Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Coraz bardziej przekonują się do nr2403( tak a propos moich dylematów łóżkowych:D:D)myśle ,że z bieloną dębową rama będzie się dobrze komponował.

Tez mi się podoba 2403, jest ciemniejszy od 2402:yes: BIERZ!

Z wypiekami na twarzy czekam na Twoje łóżko ...odezwali się ,wszystko idzie zgodnie z planem?

Beatko, ja też czekam, ale się nie odezwali:mad: Może jutro... w sumie nie będę ich ponaglała. Parę dni mnie nie zbawi;)

Ja przewiduję:wiggle: U mnie będą kanapy na środku a za nimi lampy - kabelki już sterczą z wylewki;)

Ja też przewiduję, ale tak nie chciałam z obawy o zmianę aranżacji kiedyś. Ten patent pokazywała forumowa Tola parę lat temu:)

Edytowane przez agawi74

Odebrałam dzisiaj lampki- są śliczne choć malutkie, ale niestety tylko takie zmieszczą się pod skosem:cry::cry:

Jak okaże się po zakupie szafek, że jednak mogłyby być trochę wyższe to te wylecą do innych sypialni lub na odsprzedaż;)

Karnisz zamówiony, szafki nocne zamawiamy lada dzień, tylko nadal nie dostałam próbek tafty na zasłonę:mad::mad:

No i nadal nie wiem czy łóżko będzie w tym tygodniu?:confused:

Dzięki Madziu:hug: Podjęłam decyzję o zakupie dzięki Tobie i ich wysokości:lol2:

Kolor to chrom, nie nikiel:no: fotka trochę przekłamuje. One będą stały w sypialni na tle tej dość ciemnej tapety (ta fota jest z salonu) dlatego myślałam o zmianie abażurków. Zobaczymy jak wszystko ustawię- łózko, szafki nocne i te lampki to ocenicie ich kolor i wielkość:yes::D

Kurcze a ja znów jakaś do tyłu jestem :eek: więc tak lampa piękna , zapalona jak i zgaszona :) - tzn . mam na myśli żyrandol . Lampki małe są bardzo eleganckie .

Masz rację najpierw wszystko ustaw a później kupuj nowe klosze , bo moze wszystko będzie do siebie pasowac:D

U mnie zawsze od strony męża lampka lądowała na podłodze ... w nocy ... więc często było po lampkach :yes:

Dotarłam teraz i co widzę ???? tak , tak cudne lampki nocne i jak dobrze liczę za dwa dni ( może 3 :yes: ) będą nakastliki do tych piękności i ma się rozumieć królowa sypialni czyli łoże... i w całej swej okazałości stanie w centralnym punkcie sypialni agawiątek i będzie dumnie pokazywać to co ma najlepszego czyli swe welurowe wezgłowie :wave: