bogumil 25.11.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aga...lampki cudne:) A ten kolor abażurka bardzo pasuje do twoich sypialnianych kolorków!!! NOOO CUUUUDNIE:)Wiedziałam, że tak będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 O jejku dziewczynki ale się cieszę, że Wam się podoba:wiggle: Dobrze, że zamiana wyszła na lepsze. Pozwólcie, że zbiorowo Wam podziękuję:hug: Pysiaczku, Sharlot, Leia, Zuzanka, Yokasta, Beauty, Bogumił:hug: I jeszcze tylko- zaraz powysyłam osobom zainteresowanym namiar:) Beauty- lampa nad schody też jest fajna:yes: Niedługo będzie prezentacja:lol2: Odnośnie narzuty to masz rację, że tamta przypomina troszkę taką taftę kreszowaną, za którą też nie przepadam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Agus to mnie tez Podeslij prosze...ja lampy mam ale lubie sobie popatrzec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Agus to mnie tez Podeslij prosze...ja lampy mam ale lubie sobie popatrzec:D Co ja się z Wami mam kobitki:hug: Zaraz wysyłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 AAa i jeszcze Leia zapomniałam Ci napisać, że na razie nie będzie fot sypialni- poczekajcie na narzutę i zasłony:D:lol2:Mam nadzieję, że zdążą uszyć w tym roku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No ja też mam taką nadzieję, bo dłużej nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 25.11.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 AAa i jeszcze Leia zapomniałam Ci napisać, że na razie nie będzie fot sypialni- poczekajcie na narzutę i zasłony:D:lol2: Mam nadzieję, że zdążą uszyć w tym roku:yes: tak dłuuuuuuuuuuuugo każesz nam czekać ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No ja też mam taką nadzieję, bo dłużej nie wytrzymam :hug: Dziewczynki, które odpisały mi na priv- pozwólcie, ze ja tu napiszę i zbiorowo, bo skrzynka się zapycha:( Nie ma za co dziękować i jeżeli Wam się lampa podoba, to kupujcie- nie mam nic przeciwko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No ładnie Zmasowany atak na skrzynkę Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No ładnie Zmasowany atak na skrzynkę Agi A żebyś wiedziała pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Tkanina na zasłony wybrana - Black out Soft- jest mięciutka i mięsista, lekko opalizująca. http://media.fabfab.net/images/products/medium/16_32710_72.jpg Zasłona będzie na taśmie kielichowej. Sam materiał układa się tak:D http://media.fabfab.net/images/products/popup/16_32710_72_SZ01.jpg Z narzutą jeszcze do końca nie wiem. Tego koloru nie ma w szerokości 2,80 tylko 140. Narzuta będzie musiała być więc łączona:( zastanawiam się, czy nie przepikować jej chociaż tych boków , bo taka gładka płachta może nie wyglądać zbyt dobrze. Ja w ogóle nie przepadam za narzutami, ale coś trzeba położyć na to łóżko... Roleta do kuchni też wygląda fajnie, co nie? Tylko do kuchni już w innym kolorze http://media.fabfab.net/images/products/popup/16_32710_55_SZ04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Boskie są te zasłony Aga! Ale faktycznie taka prosta, gładka płachta na łóżku może nie wyglądać dobrze. Bo to właśnie cały urok tych zasłon w tym, że są pionowe i tak pięknie układają się przy ziemi Roleta fajna - a kolor taki jak na załączonym zdjęciu czy inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Boskie są te zasłony Aga! Ale faktycznie taka prosta, gładka płachta na łóżku może nie wyglądać dobrze. Bo to właśnie cały urok tych zasłon w tym, że są pionowe i tak pięknie układają się przy ziemi Roleta fajna - a kolor taki jak na załączonym zdjęciu czy inny? Dzięki pysiaczku Zobaczymy, pracuję nad babką od wyceny:lol2: Jak będzie ok, to trochę przepikuję tą narzutę Do kuchni chciałabym taki kolor jak na zdjęciu, ale czekam na zasłony wszystkich okien na dole. Nie wiem czy kuchnia powinna mieć taki sam materiał czy zupełnie inny. U nas wszystko otwarte na dole... ale będzie raczej coś w chłodnych beżach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aga tkanina zaslonowa jest super! gladka narzuta mnie sie nie widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aga tkanina zaslonowa jest super! gladka narzuta mnie sie nie widzi... Dzięki Anetko za opinię No z ta narzutą to jest tak, że taka napaćka to tez niedobrze... Wstawiam fotkę, kiedyś już pokazywałam- narzuta fajna- gładka i to z kawałków:yes:Pamiętajcie, że ja mam pikowane łóżko- żeby wszystkiego nie było za dużo:sick: Jak mi się uda, to tylko brzegi będą pikowane:yes: http://img412.imageshack.us/img412/5356/sypialnia000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aga ja nie mialam na mysli takiej pikowanej jak zaglowek ale wlasnie z jakimis przeszyciami...mysle ze pikowana to za duzo szczescia na raz, natomiast taka zupelnie gladka niefajnie jak dla mnie sie uklada na lozku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No masz rację Anetko, taka całkiem gładka tez mi jakoś nie leży. Spróbuję prosić babkę o przepikowanie boków w większe romby, a środek gładki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 mnie tez sie wydaje ze fajnie by wygladala gdyby te boki bylu delikatnie marszczone - taka delikatniutka falbanka, tego typu tkanina pieknie sie wtedy uklada ale zalezy kto co lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Zobaczę Anetko, co zaproponuje krawcowa. Jest to dość trudne, bo szyję na odległość. No i zobaczymy czy to wszystko zniesie mój portfel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 mam nadzieje, za Napiszesz o szczegolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts