Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu dzięki:hug:Schodowa w weekend, bo to trochę zajmie i mąż musi się nieźle nagimnastykować, bo tam jest ze 4 m wysokości:yes:

Andżeliko:hug: no właśnie ten grafit abażurka wygląda cudnie przy tym szarym łózku:yes:

Psosinku- na schody była parę dni temu, zaraz Ci pokażę:D

http://www.trendydeco.pl/images/thumbnails/00097_409_4e462e66950e8.jpg.thumb_112x150.jpg

Aga uważam, że lampka jest idealna!!! Pięknie wpasowała się w klimat sypialni i świetnie gra zarówno z tapetą jak i z łóżkiem :yes: Bardzo dobra zamiana! :D

Czy ja też mogłabym prosić namiar na tą lampkę mimo, że nie mam już gdzie jej wcisnąć? :D

A jak tam fotel?

No comment :(

Niby jest w magazynie nadającym (już! po zaledwie 31godzinach!), ale nie wiem czy dziś do nas dotrze :cool:

Oto lampeczka już na swoim miejscu:D jest cudna i uważam, że wygląda znacznie lepiej niż tamte:lol2: I kolor abażurka ma boski- grafit w lekkim połysku:) Ale jestem skromna:oops::oops:

http://img840.imageshack.us/img840/7807/dsc02756zr.jpg

Powiem Ci, że tamte lampki były ładne...ale te ( widzę tylko jedną :lol2:)...wyglądają naprawdę REWELACYJNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo, bardzo mi się podobają :yes::yes::yes: I do Twojej sypialni wpasowały się IDEALNIE :D...kurcze niby tylko inne lampki, a taka zmiana...Aga, wrzuć jeszcze zdjęcie większego obszaru- nacieszę swoje oczy :lol2: Mi czasami wystarczy jak tak se popatrzę na piękne rzeczy...nie muszę nic kupować, tylko tak patrzę, i patrzę, i patrzę...:yes::yes::yes:

Czy też mogę prosić o namiar na tą lampkę??????? MarJelce nie podkupię :no:

Aguś,przez moment mnie nie było a tu takie zmiany !!szybka jesteś ,nie ma co.:DJeżeli mam się wypowiedzieć co do lampek to zamiana wyszła zdecydowanie na korzyść.Poprzednie lampy też mi się bardzo podobały ,ale do Twojej sypialni te pasują bardziej:yes:Ciekawość mnie zżera jak będzie wyglądać lampa z BM....na pewno obłędnie.Natomiast ta narzuta we wzory mi się nie podoba,jakoś tego typu materiały kojarzą mi się z kreszowymi dresami ,ale ja już jestem z innej epoki:lol2: Edytowane przez Beauty