agawi74 15.11.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Będzie o 5 cm wyższe,prosiłam, aby materac wystawał 15 cm .Mam nadzieję ,że o tym nie zapomną. Na pewno nie:no: Coś mi mówi ,że w końcu zdecyduję się na taki sam jak na fotel.Będzie milutko!!! Czyli taki jak mój?:wiggle: A jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Taki bezpieczny szaro beżyk...:Dw sumie taki sam jak na fotel do łazienki ...ale może jeszcze coś ciekawego znajdę ,chyba jutro zdzwonię do tej decomy ,,napisałam do nich ,ale mnie olali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Szaro-beżyki fajne SOM Beatko, mnie z Dekomy kiedyś napisali, że nie obsługują klientów indywidualnych:( Tylko firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.11.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ze mną też przedstawiciel regionalny nie chciał gadać ale mąż się wtrącił mówiąc że prowadzi działalność gospodarcza i już było miło tacy som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ze mną też przedstawiciel regionalny nie chciał gadać ale mąż się wtrącił mówiąc że prowadzi działalność gospodarcza i już było miło tacy som To ciekawe, co piszesz Anetko:D Nieważne jak działalność, byle działalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Dotarły wreszcie próbki tkanin na zasłonę. Dostałam też sporo w różne wzory, ale mnie interesuje gładka, więc takie Wam pokażę Kolory oczywiście przekłamana. Szukam niezbyt ciemnej szarości/srebraz lekkim połyskiem:) http://img811.imageshack.us/img811/6025/dsc02736zx.jpg Najbardziej poodba mi się ta- jest mięsista, blackout i na dodatek to srebro z bardzo leciutką poświatą fioletu. Wysłałam właśnie tą do wyceny:yes: http://img840.imageshack.us/img840/5946/dsc02737iw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Zasłony mają wyglądać mniej więcej tak:rolleyes: http://bi.gazeta.pl/im/4/8247/z8247174X,Wielu-z-nas-wciaz-zdobi-okna-tradycyjnymi-zaslonami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Wzdech, wzdech, ta którą pokazałaś podoba mi się najbardziej i byłaby super - do tapety, fotela itd. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Dzięki yokasiu Też tak myślę Jeszcze mogłaby być kolorystycznie ta największa- jasna, ale ma jakieś cholernie paseczki w tkaninie:sick: Ja to dopiero zacznę robić wzdech, jak mi babka to wszystko wyceni:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Zrobisz pewnie zdech a nie wzdech ta mała mi się jeszcze podoba ale cieplejsza chyba jest. Duża niee . Takie tkaniny tyylko gładkie, jakieś ciapki, kropki, paski psują efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Satynę z ostatniego zdjęcia kupisz w cenie od 12-14 zł za metr, toż to zwykła , najtańsza satyna chińska,będzie się zaciągać, jeżeli ktoś chce skasować Cię na 32 zł za metr to ma poczucie humoru. Nie daj się naciągnąć, sama sobie taką kupisz w pierwszym lepszym sklepie z tkaninami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.11.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Mrówka,ale to raczej tafta jest, nie satyna - prawda, Aga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 satyna na bank:) Tą samą satynę można za mega małe pieniążki kupić w Jankach hurtowniach z tkaninami prowadzonych przez Hindusów. Cena ok 5-6 zł za yard. Będziecie mieć wybór kolorów, jedynie trzeba kupić cały wałek , ale jak kupicie mały do 20- 25 yardów ( zważywszy, że tkanina jest na 1,40 i przy tak gęstym namarszczeniu jak pokazała na inspiracji Agawi trzeba ją złączyć z 3 pasków) to akurat wystarczy na taką zasłonę z 2 stron okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ta mała mi się jeszcze podoba ale cieplejsza chyba jest. Tak, tak to odcień beżu. Taki pasuje mi na dole w salonie i jadalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Sharlotko nie wiem czy to tafta czy satyna, aż taką znawczynią nie jestem:lol2: Tkanina musi mi się podobać fakturą i kolorem:yes: Mrówko- mylisz się kochana. To jest blackout i w dodatku jest gruba i mięsista. Produkcja EU.Te cienkie satynki, o których mówisz widziałam w Leroy i nie umywają się do mojej. To cienkie szmatki dlatego nie kupiłam.W hurtowniach musisz kupować hurtowo, a ja szyję zasłonę na razie na jedno okno:lol2: Szukałam ładnego materiału w kilku miejscach w Wawie i powiedziałam basta. Tu mam wygodę, nawet jeśli zapłacę trochę więcej:) Aaa i nie muszę jej łączyć z kilku pasków, jest też szerokość 280cm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 (edytowane) nie chciałam Cie obrazić Agawi, czy satynę nazwiemy satyną czy rodzajem atłasu czy blackout ,ma różne gatunki,grubości, rodzaje i domieszki( a w większości to i tak 100 % poliester) Dość dobrze z racji zawodu jaki wykonuje orientuje się w tkaninach dlatego będę uparta i nadal zostaje przy swoim. Ale najważniejsze, że podoba Ci się odcień i tkanina nadaje się do twojej koncepcji zasłon. Az zasłonki totalnie w moim typie tym bardziej czekam na efekt końcowy bo sama będę mieć coś podobnego w stylu w sypialni. Ps. Mam w kuchni roletę z blackoutu zaciemniającego w 100 % Edytowane 16 Listopada 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Mrówko, ale kto tu mówi o obrażaniu? Po prostu macałam ostatnio kilka tkanin i ta jest jedną z lepszych. Mięciutka, dosć gruba milutka w dotyku i w niczym nie przypomina wstążki:no: Zdjęcie nie oddaje jej uroku absolutnie. Jeszcze zobaczymy na ile babka wyceni mi to szycie... Nie specjalnie zależało mi na tkaninie blackout, bo mamy roletę zewnętrzną, ale jeśli będzie to nie będę narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.11.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Klasyczne blackouty mają 100% efekt zaciemniania( niektóre rodzaje robi się nawet ogniotrwałe) Te 100 % zaciemniające dają na rolety ponieważ są sztywne i nie nadają się na miękkie układanie. Dla mnie tylko dziwne jest jak piszą na stronach z firankami, że gatunki blackoutów nie zaciemniają, tylko stwarzają półmrok, więc to nie są te jakby to powiedzieć prawdziwe blackouty. Blackouty zostały właśnie wymyślone po to żeby całkowici zaciemnić. Półmrok zrobi każda inna tkanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Mrówko, Ty to specjalistka widzę jesteś dzięki za wykład:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.11.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Aga te próbki to z allegro i tam od razu pani Ci taką piękną zasłonę uszyje? Najbardziej podoba mi się ta tkanina co i Ty wybrałaś A teraz idę szukać polędwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts