Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Aga super!!! Bardzo mi się wszystko podoba :yes: Łóżko jest piękne i jakie wielkie :o Na pewno będzie bardzo wygodne :yes: A macie już materac i możecie je dziś przetestować? :D

Fotel super - bardzo fajny kolorek, choć w rzeczywistości jest chyba ciut ciemniejszy :wiggle: Wiem z doświadczenia, że fiolet ciężko pokazać na fotkach tak, aby wyglądał na taki jaki jest naprawdę :yes:

Szafki z lampkami tworzą zgrany duet. I w ogóle te szafki tutaj są świetne! Miałaś bardzo dobry plan :yes:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

KOCHANE WARIATKI, odpiszę wieczorkiem i wcale nie spałam :D Wstaliśmy raniutko, ale łóżko dopiero niedawno dojechało. Jedziemy na zakupy, ale specjalnie dla Was wstawiam szybkie fotki. Łózko jest MEGA duże i super wykonane, fotelik też:yes::D Kolory w realu troszkę ciemniejsze;)

Żałuję tylko, że nie mogłam mieć wyższego zagłówka przez skos:bash: Oto szybie fotki. Krytykę za całość biorę na klatę i uciekam:lol2:

http://img843.imageshack.us/img843/1984/dsc02710z.jpg

http://img228.imageshack.us/img228/2420/dsc02711kl.jpg

http://img684.imageshack.us/img684/2023/dsc02713l.jpg

http://img40.imageshack.us/img40/4623/dsc02715sf.jpg

Mówisz że krytykę bierzesz na klatę ;) No to się oprzyj o ścianę Agnieszko. Tak się składa że też kupiłem łóżko w tym roku (łoże:sick: ) i jestem oblatany w temacie. Po pierwsze gdzie szuflady z boku na pościel? ( pewno zał z góry przez stelaż albo brak wogóle ) po drugie z jakiego drzewa to jest zrob. ? skoro obite mater. to napewno,,, lipa'''' a obicie materialne też się szybko zniszczy i zakurzy Po trzecie stelaże też nie są amortyzowne org., AAAAA do tego musi być porządny materac ( to najważniejsze włóżku ) hmmm nooo i co Aguś ? Powiem Ci , ja kupiłem łóżko dębowe 180x200 u stol. oczywiście z szufladami po obu stronach plus stel .cena 4200 z transp. noo i materac , venus multi pocket z KOŁA cen katalogowa jest coś koło 2000 mnie się udało kupić za 1,500 a o narzucie nie pisze bo to by był szczyt chwalipiętstwa :lol::lol::lol: ...... wszyscy się chwalą to i ja też zaszalałem...

Ale to moja subiektywna opinia, każdy ma inny gust

Edytowane przez doctor.jk
.

Ale spoko Agnieszko napewno dobrze będziesz w nim spała :yes: Bo jako nieliczna będziesz w nim spała z lubym...;) AA nie z jakimś tam M . lub małżem :) Każdy by chciał mieć kogoś takiego , przy kim nie może zasnąć , wiedząc że rzeczywistość jest lepsza niż senne marzenia :yes: Edytowane przez doctor.jk
.

Aga jest cudownie:jawdrop::jawdrop::jawdrop: i ta namiastka kosmosu o ktora sie obawialam to jest to :yes:- Mialas racje,:yes::D ze te srebrne szafeczki dopelnia calosci - pieknie to wszystko ze soba zagralo. Abazurki wygladaja fajnie ale zgadzam sie ,ze jasniejsze bylyby subtelniejsze i chyba jednak bardziej by pasowaly...ale Gdybys tego nie zasugerowala w postach wyzej do glowy by mi nie przyszla ich wymiana:cool:.a teraz z zazdrosci, ze Masz tak cudna sypialnie strzelam focha i ide sobie:sick:, jak Powiesisz jeszcze te cudne zaslony z tafty to ja sie do Was wprowadzam - ostrzegam lojalnie:cool:

O mamuniu! Ilu gości:jawdrop::wiggle:

Kochane, pozwólcie, że podziękuję Wam zbiorowo- bardzo cenię sobie Wasze wszystkie uwagi i dziękuję za miłe słowa :DJesteście kochane:hug::hug:Anbama, Słońce, Amtla, Zuzanka, Magda, Beauty, MarJel, Sharlotka, Andżelika, Googulek, Pysiaczek, Gosiek, Mme33 (witam po raz pierwszy:welcome:) Anetka, Mrówka i Ty Doctorku na deser jako rodzynek w naszym gronie- również witam po raz pierwszy:welcome:

Słuchajcie jestem dzisiaj lekko padnięta łażeniem po galeriach i szybko odpowiem tylko na pytania;) I jeszcze tylko słówko o tych lampkach. Wpadły mi dzisiaj w oko tez cudne, może nawet bardziej pasujące do naszej sypialni i może nawet je kupię, ale te czarne na bank tez nas zostają. Znajdę na nie miejsce, bo mi się bardzo podobają:yes:

Słońce- w wolnej chwili pstryknę fotkę drugiej strony, choć okno już widziałyście, a dalej jest tylko symetryczny skos:D

Andżeliko postaram się jutro pstryknąć fotkę bez flesza w świetle dziennym;) W rzeczywistości jest to kolor ciemny, bakłażanowy:yes: Natomiast kolor nóg fotela i łózka wybrałam szaro-beżowy:D

Pysiaczku materac mamy jeszcze stary-ciut mniejszy. Nowy będziemy zaraz zamawiać, czekaliśmy na łóżko, czy aby na pewno wymiar będzie dokładny z zamówieniem;)

Doctorku, oj Tobie to się dostanie:lol2:

Stara zasada- o gustach się nie dyskutuje:no:

I tak w punktach:

- nie chcieliśmy szuflady na pościel

- łóżko jest z drewna bukowego, stelaż bardzo solidny;)

- obicie materiałowe tak samo się kurzy jak drewniane- wiem, bo przerabiałam to:yes::D

- o materacu oczywiście wiem, mamy doskonały od kilku lat. teraz tylko wymienimy na troszkę większy:)

ps. Doctorku, a może przyszedł już czas na Twoją galeryjkę, ha?:lol2::lol2:

Edytowane przez agawi74

Aga kurcze miałem usunąć tego posta ;), ale już za późno - przeczytałaś... Pierwszy raz tu przyszedłem , A Ty nic, żadnej pochwały, odrazu mnie zjechałaś ,a sama mówiłas że krytykę przyjmujesz na klatę .. ( akurat próbuje to sobie wyobrazić);) Edytowane przez doctor.jk
.

Aga kurcze miałem usunąć tego posta ;), ale już za późno - przeczytałaś :jawdrop:

Bo ja szybkie dziewczę jestem;):D

Pierwszy raz tu przyszedłem , A Ty nic, żadnej pochwały, odrazu mnie zjechałaś ,

Przeca przewitałam Cię miło:yes::):):) i wcale nie zjechałam, tylko podałam swoje argumenty;)

W każdym razie zapraszam serdecznie, czuj się co najmniej tak dobrze jak w wątku moni:D

no tak człowiek na chwile wyjedzie a tu takie piekne rzeczy pokazuja!!!

Piekna sypialnia sie kroi! no piekna! cudne to łoze i fotel! holipka przez chwile chciałam drewniane ale chyba jednak wróce myslami do pikowanego..!

Agus a te lampki na stolikach to co to? ładne!;-)

Psosinku dziękuję.:hug: Drewniane łoża też są fajne:yes: Miałam kilka lat takie, dlatego teraz dla odmiany to pikowane:D

A o lampkach wyślę Ci priv;)

Edytowane przez agawi74

Miej człowieku gości i tyle cię omija ;)

Aga,

sypalnia wygląda świetnie, niezwykle elegancko:yes: Tak jak sądziłam - srebrne nakastliki to jest TO:jawdrop: Jest PIĘKNIE:D

Czy ja dobrze pamiętam, że zasłony masz w tafcie? Mmmmmmm:popcorn:

Maduś wielkie dzięki:hug:Cieszę się, że Ci te srebrne komódki pasują:wiggle: Dla mnie też są cudne, ale np. dla mojej mamy są bleee:lol2:

Zasłon jeszcze nie zaczęłam szyć, póki co mam sam karnisz:yes::D Czekam na próbki tafty, może wyjdzie coś z tego:popcorn: