleję Ci poglądowy rysunek, jaki luby zrobił tej firmie na podstawie innego łóżka. U nas materac ma wystawać ok. 10 cm (zakładając, że ma 20cm grubości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Rysunek- nie ma na nim całkowitej wysokości łóżka. Ta jest standardowa i ma ok. 40-45 cm http://img153.imageshack.us/img153/162/lozkozamowieniewymiary.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.11.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No ,kochana ,profesjonalne przygotowanie:yes:tak ,lubię:yes:ja też tak powiedziałam ,aby materac wystawał jakieś 10cm ,ale teraz zastanawiam się ,czy jednak stelaża nie podnieść na ile się da do góry?łóżko było by troszkę wyższe...muszę jutro wymierzyć te ,ktore mam w domu...dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dzięki Beatko. Luby na co dzień w rysunkach siedzi, więc lubi takie zabawy;) Nauczeni doświadczeniem budowlanym wolimy mieć wszystko czarno na białym, jakby coś poknocili:DMożesz podnieść trochę stelaż i albo to łóżko będzie miało wyższe boki, albo można zrobić tylko wyższe nóżki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.11.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ooo, agawi - przegapiłam prezentację tego kryształowego cuda:o mrauuu - czekam na resztę pięknej sypialni:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.11.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Myślę ,ze wysokość boków można zostawić ,tylko wewnętrzny stelaż podnieść..materac wtedy będzie więcej wystawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ooo, agawi - przegapiłam prezentację tego kryształowego cuda:o mrauuu - czekam na resztę pięknej sypialni:wiggle: Ooo i Madzia jak zwykle spóźniona:lol2: Jak się lata po Tkmaxxach to tak jest:D Dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Myślę ,ze wysokość boków można zostawić ,tylko wewnętrzny stelaż podnieść..materac wtedy będzie więcej wystawał. A tak Beatko, tak też można:yes: A wiesz już jak wysoki materac będziecie mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.11.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Tak myślę 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Aga szacun dla lubego jak ładnie wszystko zobrazował http://emoty.blox.pl/resource/th_l_pazzle.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts