agawi74 03.12.2011 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No to może jakieś rill-foto? Madzia poczekajcie do narzuty, sooo? Wiecie co? Kupiłam też w H&Y taki dywanik łazienkowy, nie dla nas tylko dla moich rodziców bo przy okazji chcieli. Ja z reguły nie przepadam za dywanikami, ale ten jest naprawdę ładny i dobry jakościowo. Ma trochę inny odcień brązu niż na focie;) http://home-you.com/images/bigger/5795.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.12.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ja??? no gdzież bym śmiała :lol2: no ...dobra może troszeczkę Kurcze my jeszcze nic nie mamy kupione nawet mi się myśleć nie chce co nas będzie czekać z tymi zakupami brrrrr ... Żartowałam:hug: Andżeliko, teraz to już nie ma znaczenia kiedy wybierzesz się na zakupy, bo tłumy i tak już są:lol2: Odżałuj jedną sobotę i po sprawie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Zapomniałam napisać, że miałam dzisiaj tez kupić chwosty i ... nie kupiłam, bo nie było. Byliśmy w dwóch LM i w każdym były pojedyncze sztuki (srebrne). :cry: Jakbym wiedziała, bo wzięłabym jeden w jednym Leroy, a drugi w następnym:lol2: Muszę chyba zamówić wysyłkowo, bo dostaw przed Świętami już nie będzie:mad: Taki miał być... http://img6.imageshack.us/img6/1281/chwost00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.12.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No jak to jeszcze nie ma żyrandola?! Już prawie niedzielne południe Aga faktycznie poszaleliście na zakupach - tyle czasu Ale fajnie, że udany wypad mimo kolejek i tłumów wszędzie. Poduszka na pewno na żywo wygląda jeszcze lepiej (pokaż ją ) Szkoda z tymi chwostami - tak to nieraz bywa, a pewnie ponowna wizyta w dwóch LM nie wchodzi w grę I wcale się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.12.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Czekam i nie mogę się doczekać napięcie wzrasta, rośnie i już jest u szczytu :lol2:.... to idę gwiazdki wycinać na dekoracje okienną ( wielgachne gwiazdki ) i renifera... P.S Bardzo mi przykro z powodu chwost (-u)...kupisz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Agusia co to ma znaczyć ???? my zrobiliśmy ozdoby, a Ciebie jak nie było tak nie ma nadal :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Pysiaczku, Andżeliko dzięki, że tak wiernie czekałyście:hug:Przepraszam za opóźnienie, ale było trochę akrobacji z tą lampą, ale jest i już wisi:lol2: Za chwilkę foty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No to nie idę spać tylko czekam. A jak jutro będę niewyspana to zwalę na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Lampa na zdjęciu wydaje się nie za duża, ale w rzeczywistości jest całkiem spora i fajnie rozświetla schody:wiggle: http://img12.imageshack.us/img12/6758/dsc02757yu.jpg http://img97.imageshack.us/img97/509/dsc02758w.jpg [/url]http://img716.imageshack.us/img716/53/dsc02760hb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) WOW lampa wygląda super, bardzo pasuje , nie wiem czy kiedyś pisałam, ale jak pisała...to co ...napiszę jeszcze raz. Drzwi macie o b ł ę d n e. Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Fajna A jak ją wieszaliście w sensie technicznym? Na schodach chyba ciężko drabinę postawić. U nas hak (wzmocniony odpowiednimi drążkami zamocowanymi na strychu) zamontowali panowie od płyt kartonowo-gipsowych jak sufity robili. Ale powieszenie lampy bez rusztowania chyba nie będzie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dzięki kochane dziewczynki.:hug: Andżeliko, drzwi miały brać do bólu klasyczne z prostymi frezami- cieszę się, że się udały:wiggle: Dorfi, mamy taką bardzo długą, składaną drabinę. Luby oparł ją o ścianę od strony schodów i zaparł o barierkę. A że jest wysoki to sięgnął Podziwiam, bo jak bym tak nie stanęła:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 :wave:WOW!!aga ...wymiatasz:lol2:lampa prezentuje się bardzo okazale .Bardzo ładnie!!U ns tak jak u Dorfi ,hak był zamontowany na etapie k-g ,ale by zawiesić żyrandol potrzebne było rusztowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 :wave:WOW!!aga ...wymiatasz:lol2:lampa prezentuje się bardzo okazale .Bardzo ładnie!!U ns tak jak u Dorfi ,hak był zamontowany na etapie k-g ,ale by zawiesić żyrandol potrzebne było rusztowanie Dzięki Beatko cieszę się, że Wam się podoba:wiggle: przez dłuższy czas nie mogłam znależć nic odpowiedniego, a to za krótki , a to za drogi:sick: A teraz mam problem z głowy:wiggle: Mogę zacząć planować następne zakupy:lol2: Rusztowanie mówisz? A jak wymieniacie żarówki? U nas do żarówki da się sięgnąć na szczęście z piętra:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Na razie jeszcze o tym nie myślę ,bo żadna jeszcze się nie przepaliła..:lol2:ale teraz mamy tką wielgachną wyciąganą drabinę o skoro sięgnie się do wytarcia kurzu z szafiska w holu ,to do żarówki chyba też....chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Takie drabiny dobre są Nasza też jest jak strażacka prawie:lol2: Luby nawet montował oświetlenie zewnętrzne przy jej użyciu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja się zastanawiam nad żyrandolem opuszczanym (właśnie odnośnie zmieniania żarówek). W końcu w średniowieczu tylko takie były i zdawały egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Pewnie Dorotko...Ty to masz głowę ,wystarczy tylko łańcuch na bloczku nieruchomym przeciągnąć i problem zażegnany:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dorfi świetny pomysł Ty masz jeszcze szansę go zrealizować, a my z Beatką już nie... Chyba, żeby pokombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja już nie mam szans pokombinować ...truję m ,żeby zrobić temu naszemu żyrandolowi przedłużkę ...nie chce nawet o tym myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts