doctor.jk 14.11.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Poczekam...:popcorn: cd. booo czy chciałabyś żebym czuł się jak żebrak w salonie mercedesa:)którego nie stać na ...................................... Edytowane 14 Listopada 2011 przez doctor.jk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 O mój Boże, ja jestem okropnie głodna i mięsożerna dawaj przepis, zrobię jutro. Już daję Jest to szybkie i smaczne danko, które można podać z ryżem, makaronem lub ziemniakami:) Potrzebujemy: - 2 średnie polędwiczki - 2 gałązki selera naciowego (koniecznie) - 2, 3 marchewki - 1 cebulę - małe opakowanie suszonych śliwek - 1/2 opakowania suszonych żurawin I tak- selera naciowego kroimy w cienkie plasterki, marchew i cebulę też, wszystko wrzucamy do garnka, zalewamy szklanką wody i chwilę gotujemy. W międzyczasie kroimy polędwiczki w plastry, obsmażamy każdą stronę sekundkę na oliwie z oliwek, wrzucamy do garnka z warzywami, dodajemy śliwki i żurawinę. Solimy i pieprzymy do smaku. Sos powinien być trochę gęstszy, na samym końcu wlewamy 1,2 szklanki wody z łyżka mąki. Chwilkę gotujemy na małym ogniu i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 cd. booo czy chciałabyś że bym się czuł jak żebrak w salonie mercedesa:)którego niestać na odważny krok by polecieć w fantastyczny lot , bo do ...................................... Nigdy w życiu! ps. ...ale chciałabym, żebyś popracował nad ortografią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Kurcze, doctorku.jk....nie pisz niedokończonych zdań....bo ja z tych ciekawskich jestem:):) i ciekawi mnie co masz do powiedzenia:) Sorki Aga:) A przepisik też spisałam:) Edytowane 14 Listopada 2011 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mam jutro obiad nie mogę się doczekać bo chociaż wieprzowinę darzę najmniejszą miłością to polędwiczki zawsze chętnie :mniaaaaaam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Nic nie szkodzi Beatko Doctorek ma taki styl, no taki jego urok. Ja już się przyzwyczaiłam u moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mam jutro obiad nie mogę się doczekać bo chociaż wieprzowinę darzę najmniejszą miłością to polędwiczki zawsze chętnie :mniaaaaaam: Ano masz:wiggle: Może nawet Ci dwa obiady z tego wyjdą Polędwiczki też uwielbiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 14.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Cd...... booo do gwiazd za daleko . Co się tak trzepiasz tej ort. , raz miało być razem , drugi raz osobno . Noo dobra sorry memory ,jedynkę możesz mi z pleców zmazać . Cieszysz się? : Edytowane 14 Listopada 2011 przez doctor.jk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No dobra, a teraz kto jest głodny to niech nie patrzy:lol2: Móje polędwiczki wieprzowe w sosie śliwkowo-żurawinowym... Mam dzisiaj na obiad:yes: http://img818.imageshack.us/img818/1981/dsc02733r.jpg Jak pięknie to danie wygląda, a jak musi smakować. No to ja proponuję zgłosić Agawi do programu Ugotowani. Zupełnie serio to mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 14.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aga, zastanawiam się , w jakiej roli będzie mi wygodniej : analfabeta czy żebrak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aga, zastanawiam się , w jakiej roli będzie mi wygodniej : analfabeta czy żebrak :P Jedno i drugie można sprawnie połączyć . Żebrak powinien mieć porządną tabliczkę żeby było wiadomo na co zbiera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Yokasta dobra jesteś. Popłakałam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Och nie, tylko nie płacz :D:D dopiero się rozkręcam bo mi mąż winka polał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Noo dobra sorry memory ,jedynkę możesz mi z pleców zmazać . Cieszysz się? : Nie:no: Nic nie wymazuję i daję Ci jeszcze jedną szansę, ponieważ wiedziałeś co i gdzie jest źle:yes:Cieszysz się?http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/tongue.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jak pięknie to danie wygląda, a jak musi smakować. No to ja proponuję zgłosić Agawi do programu Ugotowani. Zupełnie serio to mówię. Mróweczko dzięki:D Na program się nie zgadzam- no chyba, że Ty będziesz jedną z uczestniczek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aga, zastanawiam się , w jakiej roli będzie mi wygodniej : analfabeta czy żebrak :P Ty to masz filozoficzne podejście do życia doctorku Chyba lepiej być analfabetą niż żebrakiem- z dwojga złego;) Zresztą koleżanka yokasia też miała świetny pomysł na połączenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Yokasta dobra jesteś. Popłakałam sie Śmiech to zdrowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 MarJelko części szklane karnisza dla Ciebie, zdjęć rurki nie robiłam bo i po co;) Bardzo dziękuję kuleczki chyba identyczne jak moje uchwyty kryształowe w szafie pod schodami:D Filet fotelowy śliczny, chodzi mi po głowie podobny fotel do mojej sypialni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Bardzo dziękuję kuleczki chyba identyczne jak moje uchwyty kryształowe w szafie pod schodami:D Filet fotelowy śliczny, chodzi mi po głowie podobny fotel do mojej sypialni:rolleyes: Nie ma za co:D Kuleczki są takie same:yes: Ja z kolei planuję zakup takich kuleczek:lol2: A za fotelik dziękuję i polecam fiolet, bo to bardzo uspokajający kolorek do sypialni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Chesz powiedzieć Aga, że ta szarość w dużej (widziałam projekt ) sypialni Cię tak nie uspokaja jak ten mały fioletowy fotelik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts