agawi74 22.11.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Poproszę i bardzo dziękuję Wprawdzie mam czas na takie zakupy ale sobie zapisuję namiary później jak znalazł Ja uwielbiam wszelakie oświetlenie I Twoja sypialnia...mmm, śliczna Nie ma sprawy , zaraz wysyłam:D Leia, jak Ci się coś poodba i masz gdzie trzymać to kupuj, bo serie się często kończą i nie można już tego później dostać Aaa i sypialnia dziękuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Leia[/b], jak Ci się coś poodba i masz gdzie trzymać to kupuj, bo serie się często kończą i nie można już tego później dostać : masz rację Agawi tak właśnie sfrajerowałam się z białą sieną ciągle ją oglądałam, i oglądałam...mam jeszcze namiar na czarną sienę i kinkiety w dobrej cenie i znowu się waham...jutro napiszę do gościa, że biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 mam jeszcze namiar na czarną sienę i kinkiety w dobrej cenie i znowu się waham...jutro napiszę do gościa, że biorę Upewnij się Leia, czy na pewno to jest ta Siena i czy jest dostępna, bo dziewczyny pisały, że już nie ma... Jak się dowiedzą, ze jest, to Cię zbombardują privamihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.11.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Upewnij się Leia, czy na pewno to jest ta Siena i czy jest dostępna, bo dziewczyny pisały, że już nie ma... Jak się dowiedzą, ze jest, to Cię zbombardują privamihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif Tak, to z pewnością TA SIENA Dziękuję za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Tak, to z pewnością TA SIENA Dziękuję za namiar Nie ma za co:D To KUPUJ!!! ps. Ja też znam jedno miejsce, gdzie podobno można kupić czarną Sienę, także dziewczyny jeśli któraś jest zainteresowana to proszę o info:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.11.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie ma za co:D To KUPUJ!!! ps. Ja też znam jedno miejsce, gdzie podobno można kupić czarną Sienę, także dziewczyny jeśli któraś jest zainteresowana to proszę o info:yes: łoj, Aga poczekaj...kurcze może to ten sam gościu i ja nie zdążę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 łoj, Aga poczekaj...kurcze może to ten sam gościu i ja nie zdążę kupić Dobrze, nie denerwuj się Daj mi znać jak kupisz:yes: A dziewczyny poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.11.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ufff...fenks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ufff...fenks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No dobra, zrobiłam świąteczny piernik dojrzewający i władowałam do glinianki. Wyszedł mi cały gar:eek: Nie wiem kto to będzie jadł http://img155.imageshack.us/img155/778/dsc02746y.jpg [/url]http://img708.imageshack.us/img708/1032/dsc02747wm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aga ale tego potem się chyba nie piecze w tej gliniance Bo jak to potem wyjąć A w ogóle to foch - dlaczego Twoje wałki już są a o moim fotelu dalej cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aga ruch jak w ulu:lol2: Ty to masz wielki dar do buszowania po necie i wynajdywania cudeniek:yes::yes: no i sama wiele razy skorzystalam z Twoich zakupowych wskazowek...wielkie dziekuje raz jeszcze zlota Kobieto:hug::hug: ja musze chyba tez sie zabrac za piernik...Aga a czy on musi w glinianym naczyniu? Ja wszystkie gliniaki zaadoptowalam na ogrodowe i wyglada na to, ze do piernika trzeba bedzie nowy kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aga, wiesz,na tych aksamitnych wałkach, to nawet na schodach można spać.To mówię ja, wielbicielka Twego fotela, Twoich aksamitów, poduch, żyrandoli, tapeti wszystkiego co pokazujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Pysiaczku, oczywiście, że w tej gliniance się nie piecze:lol2: tylko sobie leżakuje:yes: Później trzeba rozwałkować na piernik lub pierniczki:D Nie wiem, co z tym Twoim uszakiem- dzwoń... Myślałam, że już będzie lada dzień... Firma chyba przyjęła za dużo zleceń...:( Anetko ojej, aż się zarumieniłam za tyle cudownych słów:hug: Naprawdę to nic wielkiego i sporo na wyrost:) Lubię Wam pomagać Odnośnie naczynka, to możesz włożyć go do ceramicznej miski, nie wiem czemu utarło się, ze trzeba w glinianej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aga, wiesz, na tych aksamitnych wałkach, to nawet na schodach można spać. To mówię ja, wielbicielka Twego fotela, Twoich aksamitów, poduch, żyrandoli, tapet i wszystkiego co pokazujesz. Toluś, ale mnie rozbawiłaś z tym spaniem na schodach:rotfl: Kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ...to "spać", jest w takim mocno szerokim kontekście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ...to "spać", jest w takim mocno szerokim kontekście No tak tak, ale tak sobie wyobraziłam...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Wałeczki urocze i aż chce się na nich głowę złożyć Nawet na schodach...a co!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.11.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Wałeczki urocze i aż chce się na nich głowę złożyć Nawet na schodach...a co!!!:) Dzięki Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aga, wiesz, na tych aksamitnych wałkach, to nawet na schodach można spać. . Nawet można by fajnie na nich z tych schodów zjechać ...bez uszczerbku na siedzeniu:Dsuper wałeczki...widzisz? ,jednak dotarły..a z realizacją zamówień firma sobie ostatnio nie radzi ,to wszystko przez fm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts