Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pysiaczku dzięki:D

Hihul i alicyjka- serdecznie witam nowe forumki:welcome: bardzo się cieszę, ze się ujawniłyście- zapraszam częściej i dziękuję za tyle komplementów:oops: Dziewczyny, chwilowo nie mogę Wam ujawnić szczegółów żyrandola, ponieważ sama jeszcze nie dopięłam sprawy. Jestem w trakcie załatwiania, bo nie ma ich za wiele- taka jest specyfika tych sklepów jest 1 lub 2 szt, albo będzie 1 szt w przyszłości:eek: Będę o Was pamiętać i wszystko Wam podam, ale jak sama kupię. Mam nadzieję, ze to rozumiecie?:D

Amtla- też dam Ci znać, a odnośnie Twojej sprawy to bardzo się cieszę, że tak zrobiłaś. Nic innego nie wchodziło w grę moim zdaniem:yes:

Andżeliko jestem w trakcie załatwiania:yes::D Idę do Ciebie zobaczyć co z tymi zakupami...:lol2::lol2:

Od czwartku zastanawiam się nad tą lampą a teraz mam za swoje, chyba była tylko jedna ;)Agawi gratuluję !!! oczywiście pokarzesz jak zawiśnie .Może jeszcze będą aż ciśnienie mi skoczyło ...

O rany, ale burza tym żyrandolem:lol2: Witam jo@nno (pierwszy raz?):welcome:i dziękuję:)

Ciemnych żyrandoli już nie ma i chyba nie będzie. Jasne podobno jeszcze są- śpiesz się:D

Agawi, wyłuskałaś znalazłaś perełke! Poza tym jesli ty coś polecasz, to co tu dużo mówić - wszyscy lecimy do sklepów:):)

Nie ma sprawy - ja poczekam cierpliwie, mieszkam z zarówkami już 3 lata to i jeszcze trochę pomieszkam ;)hahah

Hihul :hug: Kochana jesteś:D właśnie dostałam popierdzienie o lampie, że będzie w czwartek u mnie, więc zaraz Wam porozsyłam namiary:lol2::lol2: Cieszycie się?

Może nie pisz dopóki sama nie będziesz go miała u siebie Aga!.....ale się narobiło....trochę przykre to jest ale .....samo życie!

Czekam na fotkę z wiszącym żyrandolem....pięknie będzie wyglądał...już to czuje:):):)

Może nie pisz dopóki sama nie będziesz go miała u siebie Aga!.....ale się narobiło....trochę przykre to jest ale .....samo życie!

Czekam na fotkę z wiszącym żyrandolem....pięknie będzie wyglądał...już to czuje:):):)

Beatko, no przykre:(:( wiele dziewczyn już tego doświadczyło:(

Żyrandol ma być w czwartek u mnie, więc jak luby będzie miał dobry humor to go w weekend zawiesi:lol2::lol2: Aaa i dziękuję:hug:

Byłam już byłam :)pytałam o łazienkę na poddaszu z wanną i ciągle podziwiam :) jasnych też już nie ma ale znalazłam piękny zegar i już się nie zastanawiam :) w marcu mają być znowu a mi się nie śpieszy mogę poczekać;) ciśnienie spadło, fajnie że go będziesz miała !!!

http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/oops.gif Przepraszam jo@nno- nie pamiętałam...http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/oops.gif Cieszę się, że lampy jeszcze będą i że będziesz miała okazję ją mieć:D

Ja już czekam na swoją:wiggle:

Przyszły ozdobne wałki do łóżka, a dojdzie jeszcze wiele innych poduch:lol2::lol2:

Na razie prezentacja na schodach, bo nawet ich jeszcze na górę nie zaniosłam:D Są w kolorze fotela w sypialni (na zdjęciu wyszły jaśniejsze).

http://img851.imageshack.us/img851/3596/dsc02744rx.jpg

Piękne - uwielbiam poduchy, poduszki, wałki, wszelkie takie ozdobniki!!!!

A jakie poduchy będą?????

wiem, wiem, że jesteś poduszkową maniaczką :rotfl::rotfl:

Na pewno będą jeszcze 2 w komplecie z narzutą i jakaś okrągła w tym stylu...:)

http://www.happybarok.pl/images/items/85/big/324.jpg

Od czwartku zastanawiam się nad tą lampą a teraz mam za swoje, chyba była tylko jedna ;)Agawi gratuluję !!! oczywiście pokarzesz jak zawiśnie .Może jeszcze będą aż ciśnienie mi skoczyło ...

Witaj agawi !

Ja też miałam tę lampę zapisaną :D i nie ma jej już w TYM sklepie :) Chyba kupiłaś ostatnią :yes: Ale mam namiar na taką samą białą, która jeszcze w INNYM sklepie jest...jakby ktoś chciał :)

Pięknie domek urządziłaś/urządzasz :yes::yes::yes:

Witaj agawi !

Ja też miałam tę lampę zapisaną :D i nie ma jej już w TYM sklepie :) Chyba kupiłaś ostatnią :yes: Ale mam namiar na taką samą białą, która jeszcze w INNYM sklepie jest...jakby ktoś chciał :)

Pięknie domek urządziłaś/urządzasz :yes::yes::yes:

Witam serdecznie Leia:welcome: O jak fajnie, tyle nowych forumek się dzisiaj ujawniło:wiggle:Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa:D

Jak chcesz namiar na białą, tylko ciut inną mogę Ci wysłać:yes:

Edytowane przez agawi74