mrówka75 09.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja z południa dziewcze jestem i u mnie mówi się nakastlik( mój mąż z Zamojszczyzny i jak kiedyś coś bąknęłam przy nim o nakastliku do sypialni to mi się zapytał- a co to jest?). A twój nakastlik jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Aga lampki beda idealne! a ja mam bardzo podobna lampke ale niklowana z abazurem ecri i wciaz mi sie podoba. Nakasliki...no zaskoczylas mnie i to mocno:jawdrop::jawdrop: - forma bardzo mi sie podoba natomiast kolor...niby tez ale takie wlasnie odjechane bardzo, dla mnie za bardzo ;)ale czekam z niecierpliwoscia na efekt finalny. Ty to pewnie Masz wizje w glowie, mnie juz ciezko ogarnac ta Wasza sypialnie tak wirtualnie... A jesli to nie problem to Zdradz prosze gdzie sa do zdobycia te nakasliki, mnie by biale interesowaly:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Pysiaczku ta firma ma własny transport:yes: więc dlatego sobota. A kurierzy nie wiem czy w soboty jeżdżą monia dzięki:D Sharlotko naprawdę? Tak myślisz? maduś, no ja wiedziałam, że tymi szafkami wywołam burzę i że zdania będą podzielone:yes: mrówko, dziękuje:D czyli miałam rację z tym południem:yes: Anetko dzięki za lampki:hug:Cieszę się, że chociaż one są bezpieczne w przeciwieństwie do tych szafek:) U mnie pierwotnie też miały być białe, ale stolarz zrobił drzwi bardziej kremowe i dlatego białe odpadają. A nie chciałam robić kompletu do drzwi z tych szafek. Wystarczy w przyszłości komoda i moja toaletka:) Dlatego szafki miały być takim frickiem i wpisać się w styl glamour. Mam nadzieję, że się uda:D Odnośnie zakupu szafek, to kupiłam je tu (czekam na dostawę i tak będą wyglądały) http://planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=2285&sName=SHINING-KOMODA-%28235%29 http://planetadesign.pl/files/products/69235%2061x50x32cm%20_2_1%5B1%5D.jpg Jest w tym sklepie całe mnóstwo innych mebli, również białych na pewno coś znajdziesz. Podam Ci jeszcze drugi namiar na sklepik, w którym też są bardzo ciekawe wzory szafek:yes: http://www.royalfurniture.pl/index.php?category=25&view=productListPage http://www.royalfurniture.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mi one właśnie z tym kolorem garderoby zupełnie nie grają, bo same w sobie do całej reszty mogłyby być. Czekam na łóżko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mi one właśnie z tym kolorem garderoby zupełnie nie grają, bo same w sobie do całej reszty mogłyby być.. No bo kolor miał być właśnie w srebrze, pasujący do dodatków. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle;) Czekam na łóżko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Pewnie, że nie będzie. Czemu by miało być. Trzymam kciuki (jak tylko przestaję pisać na klawiaturze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Trzymam kciuki (jak tylko przestaję pisać na klawiaturze). Dzięki Aniu:hug:Kciuki się przydadzą bo jutro przychodzą te kontrowersyjne szafki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.11.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Pysiaczku ta firma ma własny transport:yes: więc dlatego sobota. A kurierzy nie wiem czy w soboty jeżdżą Aga a ta firma z Warszawy jest? Bo do mnie to raczej kurierem muszą słać Ale też inny gabaryt będę mieć Dzięki Aniu:hug:Kciuki się przydadzą bo jutro przychodzą te kontrowersyjne szafki:lol2: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.11.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aga dzieki za namiary :hug:o to juz dzisiaj Bedziesz miec namiastke kosmosu u siebie;) koniecznie pokaz jak beda sie prezentowac no i oczywiscie ja tez czekam z niecierpliwoscia na lozko no i na kompletna sypialnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.11.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aga znowu w sobotę wszystkie dziewczyny na FM zamiast czymś konkretnym się zająć będą przed komputerami czekać na odsłonę Twojego łóżka:yes: Ja będę A sypialnia.....mega wypasiona będzie, jakoś jestem w stanie ją sobie wyobrazić i już mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aga a ta firma z Warszawy jest? Bo do mnie to raczej kurierem muszą słać Ale też inny gabaryt będę mieć Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Pysiaczku, firma jest spod Bydgoszczy, ale wielkie gabaryty dowożą sami. Ja miałam koszt transportu 1 zł za km liczone tylko w jedną stronę. Koszty kuriera są podane w aukcji. A Ty nie dogadałaś się w sprawie transportu w momencie zakupu? Aaaa i szafek chyba dzisiaj nie będzie. Ten kurier co ma być niesie nasz karnisz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aga dzieki za namiary :hug:o to juz dzisiaj Bedziesz miec namiastke kosmosu u siebie;) koniecznie pokaz jak beda sie prezentowac no i oczywiscie ja tez czekam z niecierpliwoscia na lozko no i na kompletna sypialnie:yes: Nie ma za co Anetko Te szafeczki będą chyba jednak po długim weekendzie. Dziś ma przyjść karnisz, a w sobotę łóżko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aga znowu w sobotę wszystkie dziewczyny na FM zamiast czymś konkretnym się zająć będą przed komputerami czekać na odsłonę Twojego łóżka:yes: Ja będę A sypialnia.....mega wypasiona będzie, jakoś jestem w stanie ją sobie wyobrazić i już mi się podoba:yes: Ooo jest i druga Anetka Dzięki, kochana:hug: Fotki jakieś zrobię, tylko trzeba będzie to łóżko złożyć, a to pewnie dopiero wieczorkiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.11.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Pysiaczku, firma jest spod Bydgoszczy, ale wielkie gabaryty dowożą sami. Ja miałam koszt transportu 1 zł za km liczone tylko w jedną stronę. Koszty kuriera są podane w aukcji. A Ty nie dogadałaś się w sprawie transportu w momencie zakupu? Aaaa i szafek chyba dzisiaj nie będzie. Ten kurier co ma być niesie nasz karnisz:wiggle: No właśnie ja się od razu umawiałam na kuriera, dlatego myślałam, że u Ciebie jest tak samo Ale w sumie to mądre żeby do takich rzeczy jak łóżko mieć swój transport. Szkoda, że to nie szafeczki dziś dojadą bo byłyby bardziej spektakularne niż karnisz http://emoty.blox.pl/resource/4_1_7v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No właśnie ja się od razu umawiałam na kuriera, dlatego myślałam, że u Ciebie jest tak samo Aaaa no to wszystko w porządku:) Szkoda, że to nie szafeczki dziś dojadą bo byłyby bardziej spektakularne niż karnisz http://emoty.blox.pl/resource/4_1_7v.gif Ja Ci dam spektakularne:lol2: No nie wiem kiedy te szafki dojdą, pewnie już po weekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.11.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lampki cudowne ,na razie nie zmieniaj abażurów ,zobaczysz jak to będzie grało w całości...A kontrowersyjne szafeczki bardzo mi się podobają ...super będą wyglądały w zestawieniu z łożem ...juz nie mogę się doczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 agawi, zaskoczenie bywa Twqoją drugą naturą ? A tak na poważnie, to też uważam, że mocny akcent w sypialni jest potrzebny. Mogą być nim właśnie takie szafki...jestem ciekawa jedynie ich wielkości w stosunku do łóżka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lampki cudowne ,na razie nie zmieniaj abażurów ,zobaczysz jak to będzie grało w całości...A kontrowersyjne szafeczki bardzo mi się podobają ...super będą wyglądały w zestawieniu z łożem ...juz nie mogę się doczekać.... Fajnie Beatko, że szafeczki Ci się podobają Abażurki na razie są, zobaczymy obfocę wszystko i ocenicie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 agawi, zaskoczenie bywa Twqoją drugą naturą ? Chyba tak Amtlo:lol2: Czasami:) Wiesz, co szafki są raczej normalnej wielkości 35x50 x60, a łóżko 190x220:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A ja jestem ciekawa czy nie zleją się razem z lampkami nocnymi ( srebro ze srebrem ), abażurki będą na milion procent pasowały . Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego i ten MOCNY AKCENT jest strzałem w 10-kę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts