Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Poproszę i bardzo dziękuję :hug:

Wprawdzie mam czas na takie zakupy ale sobie zapisuję namiary :yes: później jak znalazł :lol2:

Ja uwielbiam wszelakie oświetlenie :yes:

I Twoja sypialnia...mmm, śliczna :yes:

Nie ma sprawy , zaraz wysyłam:D Leia, jak Ci się coś poodba i masz gdzie trzymać to kupuj, bo serie się często kończą i nie można już tego później dostać:(:bash:

Aaa i sypialnia dziękuje:hug:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Leia[/b], jak Ci się coś poodba i masz gdzie trzymać to kupuj, bo serie się często kończą i nie można już tego później dostać:(:bash:

:

masz rację Agawi :yes: tak właśnie sfrajerowałam się z białą sieną :bash: ciągle ją oglądałam, i oglądałam...mam jeszcze namiar na czarną sienę i kinkiety w dobrej cenie i znowu się waham...jutro napiszę do gościa, że biorę :lol2:

mam jeszcze namiar na czarną sienę i kinkiety w dobrej cenie i znowu się waham...jutro napiszę do gościa, że biorę :lol2:

Upewnij się Leia, czy na pewno to jest ta Siena i czy jest dostępna, bo dziewczyny pisały, że już nie ma... Jak się dowiedzą, ze jest, to Cię zbombardują privamihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif

Upewnij się Leia, czy na pewno to jest ta Siena i czy jest dostępna, bo dziewczyny pisały, że już nie ma... Jak się dowiedzą, ze jest, to Cię zbombardują privamihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif

Tak, to z pewnością TA SIENA :lol2:

Dziękuję za namiar :)

Aga ruch jak w ulu:lol2: Ty to masz wielki dar do buszowania po necie i wynajdywania cudeniek:yes::yes::yes: no i sama wiele razy skorzystalam z Twoich zakupowych wskazowek...wielkie dziekuje raz jeszcze zlota Kobieto:hug::hug::hug:

ja musze chyba tez sie zabrac za piernik...Aga a czy on musi w glinianym naczyniu? Ja wszystkie gliniaki zaadoptowalam na ogrodowe i wyglada na to, ze do piernika trzeba bedzie nowy kupic...:lol2:

Aga, wiesz,

na tych aksamitnych wałkach, to nawet na schodach można spać.

To mówię ja, wielbicielka Twego fotela, Twoich aksamitów, poduch, żyrandoli, tapet

i wszystkiego co pokazujesz.

Pysiaczku, oczywiście, że w tej gliniance się nie piecze:lol2::lol2: tylko sobie leżakuje:yes:

Później trzeba rozwałkować na piernik lub pierniczki:D Nie wiem, co z tym Twoim uszakiem- dzwoń... Myślałam, że już będzie lada dzień... Firma chyba przyjęła za dużo zleceń...:(:(

Anetko ojej, aż się zarumieniłam za tyle cudownych słów:hug::hug: Naprawdę to nic wielkiego i sporo na wyrost:) Lubię Wam pomagać:D

Odnośnie naczynka, to możesz włożyć go do ceramicznej miski, nie wiem czemu utarło się, ze trzeba w glinianej...;)

Aga, wiesz,

na tych aksamitnych wałkach, to nawet na schodach można spać.

To mówię ja, wielbicielka Twego fotela, Twoich aksamitów, poduch, żyrandoli, tapet

i wszystkiego co pokazujesz.

Toluś, ale mnie rozbawiłaś z tym spaniem na schodach:rotfl:

Kochana jesteś:hug: