Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga nowe lampy strasznie mi się podobają. Poprzednie też były śliczne ale te są boskie po prostu:yes: Jesli chodzi o narzutę to tak jak dziewczyny radzą chyba najlepiej będzie uszyć razem z zasłonami.Chyba masz z mamą podobnie jak ja ostatnio pochwaliłam się że kupiłam białą ławkę na taras i za dwa dni dowiedziałam się że mama będzie robić remont w kuchni i na miejscu sofy taka ławka byłaby u niej idealna:D I pewnie jak przyjedzie na świeta a ja jej nic do tej pory nie znajdę to na bank ławka znajdzie się u mamy. :lol2:

O mamuniu!:eek: Ale kobitki napaplały:lol2::lol2::hug:

Leia fajnie, ze lampy Ci się podobają:D Wiesz w sprawie narzut myślę tak jak Ty. Tzn, gładka fioletowa mogłaby być, ale we wzorki już nie ... No i odcień fioletu taki brudnawy raczej. Generalnie trudno dostać, więc będę szyć. Dopinam sprawę wyceny, będzie z tkaniny Softy - mięsista i z subtelnym połyskiem- gładziutka:cool:Tanio to mi nie wyjdzie, bo tkanina jest po 72 zł, no ale trudno. Raz się żyje:D

Pierniczki zrób lub piernik i się koniecznie pochwal- może w swojej galerii?:p:D

zuzanko, wiesz, że jesteś kochana? No wiesz, czy nie?:hug::lol2: Zgadzam się na spółkę, tylko ze względu na ten samochód:rotfl::rotfl:

Ja nie widziałam Twojej narzuty chyba...:confused: Pokazuj!:yes: Wzory też są ciekawe, tylko ja mam wzorzystą tapetę za łóżkiem i trochę trudno mi to zgrać. Nadrobię poduchami:D

Tolu, to zakładamy spółkowy trojkącik, cooo?:yes: Czyli ja buszuję, zuza załatwia car, a tola paliwo:lol2: jeszcze tylko trzeba wybrać ten bank...:rolleyes:

Dziękuje, ze tak kibicujesz mojej sypialni:hug:

Psosinku, zaraz Ci daje namiary i coś mi się jeszcze przypomniałao, że wcześniej prosiłaś... no wstyd... :oops: zapomniałam sorki:hug:

Anetko czyli kolejny głosik za gładką:yes: Czekam na ostateczną narzutę i ... zamawiam. Mam nadzieję, że się wyrobią do Świąt...:) A z Twoją ławeczką... no sama widzisz jak to jest:lol2: Rodzice mieszkają obok i już się nauczyłam, że wiele rzeczy muszę kupować podwójnie:lol2::lol2:

moja narzuta z Ikea - i mam nadzieję że to tylko kwestia czasu jak ją "wykrochmalę" ;)

Ha, ha, też się nad nią zastanawiałam, bo jest duża. Dziewczyny tez mi ją podrzucały:D

Zuza- ładna jest, nie wywalaj:no: Najwyżej będziesz miała na zmianę:) Jak poodba Ci się ta moja z poprzedniej strony, to kupuj- podłam tam link:)

ależ bardzo proszę mogę ci ją oddać :yes:

jeśli z Ikea to teraz chciałabym tę beżową :cool:

Nieee zuzanko dzięki:hug: ale tylko dlatego, że chcę mieć w kolorze zasłon i uszyję:D

A Twoja beżowa ma być we wzory? Widziałam dużo beżowych- jak na złość kiedy potrzebowałam szarą lub filetową:lol2:

Nieee zuzanko dzięki:hug: ale tylko dlatego, że chcę mieć w kolorze zasłon i uszyję:D

A Twoja beżowa ma być we wzory? Widziałam dużo beżowych- jak na złość kiedy potrzebowałam szarą lub filetową:lol2:

w nosie z narzutą - najcudowniejsza szperaczko netowa znajdź mi ( mówię jak do wróżki) proszę konsolkę która będzie mega płytka taka najlepiej 20-30cm głębokości no i stylowa:rolleyes:

ja już paznokcie straciłam od klikania i ze trzy myszki wymieniłam i nic :(

w nosie z narzutą - najcudowniejsza szperaczko netowa znajdź mi ( mówię jak do wróżki) proszę konsolkę która będzie mega płytka taka najlepiej 20-30cm głębokości no i stylowa:rolleyes:

ja już paznokcie straciłam od klikania i ze trzy myszki wymieniłam i nic :(

:hug: Dobrze zuzku, ale nie w tej chwili. Poszperam i dam Ci znać:yes::D

Szalona Aga :lol2: , już nie mogę się doczekać :)

Kochana chciałabym byś wiedziała , że za parę dni chcę usunąć swój wątek :cry: , ale będę o Tobie pamiętać .

KUBEŁKO NIEEEEEEEEEEEEEEEEhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/omg.gifnie zgadzam się!!!!:(:(:(:( Dlaczego???http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/nah.gif

Usuń fotki, ale Ty zostań...:yes::yes::yes: W przeciwnym raziehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/club.gif http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/russian_roulette.gif