Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do tego też dorzucam warzywa griolowane - po prostu wszystko razem grilluje i pakuję w tortillę : cukinię, pieczarki, cebulę, zależy co mam w domu ;)

A ja jeszcze kukurydzę:)

A te proporcje z przepisu to na ile osób?

Dorfi, to jest ilość tak jak podano w przepisie na 4 tortille. Teraz pytanie ile tortilli zjecie?:rolleyes:

Jutro jadymy po część prezentów gwiazdkowych, mam nadzieję, że jeszcze nie ma takich tłumów:sick:

Kto latał kiedyś w Wawie po galeriach przed Świętami wie o czym mówię... Resztę zamówię wysyłkowo bo i tak nie sądzę, że kupimy wszystko:( Trzymajcie kciuki no i jeszcze pamiętam o... lampie:rolleyes: Rano zajedziemy po ten cholerny haczyk:bash:

Aga, nie tylko w wawie tłumy dlatego zawsze kupuję wcześniej albo przez internet pod warunkiem wcześniejszego macania na żywo :lol2:.

A to jedzonko wygląda pysznie ! Aguś tak sobie pomyślałam, że my tu gadu gadu, wrzuć może jeszcze przed świętami fotki z domu coo ? Jakieś większe perspektywy, może dodatki, coś żeby oczy nacieszyć :hug:

Masz rację yokasiu, że wszędzie tłumy, tylko ja rzadko wyściubiam nos poza wawę, więc tak jakoś napisałam...

Aniu ale jakie fotki??? :confused: Ja chyba nie mam nic nowego... Będzie sypialnia jeszcze z narzutą i zasłoną jak Pani zdąży... no i pewnie choinka i kilka pierdółek ale dopiero bliżej Świąt, ok?:hug:Po Nowym Roku biorę się za jadalnię czyli szukam stołu i krzeseł w cenie nie zwalającej z nóg:bash:

Ja czekam na Twoje piękne foty po przeprowadzce już z choinką i pierniczkami:wiggle::wiggle:

Pierniczki :rotfl: zobaczymy :lol2: chciałabym :rolleyes:.

Ja tam czekam na Twoje pierniki:p

A fotki, no tak ogólnie, kuchni to nam poskąpiłaś :D a sypialnia przecie nie tylko jedna ;). Jakoś ostatnio nikt zdjęć nie wrzuca :(.

Dobrze, dobrze obiecuję coś zrobię.W kuchni akurat strasznie trudno zrobić zdjęcia przez ten barek:(

No i same wiecie, brakuje mi mebli a co za tym idzie czekam z dodatkami, żeby to jakoś zgrać. :rolleyes:

Bo niektórzy czekają na dostawę mebli:wiggle:a agawi pewnie nas wkrótce zaskoczy kompletnie umeblowaną sypialnią.

Beatko Ty czekasz:wiggle: Ja tylko na zasłony i narzutę. A sypialnia nadal i tak nie będzie skończona, bo jeszcze ma tam być toaletka i komoda... tylko kiedy:confused:

Ale pyszności , też takie robię ... palce lizać i ślinę wycierać z brody , ja dodaję sos czosnkowy własnej roboty :D

Udanych zakupów ( ja jak nie lubię tłumów ).

Kubełko, sosik czosnkowy i to własnej roboty jest zawsze pychaaaa:stirthepot: tłumów nie cierpię, ale o zakupach będzie zaraz:wiggle:

Aga fajny pomysł na tortillę :yes:

I jak się udały dzisiejsze zakupy?

I gdzie foto żyrandola? :D

Pysiaczku, spróbuj tortilli jeśli jeszcze nie kupiłaś, pycha:rolleyes: Żyrandol zawiśnie jutro, bo dzisiaj tylko kupiliśmy w drodze do galerii haczyk:lol2:

jak tam ,żyrandol już wisi ?domagam się fotorelacji!!!

Beatko, nie wisi bo wróciliśmy bardzo późno, ale haczyk kupiony:p

Uff wróciliśmy. Dziewczyny jestem padnięta. Wyjechaliśmy o 11 a wróciliśmy o 20:30 dajecie wiarę?:o:o tyle godzin chodzić? No z przerwą na obiad, ale zawsze:o Nie wiem kiedy to zleciało:rolleyes: Zakupy gwiazdkowe bardzo udane, sporo kupiliśmy, ale jeszcze nie wszystko. Resztę zamówię wysyłkowo, bo drugi raz w to piekło nie pojadę!:mad: Są totalne tłumy w każdym sklepie... W Home & You stałam z 20 minut do kasy:sick::sick: Ludzie się biją o rzeczy, przy okazji coś tłuką, no koszmarrr

Oprócz kilku drobiazgów w H&Y kupiłam tam fajną poduszkę:wiggle:Dobrze, że szyje narzutę, bo przejrzałam wszystkie rozmiary w HY i żadna nie pasuje:no:

Poduszka taka- na tej focie wygląda ohydnie, ale w rzeczywistości jest ciemna i elegancka i sie tak nie świeci. A wzorek pasuje do tapety:wiggle:

http://home-you.com/images/bigger/5685.jpg

Laski, zyrandol będzie jutro, dzisiaj kopiliśmy haczyk, który podam lubemu jutro na srebrnej tacy:lol2:

Uwielbiam Quesadillę:wiggle:

Ale z tymi kupnymi placuchami tortilli i patelnią, to mam słabe doświadczenia:roll: Zawsze jak coś robię z nimi, smażę je... a one po 2 minutach zimne:roll: Nie wiem na czym to polega:???:

Madzia powinny byś ciepłe. Może podgrzać w piecyku ?Albo pozostaje mikrofala?:lol2:

Oprócz kilku drobiazgów w H&Y kupiłam tam fajną poduszkę:wiggle:Dobrze, że szyje narzutę, bo przejrzałam wszystkie rozmiary w HY i żadna nie pasuje:no:

Poduszka taka- na tej focie wygląda ohydnie, ale w rzeczywistości jest ciemna i elegancka i sie tak nie świeci. A wzorek pasuje do tapety:wiggle:

No to może jakieś rill-foto?:wiggle: