Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Co do łóżka to dzisiaj wspólnie podjęliśmy decyzję ,że jednak będzie welur w kolorze identycznym jak na fotel.Jutro dzwonię do Pani Iwonki ,narobiłam tylko zamieszania z tymi materiałami,całe pudło próbek dostałam a wybrałam kompletnie coś innego...

A teraz w usługach robi się najgorętszy okres ,na pewno trochę przyjdzie Ci czekać ,ale za to jaka będzie radość później...

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

narobiłam tylko zamieszania z tymi materiałami,całe pudło próbek dostałam a wybrałam kompletnie coś innego...

:rotfl::rotfl: Myślę, że ona jest przyzwyczajona do tego:yes: Welur piękny jest...:D

A ja zamówiłam jeszcze u nich dwa wałki do łóżka i zapomnieli je przywieźć:mad: Czekam na przesyłkę:)

Z zasłoną chciałabym się wyrobić do Świąt:lol2:

Tak, tak prosto. Jakoś nie przepadam za łukowymi karniszami i upięciami:no: Zresztą karnisz już kupiłam- ten z kryształami:)

Karnisz fajny :) i dobrze, że prosto też nie przepadam za łukowymi :no:

......zasłonki będą piękne :D

I co mogę jescze napisać ??? może to ,że zostało mi jeszcze 1h i 50 min iiiiii do domku :wave:

A ja nie dostałam żadnego info od Pani Iwonki że mój fotel został wysłany (a miał być wysłany wczoraj) i w związku z tym pewnie dziś nie przyjedzie http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/rycze_smarkam.gif

Ojej pysiaczku to dzwoń do niej:hug:A może mają transport w Twoje okolice jeszcze do innego klienta i Ci go osobiście jutro przywiozą?:yes::D

Aguś dzwonię, ale numer niedostępny a na maile nie odpisuje :( Zresztą już wcześniej była uzgadniana wysyłka kurierem, więc nie sądzę. No i w ogóle od razu po zamówieniu Pani pisała, że o wysyłce poinformuje. A teraz zero informacji, więc może się nie wyrobili :(