Beauty 18.11.2011 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Co do łóżka to dzisiaj wspólnie podjęliśmy decyzję ,że jednak będzie welur w kolorze identycznym jak na fotel.Jutro dzwonię do Pani Iwonki ,narobiłam tylko zamieszania z tymi materiałami,całe pudło próbek dostałam a wybrałam kompletnie coś innego... A teraz w usługach robi się najgorętszy okres ,na pewno trochę przyjdzie Ci czekać ,ale za to jaka będzie radość później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 narobiłam tylko zamieszania z tymi materiałami,całe pudło próbek dostałam a wybrałam kompletnie coś innego... :rotfl: Myślę, że ona jest przyzwyczajona do tego:yes: Welur piękny jest... A ja zamówiłam jeszcze u nich dwa wałki do łóżka i zapomnieli je przywieźć Czekam na przesyłkę Z zasłoną chciałabym się wyrobić do Świąt:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.11.2011 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Myślę' date=' że ona jest przyzwyczajona do tego:yes: ..[/quote'] :Dpewnie tak ,sądząc po głosie w słuchawce to raczej opanowana kobitka jest Z zasłoną chciałabym się wyrobić do Świąt:lol2: na pewno , się wyrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.11.2011 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ,muszę wyjąc jeszcze pranie z suszarki ,dzisiaj ją rozdziewiczyłam...zadowolona jestem z zakupu .:yes:a samo urządzenie z powodzeniem może służyć do ogrzewania pomieszczeń ...:DDobrej nocy życzę,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ooo, to fajnie Beatko Ja też nigdy nie miałam suszarki, ale może kiedyś się zdecyduję? Słyszałam właśnie, że w pomieszczeniu podczas jej pracy jest gorąco jak diabli:) Pa, pa do jutra. Ja też spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A ja nie dostałam żadnego info od Pani Iwonki że mój fotel został wysłany (a miał być wysłany wczoraj) i w związku z tym pewnie dziś nie przyjedzie http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/rycze_smarkam.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.11.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Tak, tak prosto. Jakoś nie przepadam za łukowymi karniszami i upięciami:no: Zresztą karnisz już kupiłam- ten z kryształami:) Karnisz fajny i dobrze, że prosto też nie przepadam za łukowymi ......zasłonki będą piękne I co mogę jescze napisać ??? może to ,że zostało mi jeszcze 1h i 50 min iiiiii do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mi jeszcze 1,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A ja nie dostałam żadnego info od Pani Iwonki że mój fotel został wysłany (a miał być wysłany wczoraj) i w związku z tym pewnie dziś nie przyjedzie http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/rycze_smarkam.gif Ojej pysiaczku to dzwoń do niej:hug:A może mają transport w Twoje okolice jeszcze do innego klienta i Ci go osobiście jutro przywiozą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Karnisz fajny i dobrze, że prosto też nie przepadam za łukowymi ......zasłonki będą piękne I co mogę jescze napisać ??? może to ,że zostało mi jeszcze 1h i 50 min iiiiii do domku Dzięki Andżeliko Do domku, a jutro po sofy, taaaak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aguś dzwonię, ale numer niedostępny a na maile nie odpisuje Zresztą już wcześniej była uzgadniana wysyłka kurierem, więc nie sądzę. No i w ogóle od razu po zamówieniu Pani pisała, że o wysyłce poinformuje. A teraz zero informacji, więc może się nie wyrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ooo, a co to się porobiło? Nieładnie z ich strony. Powinni poinformować o zmianie terminu dostawy:mad:pysiaczku, podam Ci jeszcze drugi numer, nie wiem na który dzwoniłaś tel: 696-833-124 lub 604-856-432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Do domku, a jutro po sofy, taaaak? Jeszcze 10 minut i wolne..... Jedziemy w niedzielę na zwiady..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aga jesteś pewna, że ten pierwszy numer jest ok? Bo ja dzwoniłam pod 669833124 bo taki mi przyszedł na maila po zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aga jesteś pewna, że ten pierwszy numer jest ok? Bo ja dzwoniłam pod 669833124 bo taki mi przyszedł na maila po zakupie Tak pysiaczku, to jest z ich strony:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Jeszcze 10 minut i wolne..... Jedziemy w niedzielę na zwiady..... Andżeliko, trzymam kciuki:D i czy widziałaś sofki, które Ci wkleiłam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To dzwonię bo jak widać na allegro mają czeski błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To dzwonię bo jak widać na allegro mają czeski błąd Może specjalnie, żeby nie tłumaczyć się z opóźnień:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Kurka a ja znów do tyłu jestem , wypadam z gry i nie nadążam czytać. Muszę powiedzieć ,że upięcie firan jest fantastyczne , uwielbiam takie . Jak będę miała nagły przypływ gotówki to robię tak w salonie . Bardzo mi się podoba http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Aguś widziałam sofy z Farmy Sofa Sofa - Swindon i Sofa Sofa - Brighton moi faworyci . Ceny nawet dość zachęcające jutro jedziemy na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts