Beauty 08.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Madziu,szczerze zazdraszczam umiejętności przewidywania.U mnie z reguły jest na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 U mnie też. Zbyt często "latam" z meblami. Ale nic nie poradzę na to, że lubię przemeblowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Coraz bardziej przekonują się do nr2403( tak a propos moich dylematów łóżkowych:D:D)myśle ,że z bieloną dębową rama będzie się dobrze komponował. Tez mi się podoba 2403, jest ciemniejszy od 2402:yes: BIERZ! Z wypiekami na twarzy czekam na Twoje łóżko ...odezwali się ,wszystko idzie zgodnie z planem? Beatko, ja też czekam, ale się nie odezwali:mad: Może jutro... w sumie nie będę ich ponaglała. Parę dni mnie nie zbawi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Ja przewiduję U mnie będą kanapy na środku a za nimi lampy - kabelki już sterczą z wylewki;) Ja też przewiduję, ale tak nie chciałam z obawy o zmianę aranżacji kiedyś. Ten patent pokazywała forumowa Tola parę lat temu:) Edytowane 8 Listopada 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 U mnie też. Zbyt często "latam" z meblami. Ale nic nie poradzę na to, że lubię przemeblowania Ja też tak mam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Odebrałam dzisiaj lampki- są śliczne choć malutkie, ale niestety tylko takie zmieszczą się pod skosem:cry: Jak okaże się po zakupie szafek, że jednak mogłyby być trochę wyższe to te wylecą do innych sypialni lub na odsprzedaż Karnisz zamówiony, szafki nocne zamawiamy lada dzień, tylko nadal nie dostałam próbek tafty na zasłonę:mad: No i nadal nie wiem czy łóżko będzie w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lampki siem prezentują tak:) http://img593.imageshack.us/img593/5802/dsc02704u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.11.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 cudne te lampeczki:jawdrop:i wcale nie wyglądają na malutkie:no: Moim zdaniem będą boskie!!! A na jakim tle będą stały? Na tle tej tapety? Pytam - bo czarne wyglądają fantastycznie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.11.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 PS a one nie mają jednak takiego ciplejszego odcienia? w sensie trochę niklowanego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2011 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dzięki Madziu Podjęłam decyzję o zakupie dzięki Tobie i ich wysokości:lol2: Kolor to chrom, nie nikiel:no: fotka trochę przekłamuje. One będą stały w sypialni na tle tej dość ciemnej tapety (ta fota jest z salonu) dlatego myślałam o zmianie abażurków. Zobaczymy jak wszystko ustawię- łózko, szafki nocne i te lampki to ocenicie ich kolor i wielkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.11.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 cudne lampki - to gdybyś Aga je jednak planowała sprzedać, PIERWSZA się zgłaszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 agawi super się prezentują te lampki Tylko faktycznie tu na tle jaśniejszej tapety czarne klosze są ok, a jak to będzie przy ciemniejszej tapecie w sypialni to zobaczysz A jakie szafeczki nocne w końcu będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Lampki zgrabne i eleganckie...a ze zmianą klosików poczekałabym...te są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 U Ciebie ciągle coś się dzieje. I dlatego lubię tu zaglądać No to czekam teraz na zdjęcia z lampkami na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Agawi, jeśli te klosze będą za ciemne przy ciemnej tapecie, to zmień tapetę, nie klosze. Bo są prześliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.11.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 idealnie te lampki komponują się z kloszami - są śliczne, delikatne, klasyczne, eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja bym takie klosze zostawiła - baaardzo eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mamo mamuni nie nadążam ! Aga, lampki baaardzo ładne i z czarnymi kloszami mi się podobają. Masz wysokie listwy przypodłogowe . Cacy, pokaż na tle ciemnej tapety, co ? I jakie stoliki nocne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Kurcze a ja znów jakaś do tyłu jestem więc tak lampa piękna , zapalona jak i zgaszona - tzn . mam na myśli żyrandol . Lampki małe są bardzo eleganckie . Masz rację najpierw wszystko ustaw a później kupuj nowe klosze , bo moze wszystko będzie do siebie pasowac:D U mnie zawsze od strony męża lampka lądowała na podłodze ... w nocy ... więc często było po lampkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.11.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dotarłam teraz i co widzę ???? tak , tak cudne lampki nocne i jak dobrze liczę za dwa dni ( może 3 ) będą nakastliki do tych piękności i ma się rozumieć królowa sypialni czyli łoże... i w całej swej okazałości stanie w centralnym punkcie sypialni agawiątek i będzie dumnie pokazywać to co ma najlepszego czyli swe welurowe wezgłowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts