Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Nie:no: Nic nie wymazuję i daję Ci jeszcze jedną szansę, ponieważ wiedziałeś co i gdzie jest źle:yes:Cieszysz się?http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/tongue.gif

Powiedz mi jak się można cieszyć mając jeszcze jedną szansę :(. Czy twoim tatusiem nie jest przypadkiem prof. Miodek ?Aa co będzie jak zaprzepaszczę tę szansę ?Wyrzucisz mnie w niebyt wirtualny tak ? Noo powiedz to, zostanę analfabetą według Ciebie ? Wiesz Aga ja też daję ci szansę , poprostu powiedz że popełniłaś lekkie'' Faux pas '' Nie wytyka sie publicznie wad, chyba że chcesz kogos skrzywdzić . Od tego są wiad. priv. Chciałbym nie myśleć o tobie jako kobiecie z przerośniętym ego ale warszawka wychodzi z Ciebie . Warszawianko tylko się nie denerwuj , i pamietaj o piątym przykazaniu :lol2:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pysiaczku , no szarość też uspokaja, ale wolę fiolet:yes::)

Andżeliko, ja też mam próbki kolorów trochę większe niż 5x5:lol2: jak jesteś zainteresowana to chętnie Ci wyślę te 2 kolory- fiolet i szarość:)

Yokasta fakt:lol2:

Mrówko, wszystkiego można się przecież nauczyć:yes::D

Doctor- hmm jakby Ci tu odpowiedzieć... wytknięcie było malutkimi literkami, ale skoro chciałeś to rozdmuchać to bardzo proszę. Dla warszawianki to mały pikuś:lol2: (widzisz i znowu zrobiłeś błąd:(). Ja uważam, że wielkim '' faux pas '' jest pisanie na forum publicznym z błędami. No wstyd Panie:yes: Raz na jakiś czas może każdemu się zdarzyć, ale nie non-stop. Nawet jeśli jesteś dyslektykiem, możesz sobie wygooglować poprawną pisownię:p I tyle w temacie. Mnie do obrazy bardzo daleko- jak już Ci kiedyś pisałam u moni-my warszawianki nie obrażamy sie tak łatwo:lol2: Mam nadzieję, że z Tobą wszystko w porządku po tej ripoście, chociaż mam wrażenie, że Twoje ego zostało kiedyś mocno nadszarpnięte. Pozdrawiam:)

Edytowane przez agawi74

Sory memory, błedu nie ma . Wiesz co p. Aguś, schodzisz do coraz niższego poziomu . Ja tak nisko nie zejdę, bo nie mam szans z tobą :), poprostu wykończysz mnie doświadczeniem :hug:

I znowu błąd:lol2: A nawet dwa :( Dobry jesteś doctorku:yes: Można powiedzieć, że najlepszy:D Dobra, koniec z ortografią, bo to jest jednak wątek wnętrzarski.

Pozdrawiam

Wracając do wnętrz, znalazłam piękną, cudowną narzutę:D Niestety jest w US i kosztuje prawie 200$:bash: nie licząc kosztów przesyłki.

Jeżeli któraś z Was widziała coś podobnego w szarości lub stonowanym fiolecie i dużym wymiarze (260x240) to proszę o namiar:hug:

http://bbb6.richfx.com.edgesuite.net/image/media/170712130594C_600.jpg

http://sc.donnakaranhome.com/common/images/products/large/DKNY-Uptown-luxury-quilt-purple-533x800.jpg

Po prostu :bash:, Ty to masz- chyba skrzywienie zawodowe . Mniemam że to tylko jedyne twoje skrzywienie . Ach,,,, zapomniałem ,to koniec z ortografią (rugowaniem doctorka ) no przecież to wątek wnętrzarski :lol2, Przepraszam Cię że popełniam cały czas (wg.ciebie ) faux pas pisząc publicznie z błędami . :p

Aga dopadłam neta i znów musiałam nadrobić .... pięknie wyszła sypialka a czarne klosze są w sam raz , ślicznie , tak domowo i przytulnie , a co to będzie jak dodasz poduszki i narzutę :D:D:D

kubełko dziękuję:hug:Dzisiaj dostałam wreszcie próbki tafty i może, może coś wybiorę:yes::D

A narzuty na razie ani widu, ani słychu...:bash:

Narzuta rewelka!!!Jak się spało aguś na Twoim wypasionym łóżku?Powiedz mi ,jaka jest wysokość po włożeniu materaca...aha i jeszcze jedno pytanko ,czy to łóżko przywiezione było w całości ?

Beatko, narzuta jest niestety nieosiągalna:bash:Nie będę się użerać z urzędem celnym, bo z doświadczenia wiem ile z tym zachodu...:( Śpi się bardzo dobrze, łózko jest trochę wyższe niż nasze stare. Odpowiadam na Twoje pytanie- wysokość stelaża od podłogi to 40 cm. Jest tak przymocowany, żeby 10 cm materaca mieściło się w stelażu, a 10 z niego wystawało. O to Ci chodziło Beatko? Aha i łóżko nie przychodzi w całości- rama i stelaż są tylko całe, a zagłówki, boki i nóżki panowie montują na miejscu. Stelaż mieliśmy tak wielki, że ledwo wlazł przez schody, a otwór mamy bardzo szeroki:yes: Ale się udało:lol2:

No faktycznie ,skoro miały by być jakieś problemy to lepiej odpuścić i szukać dalej...znając Twoje możliwości to na pewno znajdziesz równie piękną.:yes:A co do łóżka to rozumiem ,że razem z materacem wysokość 50cm?mnie to trzeba łopatologicznie ,w końcu blondi jestem:DA dlatego pytam ,czy łoże zostało przywiezione w całości ,bo mam obawy co do wniesienia do mojej sypialni...mam taki tam wąski korytarzyk z niefortunnym do wnoszenia zakrętem...ale w końcu koń ma wielki łeb niech się martwi:Dja przez te wszystkie emocje to puls mam cały czas podwyższony, czuję serce w całym ciele:D

znając Twoje możliwości to na pewno znajdziesz równie piękną.:yes:

Kochana jesteś:hug:

A co do łóżka to rozumiem ,że razem z materacem wysokość 50cm?

Tak, jest 50cm:yes:I jest wygodnie. A Ty jakie zamówiłaś? Wnieść jakoś muszą:D Najwyżej pasami i balkonem:lol2::lol2: U nas też lekko nie było, bo schody są zabiegowe... Beatko, nie stresuj się- będzie dobrze. To porządna firma.:D

Będzie o 5 cm wyższe,prosiłam, aby materac wystawał 15 cm .Mam nadzieję ,że o tym nie zapomną.Najgorsze jest to ,że materiał jeszcze nie wybrany ,mam czas do końca tygodnia.Dzisiaj miałam jechać do decomy ,ale musiałam obrać inny kierunek .Coś mi mówi ,że w końcu zdecyduję się na taki sam jak na fotel.Będzie milutko!!!:wiggle: