doctor.jk 15.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nie:no: Nic nie wymazuję i daję Ci jeszcze jedną szansę, ponieważ wiedziałeś co i gdzie jest źle:yes:Cieszysz się?http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/tongue.gif Powiedz mi jak się można cieszyć mając jeszcze jedną szansę . Czy twoim tatusiem nie jest przypadkiem prof. Miodek ?Aa co będzie jak zaprzepaszczę tę szansę ?Wyrzucisz mnie w niebyt wirtualny tak ? Noo powiedz to, zostanę analfabetą według Ciebie ? Wiesz Aga ja też daję ci szansę , poprostu powiedz że popełniłaś lekkie'' Faux pas '' Nie wytyka sie publicznie wad, chyba że chcesz kogos skrzywdzić . Od tego są wiad. priv. Chciałbym nie myśleć o tobie jako kobiecie z przerośniętym ego ale warszawka wychodzi z Ciebie . Warszawianko tylko się nie denerwuj , i pamietaj o piątym przykazaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ja tam nie wiem, gdybym miała każdemu na priv pisać o błędach to by się skrzynki zapychały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 15.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Mróweczko dzięki:D Na program się nie zgadzam- no chyba, że Ty będziesz jedną z uczestniczek:lol2: Czy ty byś chciała żebym dostała najmniej punktów w historii tego programu. Przecież ja antytalent kulinarny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Kurcze, ale gna ten Twój dziennik ...musiałam cofnąć się aż do str. 213 na oględziny kolorku fotela . Kolor trudny do sfotografowania, ale może być ( nadal czekam na próbki od Anety ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.11.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Andżeliko gdyby próbki nie dotarły z jakichś powodów to jeszcze ja takowe posiadam i chętnie podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 pysiaczku bardzo dziękuję poczekam jeszcze do końca tygodnia i jakby nie doszły to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Pysiaczku , no szarość też uspokaja, ale wolę fiolet:yes: Andżeliko, ja też mam próbki kolorów trochę większe niż 5x5:lol2: jak jesteś zainteresowana to chętnie Ci wyślę te 2 kolory- fiolet i szarość Yokasta fakt:lol2: Mrówko, wszystkiego można się przecież nauczyć Doctor- hmm jakby Ci tu odpowiedzieć... wytknięcie było malutkimi literkami, ale skoro chciałeś to rozdmuchać to bardzo proszę. Dla warszawianki to mały pikuś (widzisz i znowu zrobiłeś błąd:(). Ja uważam, że wielkim '' faux pas '' jest pisanie na forum publicznym z błędami. No wstyd Panie:yes: Raz na jakiś czas może każdemu się zdarzyć, ale nie non-stop. Nawet jeśli jesteś dyslektykiem, możesz sobie wygooglować poprawną pisownię I tyle w temacie. Mnie do obrazy bardzo daleko- jak już Ci kiedyś pisałam u moni-my warszawianki nie obrażamy sie tak łatwo:lol2: Mam nadzieję, że z Tobą wszystko w porządku po tej ripoście, chociaż mam wrażenie, że Twoje ego zostało kiedyś mocno nadszarpnięte. Pozdrawiam:) Edytowane 15 Listopada 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 15.11.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Sory memory, błedu nie ma . Wiesz co p. Aguś, schodzisz do coraz niższego poziomu . Ja tak nisko nie zejdę, bo nie mam szans z tobą , poprostu wykończysz mnie doświadczeniem Edytowane 15 Listopada 2011 przez doctor.jk spr. pisowni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Sory memory, błedu nie ma . Wiesz co p. Aguś, schodzisz do coraz niższego poziomu . Ja tak nisko nie zejdę, bo nie mam szans z tobą , poprostu wykończysz mnie doświadczeniem I znowu błąd:lol2: A nawet dwa Dobry jesteś doctorku Można powiedzieć, że najlepszy:D Dobra, koniec z ortografią, bo to jest jednak wątek wnętrzarski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Wracając do wnętrz, znalazłam piękną, cudowną narzutę Niestety jest w US i kosztuje prawie 200$ nie licząc kosztów przesyłki. Jeżeli któraś z Was widziała coś podobnego w szarości lub stonowanym fiolecie i dużym wymiarze (260x240) to proszę o namiar:hug: http://bbb6.richfx.com.edgesuite.net/image/media/170712130594C_600.jpg http://sc.donnakaranhome.com/common/images/products/large/DKNY-Uptown-luxury-quilt-purple-533x800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dziewczyny, oto mój zestaw do przypraw na aukcję dla Frania. Zapraszam:) Chętnie dałabym więcej rzeczy, ale resztę mam jeszcze w pudłach:bash: http://img521.imageshack.us/img521/2248/dsc02735ho.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 15.11.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Po prostu , Ty to masz- chyba skrzywienie zawodowe . Mniemam że to tylko jedyne twoje skrzywienie . Ach,,,, zapomniałem ,to koniec z ortografią (rugowaniem doctorka ) no przecież to wątek wnętrzarski :lol2, Przepraszam Cię że popełniam cały czas (wg.ciebie ) faux pas pisząc publicznie z błędami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Przepraszam Cię że popełniam cały czas (wg.ciebie ) faux pas pisząc publicznie z błędami . Wg pisowni polskiej:yes: ale zgoda. W imieniu własnym i czytających przyjmuję przeprosiny:)http://forum.omegaklub.eu/images/smilies/pijak2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.11.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Aga dopadłam neta i znów musiałam nadrobić .... pięknie wyszła sypialka a czarne klosze są w sam raz , ślicznie , tak domowo i przytulnie , a co to będzie jak dodasz poduszki i narzutę :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Narzuta rewelka!!!Jak się spało aguś na Twoim wypasionym łóżku?Powiedz mi ,jaka jest wysokość po włożeniu materaca...aha i jeszcze jedno pytanko ,czy to łóżko przywiezione było w całości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Aga dopadłam neta i znów musiałam nadrobić .... pięknie wyszła sypialka a czarne klosze są w sam raz , ślicznie , tak domowo i przytulnie , a co to będzie jak dodasz poduszki i narzutę :D:D kubełko dziękuję:hug:Dzisiaj dostałam wreszcie próbki tafty i może, może coś wybiorę A narzuty na razie ani widu, ani słychu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Narzuta rewelka!!!Jak się spało aguś na Twoim wypasionym łóżku?Powiedz mi ,jaka jest wysokość po włożeniu materaca...aha i jeszcze jedno pytanko ,czy to łóżko przywiezione było w całości ? Beatko, narzuta jest niestety nieosiągalna:bash:Nie będę się użerać z urzędem celnym, bo z doświadczenia wiem ile z tym zachodu... Śpi się bardzo dobrze, łózko jest trochę wyższe niż nasze stare. Odpowiadam na Twoje pytanie- wysokość stelaża od podłogi to 40 cm. Jest tak przymocowany, żeby 10 cm materaca mieściło się w stelażu, a 10 z niego wystawało. O to Ci chodziło Beatko? Aha i łóżko nie przychodzi w całości- rama i stelaż są tylko całe, a zagłówki, boki i nóżki panowie montują na miejscu. Stelaż mieliśmy tak wielki, że ledwo wlazł przez schody, a otwór mamy bardzo szeroki:yes: Ale się udało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 No faktycznie ,skoro miały by być jakieś problemy to lepiej odpuścić i szukać dalej...znając Twoje możliwości to na pewno znajdziesz równie piękną.:yes:A co do łóżka to rozumiem ,że razem z materacem wysokość 50cm?mnie to trzeba łopatologicznie ,w końcu blondi jestem:DA dlatego pytam ,czy łoże zostało przywiezione w całości ,bo mam obawy co do wniesienia do mojej sypialni...mam taki tam wąski korytarzyk z niefortunnym do wnoszenia zakrętem...ale w końcu koń ma wielki łeb niech się martwi:Dja przez te wszystkie emocje to puls mam cały czas podwyższony, czuję serce w całym ciele:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 znając Twoje możliwości to na pewno znajdziesz równie piękną. Kochana jesteś A co do łóżka to rozumiem ,że razem z materacem wysokość 50cm? Tak, jest 50cm:yes:I jest wygodnie. A Ty jakie zamówiłaś? Wnieść jakoś muszą Najwyżej pasami i balkonem:lol2: U nas też lekko nie było, bo schody są zabiegowe... Beatko, nie stresuj się- będzie dobrze. To porządna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Będzie o 5 cm wyższe,prosiłam, aby materac wystawał 15 cm .Mam nadzieję ,że o tym nie zapomną.Najgorsze jest to ,że materiał jeszcze nie wybrany ,mam czas do końca tygodnia.Dzisiaj miałam jechać do decomy ,ale musiałam obrać inny kierunek .Coś mi mówi ,że w końcu zdecyduję się na taki sam jak na fotel.Będzie milutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts