pysiaczek 23.11.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Bardzo ładna bo jest matowa a nie błyszcząca jak nie wiadomo co Tylko musisz faktycznie przemyśleć czy te wzory na narzucie nie pogryzą się z tapeta jakby co Ja u siebie mam oczywiście inny wzór tu i inny tu, ale kapy nie traktuję docelowo na całe życie, więc póki co mi to nie przeszkadza No i też się strasznie cieszę z powodu tego fotela! W końcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 23.11.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Bardzo Ci dziękuję - znam tą stronę, ale dawno tam nie zaglądałam... Pozdrawiam serdecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Pysiaczku no właśnie chodzi o to dopasowanie do tapety i całej reszty... Dlatego nie wiem czy nie będę szyła na zamówienie razem z zasłoną. Nie chciałabym aby wyszła mi przysłowiowa cepelia... Anulko- nie ma za co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 A teraz malutki newsik. Zamówiłam 2 nowe lampy z myślą o... sypialni. Są bardziej w stylu glamour, a tamte polecą do gościnnego:yes: Te są ciut masywniejsze (wyższe i szersza podstawa). Abażury są grafitowe:)http://www.salonybrw.pl/uploads/tx_protproducts/products/THK-034713.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.11.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Aga, szalejesz z lampami!!! Te są piękne, miałam je na oku, tj. w obserwowanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.11.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 wow! aga wyszukujesz same perły.masz do tego dar, ale pewnie to już wiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Lampy super i powiem szczerze, że tamte są piękne, ale te będą lepiej pasować do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ależ Ty kobieto szalejesz z tymi nowościami- no piękne są te lampy:yes: Grafitowe abażurki powiadasz i kuleczki widzę na nóżce - tak sobie myślę , że by mi pasowały:cool: do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.11.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Super lampy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Sharlot- dziękuję To znaczy, ze mmay podobny gust:D Słoneczko, aj tam zaraz dar:hug: Pysiaczku dzięki:D i fajnie, że też tak uważasz. Tamte będą jak ulał do gościnnego, choć moja mama robi już na nie zakusy... Mróweczko fenkju:) Mówisz, że do Twojej też pasują? Anetko ciszę się, że i Tobie się podobają:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Aga...śliczne te lampy!! Będą pasowały w twojej cudnej sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Aga...śliczne te lampy!! Będą pasowały w twojej cudnej sypialni:) Dzięki Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ojoj, nowe lapmpy... śliczne:rolleyes: Będą baaardzo pasować... a zmieszczą się pod skosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ojoj, nowe lapmpy... śliczne:rolleyes: Będą baaardzo pasować... a zmieszczą się pod skosem? Naprawdę? Podobają Ci się? Mają ok 48 cm i się jeszcze zmieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To panikowałaś z tymi 40 cm? Ale nie ma tego złego... te co już masz są śliczne - i żal by było, gdyby trafiły w niewłaściwe ręce;) A te nowe są "och-i-ach":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To panikowałaś z tymi 40 cm? Ale nie ma tego złego... te co już masz są śliczne - i żal by było, gdyby trafiły w niewłaściwe ręce;) A te nowe są "och-i-ach":rolleyes: Dzięki Madziu Luby panikował, że ani cm więcej niż 40:bash: A jak stanęły szafeczki to się okazało, że jednak można:lol2: Tamte pójdą na komodę do gościnnego, jak mi ich mama wcześniej nie zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 24.11.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga, lampa jest bardzo ładna Co do narzuty to na Twoim miejscu szyłabym razem z zasłonami http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif ...Po pierwsze ciężko o śliczną w tym rozmiarze ( próbowałam coś dla Ciebie znaleźć ale niestety na nic ładnego nie trafiłam ), po drugie wydaje mi się, że trochę za dużo byłoby już kolorów w Twojej ślicznej sypialni aaaaaaaaaa...i bardzo dziękuję za przepis na pierniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 lampki cudne cudniuteńkie !!!!!!!!!!!!!!! a co do narzuty to cholernie mi się podoba może dlatego że ja mam gładką i mnie znudziła a tak w ogóle pre pani to zazdroszczę umiejętności buszowania po necie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale z drugiej strony to znając siebie i posiadając tę umiejętność mogłabym się nie powstrzymać przed obrabowaniem banku :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ale z drugiej strony to znając siebie i posiadając tę umiejętność mogłabym się nie powstrzymać przed obrabowaniem banku :D:D:D Zuz@nka a ja bym została Twoją wspólniczką Aga, już się tej sypialni doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Zuz@nka a ja bym została Twoją wspólniczką Aga, już się tej sypialni doczekać nie mogę. plan jest taki: - jak posiądę umiejętności od Agawi ( może to zająć sporo czasu;)) - zakupię na stadionie Dziesięciolecia kominiarki - zdobędę odpowiedni nierzucający się w oczy i szybki car http://chmurak.pl/pictures/16e3_kon-ciagnie-smieszny-samochod.jpg co do banku to nie wiem który ale do tego czasu coś wymyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts