Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga lampki beda idealne!:):yes: a ja mam bardzo podobna lampke ale niklowana z abazurem ecri i wciaz mi sie podoba. Nakasliki...no zaskoczylas mnie i to mocno:jawdrop::jawdrop::jawdrop: - forma bardzo mi sie podoba natomiast kolor...niby tez ale takie wlasnie odjechane bardzo, dla mnie za bardzo :yes:;)ale czekam z niecierpliwoscia na efekt finalny. Ty to pewnie Masz wizje w glowie, mnie juz ciezko ogarnac ta Wasza sypialnie tak wirtualnie...;) A jesli to nie problem to Zdradz prosze gdzie sa do zdobycia te nakasliki, mnie by biale interesowaly:yes:

Pysiaczku ta firma ma własny transport:yes: więc dlatego sobota. A kurierzy nie wiem czy w soboty jeżdżą;)

monia dzięki:D

Sharlotko naprawdę? Tak myślisz?:hug:

maduś, no ja wiedziałam, że tymi szafkami wywołam burzę:lol2: i że zdania będą podzielone:yes::D

mrówko, dziękuje:D czyli miałam rację z tym południem:yes:;)

Anetko dzięki za lampki:hug:Cieszę się, że chociaż one są bezpieczne w przeciwieństwie do tych szafek:)

U mnie pierwotnie też miały być białe, ale stolarz zrobił drzwi bardziej kremowe i dlatego białe odpadają. A nie chciałam robić kompletu do drzwi z tych szafek. Wystarczy w przyszłości komoda i moja toaletka:) Dlatego szafki miały być takim frickiem i wpisać się w styl glamour. Mam nadzieję, że się uda:D

Odnośnie zakupu szafek, to kupiłam je tu (czekam na dostawę i tak będą wyglądały)

http://planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=2285&sName=SHINING-KOMODA-%28235%29

http://planetadesign.pl/files/products/69235%2061x50x32cm%20_2_1%5B1%5D.jpg

Jest w tym sklepie całe mnóstwo innych mebli, również białych na pewno coś znajdziesz.

Podam Ci jeszcze drugi namiar na sklepik, w którym też są bardzo ciekawe wzory szafek:yes:

http://www.royalfurniture.pl/index.php?category=25&view=productListPage

http://www.royalfurniture.pl/

Pysiaczku ta firma ma własny transport:yes: więc dlatego sobota. A kurierzy nie wiem czy w soboty jeżdżą;)

Aga a ta firma z Warszawy jest? Bo do mnie to raczej kurierem muszą słać :lol2: Ale też inny gabaryt będę mieć ;)

Dzięki Aniu:hug:Kciuki się przydadzą bo jutro przychodzą te kontrowersyjne szafki:lol2:

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia :yes:

Aga a ta firma z Warszawy jest? Bo do mnie to raczej kurierem muszą słać :lol2: Ale też inny gabaryt będę mieć ;)

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia :yes:

Pysiaczku, firma jest spod Bydgoszczy, ale wielkie gabaryty dowożą sami. Ja miałam koszt transportu 1 zł za km liczone tylko w jedną stronę. Koszty kuriera są podane w aukcji. A Ty nie dogadałaś się w sprawie transportu w momencie zakupu?:)

Aaaa i szafek chyba dzisiaj nie będzie. Ten kurier co ma być niesie nasz karnisz:wiggle:

Aga dzieki za namiary :hug:o to juz dzisiaj Bedziesz miec namiastke kosmosu u siebie;):D koniecznie pokaz jak beda sie prezentowac no i oczywiscie ja tez czekam z niecierpliwoscia na lozko no i na kompletna sypialnie:yes::D

Nie ma za co Anetko:D Te szafeczki będą chyba jednak po długim weekendzie. Dziś ma przyjść karnisz, a w sobotę łóżko;)

Aga znowu w sobotę wszystkie dziewczyny na FM zamiast czymś konkretnym się zająć będą przed komputerami czekać na odsłonę Twojego łóżka:yes:

Ja będę;)

A sypialnia.....mega wypasiona będzie, jakoś jestem w stanie ją sobie wyobrazić i już mi się podoba:yes:

Ooo jest i druga Anetka:lol2: Dzięki, kochana:hug: Fotki jakieś zrobię, tylko trzeba będzie to łóżko złożyć, a to pewnie dopiero wieczorkiem:yes::)

Pysiaczku, firma jest spod Bydgoszczy, ale wielkie gabaryty dowożą sami. Ja miałam koszt transportu 1 zł za km liczone tylko w jedną stronę. Koszty kuriera są podane w aukcji. A Ty nie dogadałaś się w sprawie transportu w momencie zakupu?:)

Aaaa i szafek chyba dzisiaj nie będzie. Ten kurier co ma być niesie nasz karnisz:wiggle:

No właśnie ja się od razu umawiałam na kuriera, dlatego myślałam, że u Ciebie jest tak samo ;)

Ale w sumie to mądre żeby do takich rzeczy jak łóżko mieć swój transport.

Szkoda, że to nie szafeczki dziś dojadą bo byłyby bardziej spektakularne niż karnisz http://emoty.blox.pl/resource/4_1_7v.gif

No właśnie ja się od razu umawiałam na kuriera, dlatego myślałam, że u Ciebie jest tak samo ;)

Aaaa no to wszystko w porządku:)

Szkoda, że to nie szafeczki dziś dojadą bo byłyby bardziej spektakularne niż karnisz http://emoty.blox.pl/resource/4_1_7v.gif

Ja Ci dam spektakularne:lol2::D No nie wiem kiedy te szafki dojdą, pewnie już po weekendzie...:(

Lampki cudowne ,na razie nie zmieniaj abażurów ,zobaczysz jak to będzie grało w całości...A kontrowersyjne szafeczki bardzo mi się podobają ...super będą wyglądały w zestawieniu z łożem ...juz nie mogę się doczekać....

Fajnie Beatko, że szafeczki Ci się podobają:yes::D Abażurki na razie są, zobaczymy obfocę wszystko i ocenicie;)