Dorfi 02.12.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A te proporcje z przepisu to na ile osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 do tego też dorzucam warzywa griolowane - po prostu wszystko razem grilluje i pakuję w tortillę : cukinię, pieczarki, cebulę, zależy co mam w domu A ja jeszcze kukurydzę A te proporcje z przepisu to na ile osób? Dorfi, to jest ilość tak jak podano w przepisie na 4 tortille. Teraz pytanie ile tortilli zjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2011 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jutro jadymy po część prezentów gwiazdkowych, mam nadzieję, że jeszcze nie ma takich tłumów:sick:Kto latał kiedyś w Wawie po galeriach przed Świętami wie o czym mówię... Resztę zamówię wysyłkowo bo i tak nie sądzę, że kupimy wszystko:( Trzymajcie kciuki no i jeszcze pamiętam o... lampie:rolleyes: Rano zajedziemy po ten cholerny haczyk:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.12.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Aga, nie tylko w wawie tłumy dlatego zawsze kupuję wcześniej albo przez internet pod warunkiem wcześniejszego macania na żywo . A to jedzonko wygląda pysznie ! Aguś tak sobie pomyślałam, że my tu gadu gadu, wrzuć może jeszcze przed świętami fotki z domu coo ? Jakieś większe perspektywy, może dodatki, coś żeby oczy nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2011 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Masz rację yokasiu, że wszędzie tłumy, tylko ja rzadko wyściubiam nos poza wawę, więc tak jakoś napisałam... Aniu ale jakie fotki??? Ja chyba nie mam nic nowego... Będzie sypialnia jeszcze z narzutą i zasłoną jak Pani zdąży... no i pewnie choinka i kilka pierdółek ale dopiero bliżej Świąt, ok?:hug:Po Nowym Roku biorę się za jadalnię czyli szukam stołu i krzeseł w cenie nie zwalającej z nóg:bash: Ja czekam na Twoje piękne foty po przeprowadzce już z choinką i pierniczkami:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pierniczki zobaczymy chciałabym . A fotki, no tak ogólnie, kuchni to nam poskąpiłaś a sypialnia przecie nie tylko jedna . Jakoś ostatnio nikt zdjęć nie wrzuca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.12.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jakoś ostatnio nikt zdjęć nie wrzuca . Bo niektórzy czekają na dostawę mebli:wiggle:a agawi pewnie nas wkrótce zaskoczy kompletnie umeblowaną sypialnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2011 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pierniczki zobaczymy chciałabym . Ja tam czekam na Twoje pierniki:p A fotki, no tak ogólnie, kuchni to nam poskąpiłaś a sypialnia przecie nie tylko jedna . Jakoś ostatnio nikt zdjęć nie wrzuca . Dobrze, dobrze obiecuję coś zrobię.W kuchni akurat strasznie trudno zrobić zdjęcia przez ten barek:( No i same wiecie, brakuje mi mebli a co za tym idzie czekam z dodatkami, żeby to jakoś zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2011 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Bo niektórzy czekają na dostawę mebli:wiggle:a agawi pewnie nas wkrótce zaskoczy kompletnie umeblowaną sypialnią. Beatko Ty czekasz:wiggle: Ja tylko na zasłony i narzutę. A sypialnia nadal i tak nie będzie skończona, bo jeszcze ma tam być toaletka i komoda... tylko kiedy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.12.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ale pyszności , też takie robię ... palce lizać i ślinę wycierać z brody , ja dodaję sos czosnkowy własnej roboty Udanych zakupów ( ja jak nie lubię tłumów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.12.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Aga fajny pomysł na tortillę I jak się udały dzisiejsze zakupy? I gdzie foto żyrandola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Beatko Ty czekasz:wiggle: J :lol2:no tak ,akurat pisząc to akurat myślałam o sobie..... jak tam ,żyrandol już wisi ?domagam się fotorelacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ale pyszności , też takie robię ... palce lizać i ślinę wycierać z brody , ja dodaję sos czosnkowy własnej roboty Udanych zakupów ( ja jak nie lubię tłumów ). Kubełko, sosik czosnkowy i to własnej roboty jest zawsze pychaaaa:stirthepot: tłumów nie cierpię, ale o zakupach będzie zaraz:wiggle: Aga fajny pomysł na tortillę I jak się udały dzisiejsze zakupy? I gdzie foto żyrandola? Pysiaczku, spróbuj tortilli jeśli jeszcze nie kupiłaś, pycha:rolleyes: Żyrandol zawiśnie jutro, bo dzisiaj tylko kupiliśmy w drodze do galerii haczyk:lol2: jak tam ,żyrandol już wisi ?domagam się fotorelacji!!! Beatko, nie wisi bo wróciliśmy bardzo późno, ale haczyk kupiony:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.12.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 To jakiś postęp jest ..haczyk i w następną sobotę wiercimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Uff wróciliśmy. Dziewczyny jestem padnięta. Wyjechaliśmy o 11 a wróciliśmy o 20:30 dajecie wiarę?:o tyle godzin chodzić? No z przerwą na obiad, ale zawsze:o Nie wiem kiedy to zleciało:rolleyes: Zakupy gwiazdkowe bardzo udane, sporo kupiliśmy, ale jeszcze nie wszystko. Resztę zamówię wysyłkowo, bo drugi raz w to piekło nie pojadę! Są totalne tłumy w każdym sklepie... W Home & You stałam z 20 minut do kasy:sick: Ludzie się biją o rzeczy, przy okazji coś tłuką, no koszmarrr Oprócz kilku drobiazgów w H&Y kupiłam tam fajną poduszkę:wiggle:Dobrze, że szyje narzutę, bo przejrzałam wszystkie rozmiary w HY i żadna nie pasuje:no: Poduszka taka- na tej focie wygląda ohydnie, ale w rzeczywistości jest ciemna i elegancka i sie tak nie świeci. A wzorek pasuje do tapety:wiggle: http://home-you.com/images/bigger/5685.jpg Laski, zyrandol będzie jutro, dzisiaj kopiliśmy haczyk, który podam lubemu jutro na srebrnej tacy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Uwielbiam Quesadillę Ale z tymi kupnymi placuchami tortilli i patelnią, to mam słabe doświadczenia:roll: Zawsze jak coś robię z nimi, smażę je... a one po 2 minutach zimne:roll: Nie wiem na czym to polega:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 To jakiś postęp jest ..haczyk i w następną sobotę wiercimy Złośnica :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Uwielbiam Quesadillę Ale z tymi kupnymi placuchami tortilli i patelnią, to mam słabe doświadczenia:roll: Zawsze jak coś robię z nimi, smażę je... a one po 2 minutach zimne:roll: Nie wiem na czym to polega:???: Madzia powinny byś ciepłe. Może podgrzać w piecyku ?Albo pozostaje mikrofala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Oprócz kilku drobiazgów w H&Y kupiłam tam fajną poduszkę:wiggle:Dobrze, że szyje narzutę, bo przejrzałam wszystkie rozmiary w HY i żadna nie pasuje:no: Poduszka taka- na tej focie wygląda ohydnie, ale w rzeczywistości jest ciemna i elegancka i sie tak nie świeci. A wzorek pasuje do tapety:wiggle: No to może jakieś rill-foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.12.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Złośnica :P ja??? no gdzież bym śmiała :lol2: no ...dobra może troszeczkę Kurcze my jeszcze nic nie mamy kupione nawet mi się myśleć nie chce co nas będzie czekać z tymi zakupami brrrrr ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts