Juszczakówka 22.11.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 I co zamówiaona ta lampa nad schody ??? Kurcze jest ładna i warto ją kupić A o zakupy nie pytaj :mad:...musimy pojechać do Farmy w Katowicach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 22.11.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Od czwartku zastanawiam się nad tą lampą a teraz mam za swoje, chyba była tylko jedna ;)Agawi gratuluję !!! oczywiście pokarzesz jak zawiśnie .Może jeszcze będą aż ciśnienie mi skoczyło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Pysiaczku dzięki:D Hihul i alicyjka- serdecznie witam nowe forumki:welcome: bardzo się cieszę, ze się ujawniłyście- zapraszam częściej i dziękuję za tyle komplementów:oops: Dziewczyny, chwilowo nie mogę Wam ujawnić szczegółów żyrandola, ponieważ sama jeszcze nie dopięłam sprawy. Jestem w trakcie załatwiania, bo nie ma ich za wiele- taka jest specyfika tych sklepów jest 1 lub 2 szt, albo będzie 1 szt w przyszłości:eek: Będę o Was pamiętać i wszystko Wam podam, ale jak sama kupię. Mam nadzieję, ze to rozumiecie? Amtla- też dam Ci znać, a odnośnie Twojej sprawy to bardzo się cieszę, że tak zrobiłaś. Nic innego nie wchodziło w grę moim zdaniem:yes: Andżeliko jestem w trakcie załatwiania:yes: Idę do Ciebie zobaczyć co z tymi zakupami...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Od czwartku zastanawiam się nad tą lampą a teraz mam za swoje, chyba była tylko jedna ;)Agawi gratuluję !!! oczywiście pokarzesz jak zawiśnie .Może jeszcze będą aż ciśnienie mi skoczyło ... O rany, ale burza tym żyrandolem:lol2: Witam jo@nno (pierwszy raz?):welcome:i dziękuję Ciemnych żyrandoli już nie ma i chyba nie będzie. Jasne podobno jeszcze są- śpiesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyjka 22.11.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Agawi dzięki za odpowiedź spoko, rozumie, cierpliwie będe czekać Aga walcz o niego, bo warto;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Agawi dzięki za odpowiedź spoko, rozumie, cierpliwie będe czekać Aga walcz o niego, bo warto;] A ja będę pamiętać Dzięki za odwiedzinki alicyjko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihul 22.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Agawi, wyłuskałaś znalazłaś perełke! Poza tym jesli ty coś polecasz, to co tu dużo mówić - wszyscy lecimy do sklepów:) Nie ma sprawy - ja poczekam cierpliwie, mieszkam z zarówkami już 3 lata to i jeszcze trochę pomieszkam ;)hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Agawi, wyłuskałaś znalazłaś perełke! Poza tym jesli ty coś polecasz, to co tu dużo mówić - wszyscy lecimy do sklepów:) Nie ma sprawy - ja poczekam cierpliwie, mieszkam z zarówkami już 3 lata to i jeszcze trochę pomieszkam ;)hahah Hihul Kochana jesteś właśnie dostałam popierdzienie o lampie, że będzie w czwartek u mnie, więc zaraz Wam porozsyłam namiary:lol2: Cieszycie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.11.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Może nie pisz dopóki sama nie będziesz go miała u siebie Aga!.....ale się narobiło....trochę przykre to jest ale .....samo życie! Czekam na fotkę z wiszącym żyrandolem....pięknie będzie wyglądał...już to czuje:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Może nie pisz dopóki sama nie będziesz go miała u siebie Aga!.....ale się narobiło....trochę przykre to jest ale .....samo życie! Czekam na fotkę z wiszącym żyrandolem....pięknie będzie wyglądał...już to czuje:):) Beatko, no przykre:( wiele dziewczyn już tego doświadczyło:( Żyrandol ma być w czwartek u mnie, więc jak luby będzie miał dobry humor to go w weekend zawiesi:lol2: Aaa i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 22.11.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Byłam już byłam :)pytałam o łazienkę na poddaszu z wanną i ciągle podziwiam jasnych też już nie ma ale znalazłam piękny zegar i już się nie zastanawiam w marcu mają być znowu a mi się nie śpieszy mogę poczekać ciśnienie spadło, fajnie że go będziesz miała !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Byłam już byłam :)pytałam o łazienkę na poddaszu z wanną i ciągle podziwiam jasnych też już nie ma ale znalazłam piękny zegar i już się nie zastanawiam w marcu mają być znowu a mi się nie śpieszy mogę poczekać ciśnienie spadło, fajnie że go będziesz miała !!! http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/oops.gif Przepraszam jo@nno- nie pamiętałam...http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/oops.gif Cieszę się, że lampy jeszcze będą i że będziesz miała okazję ją mieć Ja już czekam na swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.11.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aga,ale znajdujesz perełki!!!!I jaka kolejka się do Ciebie od razu ustawiła po info!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Przyszły ozdobne wałki do łóżka, a dojdzie jeszcze wiele innych poduch:lol2: Na razie prezentacja na schodach, bo nawet ich jeszcze na górę nie zaniosłam:D Są w kolorze fotela w sypialni (na zdjęciu wyszły jaśniejsze). http://img851.imageshack.us/img851/3596/dsc02744rx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.11.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Piękne - uwielbiam poduchy, poduszki, wałki, wszelkie takie ozdobniki!!!!A jakie poduchy będą????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aga, ale znajdujesz perełki!!!! I jaka kolejka się do Ciebie od razu ustawiła po info!!!! Dzięki Aniu No kolejka, jak kiedyś po mięso:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Piękne - uwielbiam poduchy, poduszki, wałki, wszelkie takie ozdobniki!!!! A jakie poduchy będą????? wiem, wiem, że jesteś poduszkową maniaczką :rotfl: Na pewno będą jeszcze 2 w komplecie z narzutą i jakaś okrągła w tym stylu... http://www.happybarok.pl/images/items/85/big/324.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.11.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Od czwartku zastanawiam się nad tą lampą a teraz mam za swoje, chyba była tylko jedna ;)Agawi gratuluję !!! oczywiście pokarzesz jak zawiśnie .Może jeszcze będą aż ciśnienie mi skoczyło ... Witaj agawi ! Ja też miałam tę lampę zapisaną i nie ma jej już w TYM sklepie Chyba kupiłaś ostatnią Ale mam namiar na taką samą białą, która jeszcze w INNYM sklepie jest...jakby ktoś chciał Pięknie domek urządziłaś/urządzasz :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Witaj agawi ! Ja też miałam tę lampę zapisaną i nie ma jej już w TYM sklepie Chyba kupiłaś ostatnią Ale mam namiar na taką samą białą, która jeszcze w INNYM sklepie jest...jakby ktoś chciał Pięknie domek urządziłaś/urządzasz :yes: Witam serdecznie Leia O jak fajnie, tyle nowych forumek się dzisiaj ujawniło:wiggle:Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa:D Jak chcesz namiar na białą, tylko ciut inną mogę Ci wysłać Edytowane 22 Listopada 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.11.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Jak chcesz namiar na białą, tylko ciut inną mogę wysłać Ci namiar:yes: Poproszę i bardzo dziękuję Wprawdzie mam czas na takie zakupy ale sobie zapisuję namiary później jak znalazł Ja uwielbiam wszelakie oświetlenie I Twoja sypialnia...mmm, śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts