agawi74 11.01.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Bardzo ładna ta lampa, ponadczasowy styl http://forumogrodnicze.info/images/smiles/yes.gif A dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 A abażurki już upatrzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 A abażurki już upatrzyłaś? Trafiłaś w sedno, bo byliśmy w kilku sklepach, i nic mi nie pasowało. Ani a Almi Decor, ani w Innych Meblach- tu były tylko z organzy, więc trochę za nowoczesne. I znowu pozostał mi internet- znalazłam taką firmę, producenta abażurków i chyba stąd zamówię. http://www.abazury-krystyna.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Coś mi ta nazwa mówi ,chyba już oglądałam jakiś wyrób tej firmy.Dziękuję,mają fajna ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Coś mi ta nazwa mówi ,chyba już oglądałam jakiś wyrób tej firmy.Dziękuję,mają fajna ofertę Nie ma za co - tak właśnie myślałam, że może już się zetknęłaś z tą firmą. Póki co złożyliśmy zamówienie na tego flamanda- musimy trochę poczekać, bo robią go na indywidualne zlecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.01.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 żyrandol super !!!!!!!!!!!!!! a na linki wejść nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 żyrandol super !!!!!!!!!!!!!! a na linki wejść nie mogę Dzięki zuz@nko! A czemu nie możesz wejść? Może to wina muratora- coś ostatnio zmieniali... Spróbuj wkleić adres bezpośrednio w przeglądarkę lub wpisz w googlu "lampy Doniec"- powinno pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 tak zrobiłam i weszłam bez problemu fm coś ma problemy z przekierowywaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ja też pooglądałam, ale ten Twój najbardziej mi się spdoobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 11.01.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Hej Agawi:):) Dziękuję już mi lepiej i na duszy i na ciele:) Ktoś kiedyś powiedział, że Ty masz nosa do żyrandoli:) POPIERAM W 100% Bardzo ładniutki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Moniu, domowa- cieszę się, że i Wam się spodobał mój wybór Chciałam coś innego, oglądałam mnóstwo hiszpańskich żyrandoli, trochę kutych a i tak zostałam przy czymś najbardziej klasycznym... widać tak miało być- klamka zapadła, bo flamand zamówiony. Pozostało tylko czekanie... Domowa- tak trzymaj i bardzo proszę więcej się nie załamywać, bo inaczej.... http://forum.barcis.pl/images/smilies/lanie.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/oczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Powiedz mi agawi ,czy ten żyrandol jest pociągnięty jeszcze lakierem ,czy jest on taki bardziej matowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Powiedz mi agawi ,czy ten żyrandol jest pociągnięty jeszcze lakierem ,czy jest on taki bardziej matowy? Beauty, żyrandol jest mat patyna. Z tego co wiem może być jeszcze opcja "polerowane złoto" . Dla każdego coś miłego Decydujesz się też na zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 No właśnie się zastanawiam,chociaż miała być inna kolejność zakupów.:yes:M mnie już trochę ponagla mówiąc ,no wez kochanie cos zrób z tymi oknami ...no i właściwie to żyrandole i kinkiety mogłabyś już kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Tak, tak zgadzam się, że te żarówy szpecą i to bardzo. Najgorsze, że się do tego przyzwyczajamy i już nas nie razi. Dlatego postanowiłam powolutku kupować, pomieszczenie za pomieszczeniem. Może do końca roku się wyrobię Beauty, jak chcesz mieć pewność co do wykończenia tego mosiądzu, to poczekaj kilka dni- jak przyślą już gotowy, to go dokładnie sfotografuję i opiszę. A okna upiększyć też by się już przydało. Ale jeszcze mebli brak, więc tak bardzo się z tym nie śpieszę... Marzę o ciężkich zasłonach (bez firan) upiętych na mosiężnym karniszu z kółeczkami i żabkami. I do tego chwosty oczywiście... Widziałam u Ciebie lambrekin- ja też się zastanawiam nad takim, ale nie wiem, czy same zasłony też się tak robi?? Może wtedy są potrzebne też firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 11.01.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Domowa- tak trzymaj i bardzo proszę więcej się nie załamywać, bo inaczej.... Obiecuje , że się poprawię nieraz tak jest niestety , że ma sie wszystkiego dość:/ ALE wszystko zaczyna się układac i mam nadzieje, że teraz bedzie już tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Obiecuje , że się poprawię nieraz tak jest niestety , że ma sie wszystkiego dość:/ ALE wszystko zaczyna się układac i mam nadzieje, że teraz bedzie już tylko lepiej. Noooo tak już lepiej! Tak lubię... http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Wiesz ,możesz zrobić lambrekin i zasłony .Ja tak włąśnie myślę zrobić ,ale ze względu na to ,że mnie się moze jeszcze 100razy koncepcja zmienic ,to profilktycznie kupię szyny z trzema rowkami.Nie ukrywam ,że momentami podobają mi sie firanki z woalu,takie leciutkie i zwiewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 U mnie też z tą koncepcją różnie bywa Poczekamy zobaczymy. Moja mama chce z kolei zrobić takie zwiewne firanki, bez zasłon. Zobaczę jak to u niej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.01.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Kilka godzinek mnie nie było, a tyle już się dzieje.... oj dziewczynki widzę , że nie próżnujecie za linka bardzo dziękować nie znałam tej strony ...duży wybór..... jeszcze raz podziekować.... Firanki, lambrekiny, zasłony, rolety i co tu wybrać ja bardzo chcę do salonu rolety rzymskie, ale jest NO WŁAŚNIE jakieś ALE mój małżon nie chce nic na oknach ( rolety zewnętrze są i to mu wystarcza ) a mi NIE i mamy małą przepychankę słowną ale ja go przetrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts