psosin 24.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 a jaka ma byc na schody? bo ta pikna! skromna powiadasz??? ee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Madziu dzięki:hug:Schodowa w weekend, bo to trochę zajmie i mąż musi się nieźle nagimnastykować, bo tam jest ze 4 m wysokości:yes: Andżeliko no właśnie ten grafit abażurka wygląda cudnie przy tym szarym łózku:yes: Psosinku- na schody była parę dni temu, zaraz Ci pokażę http://www.trendydeco.pl/images/thumbnails/00097_409_4e462e66950e8.jpg.thumb_112x150.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga jest super! te lampki fajniejsze, choc i tamte mi sie podobaly...no piekna ta wasza sypialnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga jest super! te lampki fajniejsze, choc i tamte mi sie podobaly...no piekna ta wasza sypialnia:yes: Dzięki kochana:hug: Wasza sielsko-anielska też jest cudna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 aaaaa prawie jak moja! ładna;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 aaaaa prawie jak moja! ładna;-) Dzięki:hug: No fakt, podobna do Twojej:lol2: tylko Twoja biała. Biała wersja tej mojej też jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Agwi boska ta lampka taka glamour, idealna do tych komódek srebrnych:yes: Daj namiar:cool:, może bym sobie taką zapodała na swoją srebrną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga moja jest stalowa,satynowa. i chyba mniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Agwi boska ta lampka taka glamour, idealna do tych komódek srebrnych:yes: Daj namiar:cool:, może bym sobie taką zapodała na swoją srebrną.... Dzięki Marjelko zaraz Ci wyślę namiar, ale będziesz się śmiała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga moja jest stalowa,satynowa. i chyba mniejsza... Ta jest też stalowa Aniu Taka grafitowa, postarzana:D wymiary bez łańcucha 59x30:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 moja ma 47x24... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dzięki Marjelko zaraz Ci wyślę namiar, ale będziesz się śmiała:lol2: Dziękuję za namiar Jestem w szoku aczkolwiek wiele dodatków kupiłam właśnie w tym miejscu, można i tam wynaleźć jak sie okazuje perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 moja ma 47x24... Czyli troszkę mniejsza... a nie wygląda:no: Moja tez jest duńska:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dziękuję za namiar Jestem w szoku aczkolwiek wiele dodatków kupiłam właśnie w tym miejscu, można i tam wynaleźć jak sie okazuje perełki Nie am za co Marjelko Trzeba chodzić, buszować i węszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aga uważam, że lampka jest idealna!!! Pięknie wpasowała się w klimat sypialni i świetnie gra zarówno z tapetą jak i z łóżkiem Bardzo dobra zamiana! Czy ja też mogłabym prosić namiar na tą lampkę mimo, że nie mam już gdzie jej wcisnąć? A jak tam fotel? No comment Niby jest w magazynie nadającym (już! po zaledwie 31godzinach!), ale nie wiem czy dziś do nas dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.11.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 oooooooo!!!!! Ależ to bombowo wygląda!!!! Rewelacja!!!!! Faktycznie, pięknie je dobrałaś do szafek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 25.11.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Oto lampeczka już na swoim miejscu:D jest cudna i uważam, że wygląda znacznie lepiej niż tamte:lol2: I kolor abażurka ma boski- grafit w lekkim połysku:) Ale jestem skromna:oops: http://img840.imageshack.us/img840/7807/dsc02756zr.jpg Powiem Ci, że tamte lampki były ładne...ale te ( widzę tylko jedną )...wyglądają naprawdę REWELACYJNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo, bardzo mi się podobają :yes: I do Twojej sypialni wpasowały się IDEALNIE ...kurcze niby tylko inne lampki, a taka zmiana...Aga, wrzuć jeszcze zdjęcie większego obszaru- nacieszę swoje oczy Mi czasami wystarczy jak tak se popatrzę na piękne rzeczy...nie muszę nic kupować, tylko tak patrzę, i patrzę, i patrzę...:yes: Czy też mogę prosić o namiar na tą lampkę??????? MarJelce nie podkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.11.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 lampeczki - PERFEKCJA :yes::yes::yes::yes::yes: poprzednie super - a te - idealne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widziałam na żywo ale efektowniejsze są w twoim wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.11.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 OOooo te bardziej pasuję, fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.11.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 (edytowane) Aguś,przez moment mnie nie było a tu takie zmiany !!szybka jesteś ,nie ma co.:DJeżeli mam się wypowiedzieć co do lampek to zamiana wyszła zdecydowanie na korzyść.Poprzednie lampy też mi się bardzo podobały ,ale do Twojej sypialni te pasują bardziej:yes:Ciekawość mnie zżera jak będzie wyglądać lampa z BM....na pewno obłędnie.Natomiast ta narzuta we wzory mi się nie podoba,jakoś tego typu materiały kojarzą mi się z kreszowymi dresami ,ale ja już jestem z innej epoki:lol2: Edytowane 25 Listopada 2011 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts